De Redmi is voor een schappelijke prijs verkrijgbaar en heeft een vrij lomp ontwerp. Met de capaciteit is het echter dik in orde en de powerbank heeft net als de Varta's ook een micro-A-poort om hem op te laden. Verder zijn er twee A-poorten met QuickCharge-ondersteuning en een C-poort, maar die is alleen op hem op te laden. Xiaomi levert overigens alleen een A naar micro-A-kabeltje mee. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Het is een investering, bijna veertig dollar/euro voor deze powerbank. Maar ga je regelmatig op reis, weekendjes weg etc. en heb je meerdere gadgets? Dan is deze powerbank zeker geen miskoop! Want ondanks het grote aantal mAh dat hij aan boord heeft is het formaat en gewicht redelijk beperkt gebleven.
Prima prijs/kwaliteits-verhouding. Xiaomi levert hier wederom een sterk product af wat degelijk in elkaar steekt en durft een acceptabele prijs te vragen.
Het is jammer dat er voor platic is gekozen in plaats van aluminium maar ondaks dat voelt het wel goed aan. Maar het feit dat je een 20000mha powerbank krijgt voor weinig.
Goede, stevige powerbank van Xiaomi. Geen gesjoemel met capaciteit en dergelijke, Laadt aardig snel op met QC2.0. Ik zou wel aanraden om de nieuwere versie te kopen (ook 20.000mAh maar met QC3.0 output) en hem uit China te bestellen. Dan ben je op zn meest zo'n 30 euro kwijt.
Flinke powerbank die nog wel in één hand met telefoon vast te houden is. Heb me nooit druk hoeven te maken om het batterijpercentage van mijn telefoon omdat deze powerbank me wel door twee dagen non stop pokemon go zou kunnen slepen.