Review door de redactie

Tweakers zegt: 5,5

Review - Philips Hue Play hdmi Sync Box - 'Ambilight' voor iedere tv

Signify, het bedrijf achter Phillips Hue, heeft een kastje uitgebracht waarmee de welbekende Hue-rgb-ledlampen kunnen worden aangestuurd. Hiermee kan je dus elke televisie van een soort Ambilight voorzien zonder zelf te hoeven knutselen.

196 28 okt '19

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
1
0
sam80Newbie 29 januari 2021 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

Een stekker met een onmogelijke vorm in de stekkerdoos stoppen!

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruik

Minpunten

  • Design (stekker)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Kwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

USER_A.W. 17 oktober 2021 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

Benodigd als je boven de 10 lampen van hue gaat gebruiken. De prijs vindt ik meevallen, en de app geeft op dit moment voldoende functionaliteit.

Pluspunten

  • Range wordt groter door lampen
  • Prijs/functies
  • Theoretisch gezien geen hardcap voor lampen/accesoires

Minpunten

  • Weer een extra device

Eindoordeel

Score: 4
anonymoose 19 januari 2021 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

De hub zou een gemiddeld huis moeten kunnen afdekken. Slaagt er echter niet in lampen te bedienen op 50cm afstand met een muur tussen. Eens de connectie naar de lampen weg valt wordt ze ook niet hersteld maar moet je de lampen opnieuw indraaien. En dat allemaal voor A-merk prijs.

Pluspunten

  • Installatiegemak

Minpunten

  • Bereik
  • Betrouwbaarheid
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 1
Gamehack 6 januari 2020 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

Bridge gekocht in combinatie met mijn eerste twee lampen. Ziet er mooi uit. Verliest nu in twee maanden voor de tweede keer connectie.

Pluspunten

  • Design
  • Gemak

Minpunten

  • Verbinding?

Eindoordeel

Score: 4
sanches 6 december 2019 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

Matig signaal, regelmatig verliezen apparaten connectie. Aaan/uit switch die 5 meter van bridge staat zonder obstakels verliest signaal. Ben niet onder de indruk van de stabiliteit van product serie. Denk erover na om mijn verlies te nemen en de oplossing van Ikea / Google / Amazon een kans te geven.

Pluspunten

  • Goed te bereiken binnen (wifi) en via internet
  • Regelmatige updates met uitbreiding functionaliteit

Minpunten

  • Zwak signaal
  • Verliest regelmatig connectie
  • Friends of hue devices niet updatebaar

Eindoordeel

Score: 2
axensir 5 december 2019 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

Wat geweldig, na Domoticz en Home Assistant gehad te hebben nu op Hue overgestapt voor de verlichting. voor mij eindelijk een systeem dat altijd werkt en eenvoudig te beheren is.

Pluspunten

  • Gemak
  • Klein
  • App
  • Koppeling met Apple en Google
  • Veel lampopties en keuze

Minpunten

  • max. 50 apparaten

Eindoordeel

Score: 5
redherring 22 december 2018 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

overgestapt van bridge 1.0 naar 2.1. De lampen schakelen nu veel sneller, en siri integratie werkt goed. migratie (bridge1=>2) kan beter. Uiteindelijk is het wel gelukt, en de lampen/scene/accessoires waren allemaal wel goed overgezet, externe toegang niet.

Pluspunten

  • lampen schakelen sneller dan bridge 1
  • siri integratie werkt goed

Minpunten

  • migratie oude naar nieuwe niet vlekkeloos

Eindoordeel

Score: 5
Kecin 25 juni 2018 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

Fijne bridge om je Philips Hue verlichting mee te bedienen (en ook vrijwel noodzakelijk). Snel apparaat met een groot bereik. Verbruikt weinig stroom en de nieuwe app is ook fantastisch. Lampen reageren snel, via Siri gaat het niet altijd even goed, wel een leuke gimmic. Must have :).

Pluspunten

  • Snel
  • Klein
  • Start vlot op
  • Maximaal 50 lampen koppelen
  • Ook andere lampen dan Philips mogelijk
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Siri ondersteuning

Minpunten

  • Meer dan 50 lampen zou fijn wezen

Eindoordeel

Score: 5
Homer J.Simpson 9 maart 2018 Product gekocht

Philips Hue Bridge 2.0

Werkt goed zolang je niks ingewikkelds doet. Elke integratie met andere producten (zoals Logitech Harmony elite remotes) werkt onbetrouwbaar omdat commando's verplicht via de cloud lopen. Update 30-4-2020: meerdere lamptypes en stekkerschakelaar(aar geen dimmers) beschikbaar gekomen. Betrouwbaarheid icm Logitech Harmony Elite is nu wel goed.

Pluspunten

  • Werkt eenvoudig
  • Betrouwbare functionaliteit met andere Hue producten

Minpunten

  • Integratie met anderen (Friends of Hue) slecht
  • Matige eigen lampen (CRI & RA zijn TL-buis niveau)
  • Duur
  • Alle integraties lopen via cloudplatform en worden daarom vertraagd of zelfs niet verwerkt.
  • Weinig lamptypes beschikbaar

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips Hue Bridge 2.0?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee