Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Fitbit Charge HR Small Blauw (Blauw) - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
0
Score: 4
12
Score: 3
7
Score: 2
0
Score: 1
2
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
jimmylinden 9 januari 2016

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Goed product, wat zeer comfortabel om je arm zit. Erg fijn en overzichtelijke grafieken om je gegevens uit te lezen. Echter de stappenteller en de traploop registratie laat soms wat te wensen over.

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • zit soepel om de arm
  • werkt prettig

Minpunten

  • stappenteller soms te wensen over
  • enkel spatwater dicht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

De Charge HR is een goede keuze voor diegene die op z'n fitheid of beweging wil letten en doelen stelt voor het sporten. Daarnaast staat het sierlijk, doet de batterij het erg goed én is de Fitbit-app bijzonder compleet.

Pluspunten

  • Sportief, maar toch kwalitatief én sierlijk
  • Uitgebreide mogelijkheden door de data-tracking
  • Goede accu-duur
  • Horlogesluiting en aan te passen naar believen
  • Prima HR meting

Minpunten

  • Niet waterdicht (volgens reviews, niet geprobeerd)
  • Oplader is geen USB maar fitbit-only kabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
aex351 28 februari 2016 Product gekocht

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Een armband om je hartslag en activiteitsniveau te loggen. Het Fitbit ecosysteem zit goed in elkaar, maar zit wel redelijk dichtgetimmerd. Hierdoor kan je 'detail' data niet exporteren zonder toegang te hebben tot de developer API. Verder zit de armband lekker en niet in de weg.

Pluspunten

  • Dashboard
  • Ecosysteem
  • Hartslagmeter
  • Design

Minpunten

  • Data export
  • Nauwkeurigheid stappenteller
  • Proprietary oplaad-datakabel
  • Beperkte aanpassingen
  • Kwaliteit materiaal
  • Sensor steekt uit

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 3
Prijs Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 3

+1
gruiten 30 december 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Licht, onopvallend, veel functionaliteit voor de, relatief, lage prijs, maar niet perfect.

Pluspunten

  • licht
  • onopvallend
  • relatief goedkoop
  • slaapfunctie uitstekend
  • prettige interface op de polsband
  • snel laden
  • mooie materialen
  • wekkerfunctie

Minpunten

  • vermoedelijk slecht reparabel
  • slechte hr monitor bij fietsen
  • vaker dan 1 keer in de 5 dagen opladen
  • Telefoon notificaties aanzetten lastig.
  • android dashboard interface wat ingewikkeld
  • géén universele laadkabel

Eindoordeel

Score: 4

+1
Petry 4 december 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

de fitbit charge HR is een degelijk apparaat waarop je als gebruiker je stappen, hartslag, calorie verbranding, aantal bewogen kilometers en je genomen trappen kunt zien.

Pluspunten

  • simpel design
  • batterijduur (4+ dagen)
  • app

Minpunten

  • geen notificaties voor Windows Phone
  • de maat van het bandje
  • synchronisatie problemen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 3
Prijs Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
barrykonst 2 oktober 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Wanneer je gegevens over jouw lichaam wilt bijhouden, om wat voor reden dan ook, raad ik je de Fitbit van harte aan.

Pluspunten

  • Mooi en degelijk ontwerp
  • Veel meetmogelijkheden
  • Uitgebreide app
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Intuïtiviteit kan beter
  • Geen standaard usb connector
  • Oproepnotificatie te traag
  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
JustMyOpinion 3 juli 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Doet wat hij moet doen, maar verwacht meer van next gen modellen.

Pluspunten

  • Nauwkeurige HR
  • 24/7 HR
  • Nauwkeurige stappenteller

Minpunten

  • Krast makkelijk
  • Laadkabel is Fitbit only, dus kwijt is niet opladen
  • Geen chique design

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 3

0
Maffie500 8 augustus 2016

Fitbit Charge HR Small Zwart (Zwart)

Ik wou al lang een polsband om mijn stappen te tellen. Mijn vrouw heeft al een Fitbit one en daar is ze heel tevreden mee. Daarom had ik besloten om de Fitbit charge HR te kopen. Ik wou graag mijn hartslag meten en actieve slaapmonitoring.

Pluspunten

  • mooi design
  • zit comfortabel
  • app

Minpunten

  • hartslagmeting is niet nauwkeurig
  • verdiepingen worden niet altijd geteld
  • Alleen spatwaterdicht

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 3

0
Slidemaster 9 maart 2016

Fitbit Charge HR Large Paars (Paars)

Goed te gebruiken. Niet echt ontzettend vervelend om mijn pols. Maar ik moet wel een aantal keren bandje strakker of losser maken. Het kan zijn dat niet zo vaak iets draag op mijn pols. Ik had verwacht dat de batterij ongeveer vijf dagen vol kan houden. Maar nee

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Batterij max 3 dagen

Eindoordeel

Score: 4

krullthor 27 december 2017 Product gekocht

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Leuke gadget, consistente hartslagmeting en zeer makkelijke Android app. Bediening via enkele knop werkt intuitief. Minimalistische styling, klein formaat en licht gewicht maken dat je de Fitbit altijd kunt dragen. De bouwkwaliteit laat echter veel te wensen over: lijm laat snel los en de rubber band vervormt snel

Pluspunten

  • zeer licht (gewicht)
  • consistente harslagmeting
  • bedieningsgemak
  • onopvallend/stijlvol design

Minpunten

  • Display niet robuust
  • Lijm van de behuizing laat los
  • Rubber behuizing vervormt

Eindoordeel

Score: 3
degroot 27 januari 2017

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Leuk apparaatje i.c.m. goede app. Ben er zelf meer door gaan bewegen en slapen( door bepaalde doelstellingen dagelijks te gaan halen). Helaas op de Charge zelf aparte aansluiting , daardoor altijd fitbit kabel mee op vakantie nemen. Helaas niet mogelijk om HR continue weertegeven bij activiteit

Pluspunten

  • Laadt wel lekker snel op ( 30 min )
  • Fijne FitBit App
  • te koppelen met Strava
  • Ik ben er ook meer door gaan bewegen / beter op voeding / slaap gaan letten

Minpunten

  • Geen standaard usb aansluiting voor opladen
  • HR niet continue op scherm bij bijvoorbeeld activiteit
  • Niet te koppelen als HR aan Garmin/Teasi/Wahoo
  • Aantal Trappen/Hoogte niet correct bij fietsactiveit
  • Geen correcte HR weergave bij intensief sporten ( o.a. fietsen )

Eindoordeel

Score: 3
Esumontere 16 september 2016

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Goede tracker, zeer complete app en veel functies. Helaas krast het scherm makkelijk en is het bandje van slechte kwaliteit.

Pluspunten

  • Goede tracker
  • Zeer goede app
  • Zit fijn
  • Geweldige klantenservice

Minpunten

  • Bandje bubbelt na 4 maanden gebruik
  • Synchroniseren is traag
  • Batterijduur is toch nèt te kort
  • Als 'altijd synchroniseren', wat altijd BT vereist, uit staat, geen notificaties over lege batterij of dergelijke.

Eindoordeel

Score: 3
hugomeeuwes 4 augustus 2016

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Ondanks dat de reviews hier redelijk positief zijn, ervaar ik dit apparaat heel anders. Wij hebben met ons werk allemaal met kerst een een FitBit Charge HR gehad en de helft is een half jaar later al omgeruild vanwege technische mankementen.. Die van mij synchroniseert inmiddels met geen mogelijkheid meer.

Pluspunten

  • Leuk tijdens sporten

Minpunten

  • Erg slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
Teejoow 22 mei 2016

Fitbit Charge HR Small Zwart (Zwart)

Ik kom terug op mijn eerdere beoordeling; de bouwkwaliteit van dit ding is echt naadje. Het rubber komt aan alle kanten los, het scherm zit onder de krassen en mijn vriendin heeft precies hetzelfde met de hare. Voor meer dan 100 euro totaal onaanvaardbaar!

Pluspunten

  • Cool hoe de app herkent wat je hebt gedaan zonder dat je zelf iets moet loggen...
  • Ik ben er daadwerkelijk meer van gaan bewegen.
  • Naast het hele fitness tracker gebeuren heeft ie ook nog andere nuttige functionaliteit zoals alarm, horloge en stopwatch.

Minpunten

  • ... maar soms zit ie er wel eens naast...
  • ... en soms logt ie een activiteit ook helemaal niet.
  • Scherm krijgt erg snel krasjes.
  • De Windows 10 app heeft op mijn laptop vreemde kuren. "Windows 10 is not responding as expected." Forum staat er vol mee, Fitbit doet niks.
  • Ik slaap op mijn buik en slapen met dit ding om is niet te doen voor mij. Geen sleep tracking dus.
  • Bouwkwaliteit is echt naadje!

Eindoordeel

Score: 1
PrimeTinus 15 maart 2016

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Leuk ding maar krast snel. Is alleen te gebruiken met Fitbit app, niet als SMART bluetooth sensor, dus niet met bijvoobeeld Endomondo te gebruiken.

Pluspunten

  • 24h HR monitor
  • Licht
  • Redelijk stijlvol

Minpunten

  • Krast te snel
  • Niet te gebruiken als SMART Bluetooth HR sensor
  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 3
twiptwop 24 september 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Design is degelijk (sterk doch onopvallend) en vrij licht. De hartslag meter is accuraat (test met een strap is min of meer het zelfde). Het enige dat stoort is dat de "flick of the wrist" display niet makkelijk uitgezet kan worden. Er komt te veel licht van het display s'nachts.

Pluspunten

  • Continue hard slag is accurate (zelfs bij een 45 mim run)
  • Prijs
  • design

Minpunten

  • oplaad kabel is niet een micro USB
  • alleen caller-id, geen SMS notification
  • slaap functie ... niet echt usefull.

Eindoordeel

Score: 4
RonaldM 24 september 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Na anderhalve week in gebruik een tevreden gebruiker. Band past goed en betrouwbare gegevens. Het motiveert mij om meer te bewegen, dus het belangrijkste doel is tot nu toe bereikt.

Pluspunten

  • Goede pasvorm
  • Hartslagmeter (24/7)
  • Handige app en website

Minpunten

  • Accuduur, 4 á 5 dagen is niet lang
  • Hartslaggegevens niet in te lezen in andere apps (Endomondo)
  • Oplader is een speciale Fitbit kabel

Eindoordeel

Score: 4
WiseGuy_NL 7 september 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Erg mooi apparaat met veel functies door de uitgebreide app. Houd gedetailleerd bij hoeveel stappen je gelopen hebt, aantal trappen, hartslag, verbruikte calorien en afgelegde afstand. Dit is allemaal af te lezen zonder de App te openen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Continue hartslag meting
  • Batterij gaat lang mee
  • Goede app

Minpunten

  • Korte USB kabel en eigen aansluiting
  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4
pljanson 1 september 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Ik draag em nog steeds, maar de trappen hebben nooit goed gewerkt, en sinds Android 5 op mijn Note 3 is de verbind slecht of niet werkend. Ook telt hij activity en geen echte stappen.

Pluspunten

  • dagelijkse stappen doel motiveert
  • gebruik als horloge
  • hartslag leuke indicator
  • slaap tracking
  • koppeling fitbit weegschaal in de app

Minpunten

  • Bluetooth op Android 5 (gsm reboot om te recoveren)
  • trappen astronomisch hoog
  • oplaadkabel geen standaard USB ook anders dan Charge
  • sneller leeg dan verwacht
  • geen update op GSM als er geen internet is (tijdens je hele vakantie)

Eindoordeel

Score: 3
woutervb2 27 juni 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Sinds een paar dagen deze tracker in bezit. Leuk ding om eens bij te houden hoeveel ik nu werkelijk beweeg. Wel bijzonder om te zien dat een "stappenteller" om de pols gedragen kan worden. Maar dit werkt verbazingwekkend goed.

Pluspunten

  • Draagt als een horloge
  • Met laatste firmware is pols draaien voldoende om de tijd af te lezen

Minpunten

  • Niet waterdicht (dus afdoen bij douchen / bad / zwemmen)
  • Specieke fitbit only oplaa kabel(tje) (is nog erg kort ook)
  • Verliest makkelijk koppeling met Telefoon, dus geen caller id

Eindoordeel

Score: 4
MrManuel 31 maart 2015

Fitbit Charge HR Large Zwart (Zwart)

Zachte bouw kwaliteit, bijna niet merkbaar om de arm. Je vergeet soms dat je hem om hebt. Batterij gaat lang mee ondanks dat de hartslag continue gemeten worden. Ook te gebruiken als 'wekker' door middel van trilfunctie.

Pluspunten

  • Voelt zacht aan doch degelijk
  • Lange batterij duur en snel opgeladen
  • Wekker functie dmv trilfunctie
  • Horlogesluiting
  • Caller-ID vanaf telefoon

Minpunten

  • HR-Meting trager tijdens intensive training
  • Niet volledig waterdicht (voor bv douche)

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fitbit Charge HR Small Blauw (Blauw)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True