Gebruikers

Score: 4
10 reviews

Apple TV (2015) 64GB

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties WiFi • 64GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
5
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
rudybuitb 22 november 2015

Apple TV (2015) 32GB

Eindelijk is er een opvolger voor de Apple TV 3! Het kunnen gamen op je TV is erg vermakelijk en ook de prestaties van Apple’s mediastreamer zijn er flink op vooruit gegaan. Goedkoop is de nieuwe Apple TV echter niet, andere oplossingen bieden wellicht een betere prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Een stuk sneller dan de vorige versie
  • Mogelijkheid om games te spelen op je TV
  • Er kunnen eindelijk apps worden geïnstalleerd op de Apple TV
  • Werkt goed samen met iOS en Mac OS apparaten
  • Fijne afstandsbediening

Minpunten

  • Een stuk duurder dan de vorige versie
  • Siri werkt niet in het Nederlands
  • App aanbod is nog niet enorm groot
  • Geen 4K ondersteuning
  • Na opstarten reageert de Remote niet altijd meteen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
DutchDeafBoy 26 november 2015

Apple TV (2015) 32GB

Hoewel ik altijd al erg tevreden was met de derde generatie Apple TV, doet het nieuwe model hier een flinke schep bovenop. Siri Remote mist weliswaar ondersteuning voor, jawel: Siri. Maar het werkt verder fantastisch. Ook over tvOS ben ik erg te spreken, door de third-party apps.

Pluspunten

  • Snel
  • Prachtige interface
  • Accurate input met Siri Remote
  • Eindelijk een App Store

Minpunten

  • Geen ondersteuning voor Siri in onze taal
  • Veel nodige third-party apps missen (NPO, RTL XL etc.)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
iAR 30 oktober 2015

Apple TV (2015) 32GB

De nieuwe Apple TV 4. De verwachtingen zijn altijd hoog, net als de eerste teleurstellingen. Maar is de Apple TV 4 een product om nu te kopen? Deze review is geschreven na een kleine dag spelen met het product. Ik sla de unboxing en the obvious over.

Pluspunten

  • Mooie GUI
  • Prettige remote
  • Apps (en er zijn er ook al flink wat)
  • Degelijk & mooi afgewerkt product
  • HDMI-CEC werkt als een zonnetje

Minpunten

  • Geen iCloud Photo Library (alleen Photostream & Shared Albums)
  • Gericht op 1 Apple ID (geen multiuser, zoals een gezin wél is)
  • Invoeren van tekst werkt nog steeds omslachtig
  • Geen Siri in NL (maar dat wisten we, toch is het een gemis)
  • Remote.app werkt (nog?) niet

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 2
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

baxstar 9 juni 2017

Apple TV (2015) 32GB

Ik vind het een heerlijk apparaatje! Alles werkt vloeiend en snel. De afstandbediening gaat verrassend lang mee. Daarnaast vind ik het ook wel een mooi ding voor op het TV meubel. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Bediening
  • Batterij afstandsbediening
  • Looks (persoonlijk)

Minpunten

  • Geen HDMI in de doos

Eindoordeel

Score: 5
martin321 1 april 2016

Apple TV (2015) 32GB

Leuke mediastreamer voor de gewone gebruiker. Aanbieders kunnen via apps hun content aanbieden alleen zijn deze er nog niet zo veel. Ik verwacht in de toekomst meer content en hopelijk komt er nog een ingebouwde browser bij. Compact apperaat wat doet wat het doen moet.

Pluspunten

  • Compact
  • Via apps toekomst bestendig

Minpunten

  • Momenteel weinig app aanbieders
  • Geen browser

Eindoordeel

Score: 4
Scrtz 25 januari 2016

Apple TV (2015) 64GB

Geweldig apparaat icm met andere Apple apparaten, wel erg prijzig. Door de sterke processor kun je goed streamen en bijvoorbeeld ook snel vooruit spoelen, gamen gaat prima en afstandbediening is heel makkelijk in gebruik. Kansloos dat er een 100mbit netwerkpoort op zit, maar wel weer wifi AC..

Pluspunten

  • Snelheid door sterke processor
  • Mogelijkheid tot gamen
  • Wifi AC

Minpunten

  • 100mbit netwerkpoort
  • USB C aansluiting
  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 670812Newbie 6 november 2015

Apple TV (2015) 64GB

Compacte kleine mediaplayer welke makkelijk in gebruik is. De App store is een goede uitbreiding en heeft genoeg potentie. Maar voorals nog mist het nog wel zaken die de oude Apple TV3 had (Remote via iPhone app, Podcasts app mist) ook missen andere dingen zoals de nieuwe iCloud Photo library.

Pluspunten

  • Goede en mooie interface
  • Soepele interface
  • App store
  • Screensaver opties
  • Fijn voor Netflix, Youtube, Flickr
  • Prettige remote met redelijke accuduur

Minpunten

  • Prijs aan de hoge kant
  • tvOS loopt nog wat achter op mogelijkheden Apple TV3
  • Remote moet je af en toe opladen
  • Mist nog een en ander (Podcasts app, iCloud Photo Library, Remote app ondersteuning, etc.)
  • Nog te weinig voordelen tenopzichte van Apple TV3
  • Toch nog wel veel bugs in vooral veel van de Apps (Youtube, Netflix, etc.)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 2
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
smurfsNewbie 5 november 2015

Apple TV (2015) 32GB

het is een gewoon 'grote' ipad op jouw tv. het is niet voor echt gamer!

Pluspunten

  • touch remote
  • full HD 1080p
  • App store

Minpunten

  • Geen HDMI kabel
  • siri knoppen(zowiezo niet gebruiken)
  • geen optical port
  • Prijs
  • foto niet zo scherp via airplay!
  • niet iedere game support multi players
  • max drie game controlers
  • geen hoesje voor touch controle

Eindoordeel

Score: 3
robin1979 2 november 2015

Apple TV (2015) 64GB

Een voor de hand liggende evolutie van de vorige generaties is nu werkelijkheid geworden. Hardwarematig zeker in orde, maar bij de software mag het gebruikersgemak op enkele plaatsen nog verbeterd worden.

Pluspunten

  • Geweldige remote
  • Geluid bedienen van TV met remote

Minpunten

  • Remote.app werkt niet (omslachtige invoer tekst)
  • Minimaal aanbod apps, veel haastwerk-apps

Eindoordeel

Score: 4
johnkessels87 1 november 2015

Apple TV (2015) 32GB

Apple interface op je tv met goede applicaties en remote.

Pluspunten

  • GUI
  • Snel
  • Aanbod

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd
  • (Nog) geen Siri

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple TV (2015) 64GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee