Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
8 reviews

Eizo FlexScan EV2450 Wit

Prijs
Specificaties 23,8" • 1920x1080 (Full HD) • 60Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
0
JBK2211 24 mei 2017

Eizo FlexScan EV2450 Grijs

Ik heb deze monitor na 2 dagen terug gebrachte vanwege het matte scherm en de zeer slechte leesbaarheid.

Pluspunten

  • Bediening

Minpunten

  • Prijs
  • Leesbaarheid scherm
  • Luidsprekers
  • Geen Nederlandse menu en gebruikershandeiding

Eindoordeel

Score: 1

RorodamNewbie 4 november 2020 Product gekocht

Eizo FlexScan EV2450 Zwart

Stevig gebouwd. Prima Instelbaar. Mooi neutraal grijs en prachtig volle kleuren. Het menu is handig. Maar... de lichtafval vanaf de staande (verticale) randen is ronduit slecht. Het laat zich overduidelijk zien op alle lichte schermen of afbeeldingen. Schande Eizo! Terug in de doos en weg ermee!

Pluspunten

  • Kleurweergave
  • Goede bouw
  • Verstelbaarheid

Minpunten

  • Lichtafval
  • Lichtafval
  • kleine witte letters niet altijd zuiver wit

Eindoordeel

Score: 2
JFMSNewbie 7 november 2018 Product gekocht

Eizo FlexScan EV2450 Wit

Top product voor weinig, foto's komen eindelijk uit de printer (Canon Pro-100S) zoals ik ze op de monitor zie.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Robuuste uitvoering
  • Goed geprijsd

Minpunten

  • wit, maar daar valt mee te leven

Eindoordeel

Score: 5
BramHeuvel 17 maart 2016

Eizo FlexScan EV2450 Zwart

Uitstekend monitor, mooi helder en contrastrijk beeld. Een toppertje van Eizo.

Pluspunten

  • Prima kleuren
  • Uitstekende uniformiteit
  • Goed contrast
  • Mooi design

Minpunten

  • DPI kan beter

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
R2-D2 5 januari 2016

Eizo FlexScan EV2450 Zwart

Bijna de perfecte monitor die je kunt wensen, uitermate goed gekalibreerd IPS scherm. Degelijke voet die echt stevig op het bureau staat, en het scherm valt 90° horizontaal te draaien(Pivot). Bouwkwaliteit en afwerking is echt Bentley/Rolls Royce niveau!

Pluspunten

  • Superieure bouwkwaliteit
  • Super dunne bezels
  • USB3.0-hub
  • 5 jaar garantie
  • Motion detection
  • Laag stroomverbruik

Minpunten

  • Aanschafprijs

Eindoordeel

Score: 5
ApoC 1 januari 2016

Eizo FlexScan EV2450 Zwart

Erg mooi totaalpakket en qua afwerking de Dell concurrentie een stap voor. Ik heb na een week een Dell U2414H omgeruild voor dit scherm en het is de 50 euro meerprijs wat mij betreft volledig waard tot nu toe! Dit geldt voor zowel bouw- als beeldkwaliteit.

Pluspunten

  • Hoge bouwkwaliteit, maakt een zeer degelijke indruk
  • Touchknoppen die echt goed werken!
  • Prachtig beeld, goede kijkhoeken, fantastische kleurreproductie.
  • Usb 3.0 hub op een goed te bereiken plek.
  • 5 jaar onsite garantie

Minpunten

  • Puur zakelijk uiterlijk, dat moet je smaak zijn.
  • Kantelen van het scherm gaat wat eigenaardig
  • Zoals wel vaker: de kwaliteit van de speakers....

Eindoordeel

Score: 5
Boost9898 30 juni 2015

Eizo FlexScan EV2450 Zwart

Prachtige schermen met supermooie kleuren, dat is ook de reden waarom ik ze gekocht heb. Ook zijn ze enorm degelijk.

Pluspunten

  • Kleurechtheid
  • Degelijkheid
  • Veel functies

Minpunten

  • Toch wat aan de prijzige kant

Eindoordeel

Score: 5
rufio64 26 april 2015

Eizo FlexScan EV2450 Zwart

Deze Eizo EV2450 is iets duurder dan vergelijkbare monitoren, maar daar krijg je een prima IPS paneel, zeer dunne bezels en wat extra's als automatische helderheid en een aanwezigheidssensor voor terug. Dit is met afstand de beste monitor die ik ooit heb gehad. Fijn ook voor een multi-monitor set-up.

Pluspunten

  • Out-of-the-box goed gecalibreerd IPS paneel
  • Geen backlight bleeding of dode pixels
  • Dunne bezels
  • Lage responstijd / input lag (leent zich ook prima voor gaming)
  • Draaibaarheid en kantelbaarheid
  • Goed werkende tiptoetsen / menu
  • Reageert snel op inputsignaalwisseling / word snel wakker uit standby

Minpunten

  • Aanwezigheidssensor soms wat te ongevoelig (zelfs na fijnere afstelling)
  • Bij extreme kijkhoeken is wat IPS glow zichtbaar

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Eizo FlexScan EV2450 Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True