Gemiddelde gebruikersscore
Een mooi vormgegeven 4K OLED met OLED on glass design, die met een fijne interface via de magic remote uitstekend te bedienen is.
Helaas is de prijs nog steeds hoog en had mijn paneel een gele tint.
inmiddels bijna 2 jaar in bezit, fantastische TV echter na weinig gebruik ondertiteling ingebrand :-(
vandaag is de monteur van LG langs gekomen, oordeel was dat het beeld idd niet goed was...
U kunt een nieuwe TV uitzoeken meneer, dit model hebben we niet
LG OLED vs Pioneer KURO
Geweldige TV: Prachtig beeld, veel mogelijkheden, geweldig design.
Snelle levering, en eenvoudig te installeren.
Wat wel vervelend is, is het vaste stroomsnoer. Ook is het beeldscherm bruinig als deze uitstaat, maar het meest vervelend is de cursor van de "magic" remote. die popt steeds op als je de AB gebruikt.
Nadat LG een week geleden met de kortingsactie kwam heb ik verschillende winkels benaderd voor prijs informatie.
Wifimedia in Arnhem had uiteindelijk de beste aanbieding, woensdag besteld en donderdag opgehaald in een mooie winkel met deskundig personeel.
Op 10-11-2016 hebben wij voor maar liefs 4900 euro prachtige OLED TV met geïntegreerde soundbar aangeschaft. Op 8-2-2021 heeft preventief onderhoud op verzoek van LG plaats gevonden. 3 weken daarna gaf de TV de geest. Ondanks diverse contacten met de reparateur en LG wachten wij nog steeds op een oplossing.
Gekocht Bij PlatteTV.NL 3999,- paneel vervangen binnen eerste jaar nu tweede jaar moet weer vervangen worden Wegens inbranding bij normaal gebruik!
Helaas platteTV.NLReageerde niet zoals ik verwachte omdat de Oled TV 3,5 week over de twee jaar garantie is kosten koper werd me gemeld.
6 Jaar volgens deze link
Fantastische beeldkwaliteit: OLED + 4K, met mooie kleuren en heldere speakers. WebOS is zeer intuïtief en voldoende snel, favoriete functies: Youtube, foto's en video's bekijken (die op USB schijf verbonden met router staan) en bediening door afstandsbediening te richten. Update: minpunten voor levensduur (inbranding na 2,5 jaar) ondanks normaal gebruik.
Geweldige tv. Beeld is superscherp met de juiste (4K) content vooral, 3D werkt hierop, geluid is uitstekend, tv ziet er mooi uit, speelt alles af en navigeren is simpel. Ik had niet meer kunnen wensen.
Probleem opgelost.
Zeer tevreden gebruiker. De kwaliteit van het scherm is zeer goed, de kleuren worden mooi weergegeven. Het WebOS is erg fijn, je kunt erg veel instellen en er zitten meerdere apps op (o.a. NetFlix). Dolby vision is ook zeer mooi om te zien.
Nadelen: calibratie is beperkt.
een tv met een geweldige beeldkwalieteit, een zeer goede kleurweergave en fantastich veel detail.
het geluid via de soundbar is beter dan verwacht
3d weergave is echt super (vooral ivm mijn 32inch full hd 3dtv uit 2011)
de tv heeft voldoende aansluitmogelijkheden.
bediening is makkelijk met de meegeleverde smartremote.
Goede en snelle service van FOKA
Fantastisch beeld, ook als de bron niet 4K is. Bij grote gezichtshoek prima. Redelijke geluidskwaliteit, maar heb soundbar en subwoofer erbij gekozen. 3D is ook prima, maar je moet er dan wel recht voor zitten.Snelle levering en billijke prijs bij FOKA. Installatie laten doen; aansluiting geluidsapparatuur was te veel gevraagd.
Wat een super televisie.
Mijn thuis bioscoop is helemaal af met dit prachtige product.
Haarscherp beeld, details is films die ik tot nu nooit had gezien.
Tron, was mooi maar nu WAUW !
Super service en begeleiding door Foka Rotterdam.
Deskundig personeel, en service tot de kofferbak van je auto.
Heb deze tv nu een maand in bezit en het beeld is prachtig. Het is met 55" een lekker groot scherm om films te kijken. Het design en OLED zijn ook helemaal top. Dit is een van de laatste LG OLED tv's met 3D functionaliteit. Kijk nog graag 3D films
WAUW wat een tv! Kwaliteit waar je U tegen zegt. De prijs liegt er niet om maar ik vond dit het dubbel en dwars waard.
Voor geïnteresseerden, de beste prijs voor o.a.televisies kun je gegarandeerd krijgen bij Electroplace Rotterdam! Brengen en afhalen, alleen even bellen voor laagste prijs! even googlen!
Ongelofelijk mooi beeld en strak design. Bediening is intuitief en snel. Werkt ook goed samen met set-top box. Geluid valt wat tegen, zeker voor het aankoopbedrag.
Schitterend beeld, maar wel met een fiks prijskaartje.