Gebruikers

Score: 4
8 reviews

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Prijs
€ 128,30
Specificaties On-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
1
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
HenkEisjedies 13 november 2017 Product gekregen

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Doet wat het moet doen. Bouwkwaliteit prima. Kan met meer dan één device tegelijk connecten. edit 2018: Ik heb de range naar negatief aangepast. In combinatie met iPhone X merk ik dat bereik maar max twee meter is, met meegeleverde dongle is dit veel meer.

Pluspunten

  • Goede microfoon, geen last van achtergrondgeluid
  • Verbind met meer dan 1 apparaat
  • Goede bluetooth range met dongle

Minpunten

  • On-ear stuk is van kunstleer en ademt niet
  • Maximale volume had hoger gemogen
  • Niet compact op te bergen
  • Slecht bereik met iPhone X

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

+1
robertwebbe 3 mei 2017

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Zeer prettige headset voor VoIP telefonie, mobiele telefonie en muziek luisteren.

Pluspunten

  • Zit heel prettig, ook na een paar uur
  • Zeer lange gebruiksduur op 1 accu
  • Uitstekende verstaanbaarheid bij telefoon (beide zijdes)
  • Makkelijk up te daten
  • Handige Windows plugin

Minpunten

  • Iets kwetsbaar als je hem vaak transporteert

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
page404 22 maart 2022 Product gekregen

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Een slecht zittende en goedkoop ogende headset met een microfoonarm die in de weg zit en daardoor storende contactgeluiden. Dan is het geluid ook nog matig en dan kom ik tot de conclusie dat deze headset zijn geld niet waard is.

Pluspunten

  • Nette opbergtas

Minpunten

  • Microfoon niet ergonomisch
  • Slechte pasvorm
  • Oordoppen niet comfortabel
  • Matig geluid

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3

0
Microkid 1 februari 2019 Product gekocht

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Heerlijke koptelefoon voor als je regelmatig moet bellen.

Pluspunten

  • zit prettig
  • goed geluid
  • 2 bluetooth connecties
  • 10 uur accutijd
  • ook bedraad te gebruiken
  • handige hoes meegeleverd

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Bonito FransNewbie 11 augustus 2022 Product gekocht

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Prima voor laptop (Teams) werk, connect snel zonder gebruik tmaken van dongel. Na 3 weken gaat hij toch de deur uit, doet pijn boven op mijn kale koppie, jammer want verder bevalt hij goed. Ik gebruik hem alleen voor werk, voor muziek zou ik een andere kiezen.

Pluspunten

  • Snelle connectie
  • Prima geluid (Teams)

Minpunten

  • Draagcomfort boven op hoofd

Eindoordeel

Score: 3
ocmer 13 juli 2020 Product gekocht

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Fijne, professionele headset voor de thuiswerker. Koppelt gelijktijdig aan laptop en telefoon en schakelt automatisch over. Goede geluidskwaliteit en comfort. Veel geld; maar helemaal waard als je veel achter Teams/zoom/... zit.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Te koppelen aan 2 apparaten
  • Zit comfortabel; kan hem de hele dag op hebben

Minpunten

  • Prijs
  • Bereik binnenshuis valt tegen; max 5-10 meter

Eindoordeel

Score: 5
Zonnekeer 22 juni 2018 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Ik gebruik deze op mijn werk. Hij zit lekker, maar na een uurtje of 2 word hij wel heet, hij ademt niet lekker. Muziek klinkt prima! Zeker met hoe licht de koptelefoon is, hij zit goed. Het magneetje dat de microfoon vasthield hield er wel mee op!

Pluspunten

  • Muziekkwaliteit goed voor het type koptelefoon
  • Goede balans tussen bewustheid omgeving en hoorbaarheid spraak in telefoongesprekken
  • Kwaliteit is best oké, ik stop hem veel in mijn tas en hij houd het gewoon vol

Minpunten

  • De Bluetooth wil nog wel eens (best veel) droppen als je de meegeleverde dongel niet gebruikt
  • Heel veel reconnecten met machines voordat hij herkend word zonder dongel.
  • Word blikkerig als je op call overgaat
  • Oren hardstikke heet na 2 uur...

Eindoordeel

Score: 4
EcoR 14 juli 2016 Product gekregen

Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)

Heb deze headset van de baas gekregen voor Voip-telefonie. Werkt natuurlijk ook prima om muziek te luisteren. Geluid is aardig, niet wereldschokkend. 10 meter haalt hij makkelijk in een open omgeving. Andere kant verstaat je prima, geluid van beller is blikkerig. Zit niet lekker op je hoofd bij veel gebruik.

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee
  • Goed af te stellen op je hoofd
  • Bereik is ruim voldoende

Minpunten

  • Zit niet lekker op je hoofd
  • Andere kant klinkt blikkerig tijdens bellen

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Jabra Evolve 65 MS Stereo (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee