Nintendo 3DS XL Yoshi's Island Special Edition

Review door de redactie

06:58

Videoreview - Nintendo 3DS XL

Met de 3DS XL brengt Nintendo een grotere versie van de 3DS op de markt, de handheld met het stereoscopische 3d-scherm die een jaar geleden verscheen. Maar is groter ook beter?

102 27 jul '12

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
hanneke995 26 januari 2015

Nintendo 3DS XL

Deze console is voor mij een perfecte speelervaring! Het Game aanbod is geweldig! Lees mijn uitgebreide review over wat ik van de 3DS XL vind!

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Groot scherm is prettig
  • Zwarte kleur prettig met gamen
  • Oude klassiekers verkrijgbaar
  • Simpele kleuren (zwart, wit e.d.)

Minpunten

  • Geen netstroom adapter
  • Handheld gevoel een beetje weg
  • Duur voor wat je krijgt
  • Hoofdpijn door 3D stand
  • Snel bekrast

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

Mariuslol 24 januari 2017

Nintendo 3DS XL Pokemon XY

Een prachtige 3DS XL waar je als Pokemon fan veel plezier mee kan beleven!

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Licht
  • Grote schermen

Minpunten

  • Makkelijk krasbaar
  • Vette vingers zie je
  • Voelt goedkoop aan i.v.m. PsVita
  • Accuduur
  • Adapter niet meegeleverd

Eindoordeel

Score: 3
DarkIJ 27 november 2013

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Guruknol 23 november 2013

Nintendo 3DS XL Pokemon XY

3DS XL is een goed product, wel te prijzig vind ik. Streepass is een leuke feature. Console is misschien net te groot, maar daar heb ik persoonlijk geen probleem mee.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit.
  • mooie grote schermen.
  • goed geluid voor een handheld.

Minpunten

  • 3DS kreeg na een tijd vuil onder het scherm, slechte montage?
  • volumeschuif zit aan de linker zijkant, deze schijf ik vaak per ongeluk omhoog tijdens het spelen.
  • Voor de flinke prijs wordt er geen eens een AC Adapter bijgeleverd.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4
XooXoT 11 november 2013

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Roorensu 9 augustus 2013

Nintendo 3DS XL + Super Mario 3D Land

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
mat.hi.as 10 juni 2013

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
rickflits 6 juni 2013

Nintendo 3DS XL + Fire Emblem: Awakening

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 2

Eindoordeel

Score: 4
Stefanic 13 maart 2013

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Spelaanbod Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 148790Newbie 29 december 2012

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 471645Newbie 7 december 2012

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
alex3305 3 september 2012

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 2

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nintendo 3DS XL Yoshi's Island Special Edition?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee