MSI H110M ECO

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Socket 1151 • Micro-ATX • Intel H110 chipset - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
VictordeHolland 23 maart 2019 Product gekocht

MSI H110M ECO

Prima simpel plankje voor een basis PCtje met Windows 10, daarin lijkt alles perfect te werken. Maar de ECO functionaliteit werkt niet goed samen met Linux (getest met Fedora 29 en Ubuntu 18.04). Zelfs met alle ECO functies uit crasht de Intel iGPU daarin binnen een paar minuten Youtube 1080p.

Pluspunten

  • goedkoop
  • ECO functies

Minpunten

  • Linux compatibility issues

Eindoordeel

Score: 3
ArjenwoltNewbie 25 mei 2018 Product gekocht

MSI H110M ECO

Ik heb dit moederbord gekocht bij Azerty, helaas leek het alsof het 2e hands was. Er zat stof op het bord en de schroefjes om hem aan de kast vast te maken waren niet meegeleverd, gelukkig had mijn broer er nog een paar liggen dus is het goed gekomen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snelle levering

Minpunten

  • Lijkt gebruikt
  • Geen schroefjes om aan de kast vast te maken

Eindoordeel

Score: 3
wolfiowww 27 maart 2018 Product gekocht

MSI H110M ECO

Voor de prijs een prima moederbord. Nooit problemen mee gehad.

Pluspunten

  • Eco beter voor stroom
  • Goedkoop
  • Werkt naar behoren

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
danabanana19 20 september 2017 Product gekocht

MSI H110M ECO

dit moederbord gekocht om met een g4400 in een zakelijke computer te plaatsen, dit was zeker een goede keuze. moederbord is goedkoop maar levert voor zijn prijs vrij veel functies. ik zou dit product aan iedereen aanbieden die met socket 1151 een budget pc wilt gaan maken.

Pluspunten

  • goed verpakt
  • genoeg aansluitingen
  • usb 3.1
  • mogelijkheid voor een grafischekaart
  • sata-600

Minpunten

  • vervelend I/O shield
  • case I/O aansluitingen zitten in rare hoek

Eindoordeel

Score: 4
Davidq 21 juni 2017 Product gekocht

MSI H110M ECO

Fijne moederbord die ook erg zuinig is.

Pluspunten

  • Goed voor de milieu, vandaar 5 sterren
  • 100% performance
  • Goedkoop
  • Goed kwaliteit
  • Usb 3.1

Minpunten

  • 2 x ramsloten, maar wel te begrijpen voor zuinigheid
  • Moeilijk voor beginners om aan te krijgen zonder behuizing
  • Videokaart chip niet nodig, had liever deze moederbord zonder chip voor wat minder.

Eindoordeel

Score: 5
space_octopus 17 juni 2017 Product gekocht

MSI H110M ECO

Scherp geprijsd betrouwbaar moederbord wat doet wat 'ie moet doen. Ik weet niet hoe het zit met wat zwaardere CPU's, maar een prima huis-tuin-en-keuken moederbord.

Pluspunten

  • 2 USB 3.1 gen 1 poorten
  • Debug leds
  • Scherp geprijsd
  • Uiterlijk(opinie)

Minpunten

  • Slechts 2 USB 2.0 poorten
  • Vreemde pasvorm backpanel
  • Slechts 2 RAM slots

Eindoordeel

Score: 5
Marijn Simon 4 juni 2017 Product gekocht

MSI H110M ECO

Voor de prijs van dit product zeer hoge kwaliteit. On-board graphics zijn goed. Alle aansluitingen die je nodig hebt, uit te breiden als je meer USB nodig hebt. Al met al een prima bord, zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • Goede on-board graphics

Minpunten

  • Bios onduidelijk

Eindoordeel

Score: 4
fjux 19 mei 2017

MSI H110M ECO

goed budget moederbord. je moet er geen wonderen van verwachten maar dat hoeft ook niet voor deze prijs

Pluspunten

  • Prijs!

Minpunten

  • backpanel slecht (pasvorm/metalen stukjes)
  • 2 geheugen strips

Eindoordeel

Score: 3
HallonRubus 11 april 2017

MSI H110M ECO

Prima allround moederbord voor de wat simpelere builds.

Pluspunten

  • Debug LEDs (RAM, VGA, CPU)
  • 2x case fan connectors
  • Vriendelijk geprijsd

Minpunten

  • Geheugenslots kunnen gehinderd worden door de wat bredere processorkoelers
  • Frontpanel pinnen ver naar achter geplaatst
  • USB poorten in het begin heel stroef

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 855039Newbie 10 januari 2017

MSI H110M ECO

De MSI H110M ECO is een scherp geprijsd moederboord die doet wat er verwacht word.

Pluspunten

  • Stevig
  • Betrouwbaar
  • 2 fan headers

Minpunten

  • Blijft toch een H110 chipset

Eindoordeel

Score: 5
adam21a 6 januari 2017

MSI H110M ECO

Ik heb dit moederbord gekocht, omdat het een mooi prijsje heeft, en het redelijk nieuw is. En ik heb er zeker geen spijt van! Prachtig moederbord, handige progamma's die je op hun site kan downloaden. Ik raad dit product zeker aan iemand die een krap budget heeft.

Pluspunten

  • 2 System fan poorten
  • Kwaliteit
  • MSI Eco Centre
  • I/O port is zwart
  • handleiding is compleet

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Zwotrix0 31 oktober 2016

MSI H110M ECO

Fijn moederbord om mee te bouwen. Heeft maar 2 ram slots. Leuke ECO instellingen. Prima voor mijn mATX pc-tje. BUILD: 2x8 gb RAM crucial GTX 1060 3gb ARMOR 1x ssd 275gb 1x hdd 500gb 1x dvd driver Intel i5 6400 2 x case fan

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • Fijne BIOS
  • Bouwkwaliteit
  • Goede handleiding
  • Doet goed zijn werk
  • Energie besparings opties (leuk voor de ECO freeks)

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Odenorde 24 oktober 2016

MSI H110M ECO

Prima maar goedkoop moederbord met de "basisaansluitingen". Wie meer dan 4 Sata aansluiting nodig heeft laat deze liever links liggen. Ook slechts 2 Ram slots aanwezig.

Pluspunten

  • Prijs
  • Formaat (klein)

Minpunten

  • Slechts 4 SATA/2 RAM

Eindoordeel

Score: 4
nonnominandus 27 september 2016 Product gekocht

MSI H110M ECO

Voor deze prijs is het een goed moederboard. Ik ben geen problemen tegengekomen en er zitten een heleboel aansluitingen aan. Ook was het inbouwen erg makkelijk, met een heleboel hulp filmpjes op youtube. Al is hij niet zo heel snel mijn BIOS time ligt rond de 15 seconden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Doet zijn werk

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI H110M ECO?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee