Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Detroit Become Human, PS4

Prijs
Specificaties PlayStation 4 • Avontuur • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur games 24 mei 2018

Detroit: Become Human - Androids met emotie

Wie Heavy Rain, ook van het Franse Quantic Dream, heeft gespeeld, weet wat je ongeveer van Detroit: Become Human kunt verwachten: een goed en vooral volwassen verhaal over volwassen personages die keuzes moeten maken rond volwassen problemen. Dit is een game met meer tekst dan actie, maar daardoor is hij ook erg onderhoudend. Je hebt veel invloed op het verloop van het verhaal. De hoofdlijnen staan vast, maar de details kunnen sterk verschillen. De voice-acting en motioncapture zijn daarbij erg goed, wat sterk bijdraagt aan de sfeer. Het levert erg mooie en gedetailleerde gezichten op, waar veel emotie van is af te lezen. Niet alles is echter perfect. De besturing laat te wensen over en de actie vindt veelal plaats in de vorm van quicktime-events. Desondanks is de game het spelen en herspelen zeker waard. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
jdh009 1 maart 2020 Product gekocht

Detroit Become Human

Het spel is een technologisch wonder, het verhaal heeft ideaal tempo en de manier waarop het verhaal zich vertakt afhankelijk van je keuzes is prijzenswaardig. Het gehele verhaal voelt echter kinderlijk naïef. Zijn visie op Detroit is niet overtuigend en al zijn personages worden na het deviant worden ongeloofwaardig.

Pluspunten

  • Grafisch
  • Besturing
  • Keuzemogelijkheden in het verhaal
  • Verhaal (eerste stuk en losse elementen)
  • leveldesign

Minpunten

  • Verhaal (Hoofdlijn)
  • Karakteropbouw
  • Weinig interactie met omgeving

Eindoordeel

Score: 4
shredder 22 december 2018 Product gekocht

Detroit Become Human, PS4

Ik had nog niet eerder een dergelijk spel gespeeld maar wat een verademing tussen al die andere spellen die veelal op actie gericht zijn. Echt een aanrader, zeker als je eens wat anders wilt. Goed verhaal, mooie graphics, sfeer en muziek. Kan het spel moeilijk wegleggen.

Pluspunten

  • Keuzes
  • Animaties
  • Graphics, muziek en steer
  • Verhaal en personages
  • QTE passen bij het spel en zijn goed uitgewerkt
  • Prijs / kwaliteit
  • Herspeelbaarheid

Minpunten

  • Balen als je een verkeerde keuze hebt gemaakt

Eindoordeel

Score: 5
Human1993Newbie 29 november 2018 Product gekocht

Detroit Become Human, PS4

Laatste keer dat ik zo'n goed verhaal zag in een game was bij last of us. Het "gamen" zelf is een beetje suffig en niet heel erg spannend. Veel lopen, veel kijken. De keuzes die je maakt zijn dan wel om zweethandjes van te krijgen. Geduld is noodzakelijk.

Pluspunten

  • Verschillende playtroughs
  • Alsof je I robot zit te kijken, maar beter.
  • Story is gold

Minpunten

  • Movement en acties beetje flauwtjes

Eindoordeel

Score: 4
AlphaLeader013 12 juli 2018 Product gekocht

Detroit Become Human, PS4

Ik heb een PS4 gekocht specifiek om God of War 4, Horizon Zero Dawn en Detroit Become Human te kunnen spelen. En ik heb er geen spijt van. Als je van het type games als, Life is Strange, Heavy Rain en telltale games houd. Dan is dit absoluut een aanrader

Pluspunten

  • Fantastisch verhaal
  • Keuzes en hun impact
  • Herspeelbaar dankzij de vele keuzes.
  • Levensechte Motion Capture techniek
  • Uitstekend acteerwerk
  • Mooie graphics
  • Goed camerawerk tijdens cutscenes

Minpunten

  • Camera besturing en positionering in gameplay varieert van 'meestal OK' tot 'soms onhandig' tot 'af en toe frustrerend'
  • Duwt de Playstation 4 (niet Pro) tot z'n limiet (gemmiddeld 2x per hoofdstuk een flinke framedrop)
  • Gebrek aan handmatig opslaan
  • In het begin zijn de keuze opties niet altijd even duidelijk. Dit wordt wel duidelijker naarmate het spel vordert.

Eindoordeel

Score: 5
phamoen 16 juni 2018 Product gekocht

Detroit Become Human, PS4

Ik heb Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond two souls ook gespeeld. Als je je daar mee kon vermaken, dan is Detroit een no brainer. Kopen die hap. Het is heerlijk casual maar heel filmisch. Beslissingen doen ertoe. Je leeft echt mee met de karakters. Ik zit er 5 uur in nu.

Pluspunten

  • Grafisch prachtig
  • Vertakkend verhaal

Minpunten

  • lengte, je wilt vast meer als je klaar bent

Eindoordeel

Score: 5
Shirley.miogNewbie 31 mei 2018 Product gekregen

Detroit Become Human, PS4

Erg mooi en leuk spel!

Pluspunten

  • Mooie kwaliteit
  • Veel verhaalsoorten

Minpunten

  • Niet tussendoor op kunnen slaan

Eindoordeel

Score: 4
xyouri 25 mei 2018 Product gekocht

Detroit Become Human, PS4

Prachtige game, aan te raden voor mensen die van een goed verhaal houden.

Pluspunten

  • Spannend
  • Mooie graphics
  • Je keuzes hebben veel invloed

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Detroit Become Human, PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True