Prijs |
Specificaties | 5,4" • 2560x1440 (Quad HD) • 64GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
64GB Zwart
De Moto X Force is een krachtig high-end toestel dat het voornamelijk moet hebben van zijn 'onbreekbare' scherm. Dit hebben we getest en het stelde niet teleur. Verder heeft de Moto X Force een lange accuduur en laadt hij erg snel op. Ook is het toestel vlot en goed ontworpen, maar is het alsnog wat prijzig voor wat je krijgt. Zo hadden we van de camera wat meer verwacht en heeft het toestel geen vingerafdrukscanner. Al met al een goede smartphone voor een selecte doelgroep, maar voornamelijk handig voor de onhandigen. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Heb telefoon specifiek gekocht voor onbreekbaarheid, heb het apparaat nu alweereen tijdje en zit inmiddels met twee deuken in het scherm waarvan een vrij significant.
Verder zeer snelle telefoon met alles wat ik van een telefoon verwacht, prima camera, goed soc, mooi scherm, goede bouwkwaliteit.
Niet goedkoop, geen duurkoop
Prettig toestel en zeker een vooruitgang ten opzichte van de S4 die ik hiervoor had.
Na jaren van Samsung is (bijna) stock Android een verademing.
Mijn hoogste eisen waren SD kaart en veel geheugen (geen bloatware)....en omdat mijn vorige telefoon flink beschadigd was na vallen, was ik voor het onbreekbare glas gevallen.
Overzetten van gegevens tussen telefoons in Android is niet helemaal soepel.
Prima telefoon. Erg sterk, kan makkelijk de meeste apps draaien in 2019 dankzij de Snapdragon 810 CPU en 3 GB RAM. Qua stijl en ontwerp heel aantrekkelijk (als je niet van toeters en bellen houdt.) Oerdegelijk wat de hardware betreft.
Helaas geen update naar Android 8 of 9.
Prima telefoon maar hij is niet zo stevig als men doet voorkomen. Na een paar keer vallen, denkt de telefoon nu onterecht dat de volumeknop de hele tijd ingedrukt wordt. Dat maakt de telefoon nutteloos en moet-ie na een half jaar dus alweer vervangen worden. Toch maar weer een Samsung...
Prima toestel, uitstekende specificaties voor deze prijs.
Geweldige accuduur en prachtige foto's...
Het toestel komt glad in de hand over, maar daaraan zal ik nog moeten wennen.
Top telefoon voor een top prijs, een combinatie van veel goede features. Iets wat de toppers van HTC Samsung of Apple niet hebben.
Prachtig toestel met weinig bloatware.
Goed gebruik gemaakt van het OLED scherm met notificaties etc.
Camera doet gewoon prima mee met de concurentie.
Batterij duur is een verademing na de Nexus 5.
Helaas is het scherm wel erg krasgevoelig in verhouding met GorrilaGlass en het aantal Accessoires is zeer beperkt.
Nieuwe telefoon sinds 2 jaar, en dit toestel beviel mij het meeste. Erg snel, robuust en groot.
Heerlijk toestel. Ik kom van de Nexus 5 af dus da's mijn referentie.
Motorola heeft echt iets mooi's neergezet. Wordt in NL gewoon met Android 6 geleverd, helemaal stock op 3 Motorola apps na die je gewoon uit kan zetten.
Robuuste topper met een heerlijk royale batterij.
Review details nog te komen.
Razendsnelle alleskunner welke tegen een stootje kan. Uitgebreide review volgt later. 5 sterren, ik ben erg contact met dit toestel!