Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

Prijs
Specificaties Over-Ear zonder bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Oyxl 19 januari 2016 Product gekocht

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

Dit is een ‘stupid user’ review van de Bose Soundlink II. Het is echt een fantastisch apparaat, met de zachtste oorkussens die ik tot nu toe op een koptelefoon ben tegen gekomen. De geluidskwaliteit is subliem en in een kantooromgeving worden de meeste omgevingsgeluiden onhoorbaar.

Pluspunten

  • Fantastische oorkussens en hoofdsteun
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Oplaadtijden
  • Batterijduur

Minpunten

  • Mijn HTC One M8 heeft af en toe problemen met verbinden. Ik verdenk de M8 ervan, maar moet opgemerkt worden.
  • Na 2.5 jaar schilferen de oorkussens

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+2
YarnevdLoo 27 mei 2016 Product gekocht

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

De Bose SoundLink is een krachtige koptelefoon, voor de prijs mag je dit ook wel verwachten. Maar zitten er ook minpunten aan? Of is het gewoon de ideale koptelefoon voor de consument?

Pluspunten

  • Hoge geluidskwaliteit
  • Comfortabel
  • Licht
  • Gaat lang mee
  • laad snel op

Minpunten

  • Microfoon niet strategisch geplaatst
  • Korte oplaadkabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
exeliser 18 juni 2016

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

Deze koptelefoon levert enorm goed geluid en door de ease of use is dit zeker een aanrader. Meer weten? Lees dan mijn hele review.

Pluspunten

  • Geen batterij nodig om bedraad te werken
  • Kan meerdere apparaten onthouden
  • Zeer licht op je hoofd en in je tas
  • Batterij gaat lang mee
  • Sound leakage is miniem

Minpunten

  • Geen Hard Shell case
  • Hele korte oplaad kabel (35 cm)
  • Controls werken alleen als hij wireless is
  • Soms verliest hij contact met je telefoon als die in je broekzak zit

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

tweegroenethee 28 augustus 2018 Product gekocht

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

Fijne koptelefoon, zowel qua comfort als geluid. Verschillende koptelefoons geprobeerd bij de Mediamarkt, QuietComfort 35 II en deze vond ik beide het prettigst zitten en klinken. De meerprijs van de noise-canceling was het voor mij niet waard door de bijkomstigheid van verhoogde druk op mijn oren.

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Batterij
  • Via een stem horen wie uit je contacten belt
  • Goed uitgesloten van omgeving

Minpunten

  • Design van volume knoppen kon handiger, voelt niet heel intuïtief aan

Eindoordeel

Score: 5
Ulicoten 29 december 2017 Product gekocht

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

Erg tevreden over deze headphone. Zit erg comfortabel, ook als je hem de hele dag gebruikt. Daarnaast sluit hij het omgevingsgeluid erg goed af ondanks dat er geen noice cancelling op zit. Het geluid gewoon goed. Er zijn headphone die beter geluid geven maar dan lever je in op comfort.

Pluspunten

  • Comfort
  • Geluidskwaliteit
  • Afscherming omgevingsgeluid
  • batterij duur

Minpunten

  • relatief korte audio kabel

Eindoordeel

Score: 5
binasnotatieNewbie 1 november 2016

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

Hele nette headphones! Prima geluid, zit SUPER comfortabel (ook met bril), prima batterijduur en goede Bluetooth verbinding. Enige minpunt, hij is echt heel erg overpriced voor een 'plastic fantastic' koptelefoon met 'prima' geluid. Raad deze dan ook alleen aan als je 'm ergens met korting voor < €200,- kan krijgen!

Pluspunten

  • Prima geluid
  • SUPER comfortabel (komt van een bril drager)
  • Uitstekende batterijduur (15+ uur)
  • Nooit problemen met Bluetooth gehad (iig niet op Android, WIndows en Linux apparaten)
  • Afneembare kabel (2.5 mm naar 3.5 mm)
  • Zit een leuk tasje bij, niet echt stevig maar beschermd tegen krassen

Minpunten

  • "Plastic Fantastic" maar redelijk 'stevig' en buigbaar
  • Zwaar overpriced gezien de bouwkwaliteit en draadloze controls. Echt geen €280,- waard, eerder < €200,-

Eindoordeel

Score: 4
tmzK 6 april 2016

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

Super comfortabele koptelefoon. Ik kan hem uren op houden zonder dat het vervelend wordt. Qua geluid is hij mooi in balans, met een behoorlijk strakke bas. Valt me niet tegen van Bose, na jaren Sennheiser gebruikt te hebben. Aanrader!

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Geluidskwaliteit
  • Gewicht
  • Bediening

Minpunten

  • Vrij duur (maar dan heb je ook wat)
  • Korte usb laadkabel

Eindoordeel

Score: 5
wouter0100 5 december 2015

Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)

Erg goede koptelefoon. Noise cancelling zit er dan wel niet in, maar dit maakt de rest van de koptelefoon helemaal goed. De oorkappen zijn erg goed, waardoor je al weinig noise of omgevingsgeluiden hoort. Zeker een aanrader. Daarnaast handig dat hij verteld hoeveel procent batterij er nog over is.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Zit lekker om je oren
  • Gemakkelijke bediening (na wat leren)
  • Geen geluid lekt
  • Erg weinig last van ruis
  • Draadloos
  • Spraakcommando's
  • Meerdere verbonden devices

Minpunten

  • Geen Noise Cancelling.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Blauw, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True