Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Nintendo 3DS XL Yoshi's Island Special Edition

Review door de redactie

06:58

Videoreview - Nintendo 3DS XL

Met de 3DS XL brengt Nintendo een grotere versie van de 3DS op de markt, de handheld met het stereoscopische 3d-scherm die een jaar geleden verscheen. Maar is groter ook beter?

102 27 jul '12

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
hanneke995 26 januari 2015

Nintendo 3DS XL

Deze console is voor mij een perfecte speelervaring! Het Game aanbod is geweldig! Lees mijn uitgebreide review over wat ik van de 3DS XL vind!

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Groot scherm is prettig
  • Zwarte kleur prettig met gamen
  • Oude klassiekers verkrijgbaar
  • Simpele kleuren (zwart, wit e.d.)

Minpunten

  • Geen netstroom adapter
  • Handheld gevoel een beetje weg
  • Duur voor wat je krijgt
  • Hoofdpijn door 3D stand
  • Snel bekrast

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

Mariuslol 24 januari 2017

Nintendo 3DS XL Pokemon XY

Een prachtige 3DS XL waar je als Pokemon fan veel plezier mee kan beleven!

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Licht
  • Grote schermen

Minpunten

  • Makkelijk krasbaar
  • Vette vingers zie je
  • Voelt goedkoop aan i.v.m. PsVita
  • Accuduur
  • Adapter niet meegeleverd

Eindoordeel

Score: 3
DarkIJ 27 november 2013

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Guruknol 23 november 2013

Nintendo 3DS XL Pokemon XY

3DS XL is een goed product, wel te prijzig vind ik. Streepass is een leuke feature. Console is misschien net te groot, maar daar heb ik persoonlijk geen probleem mee.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit.
  • mooie grote schermen.
  • goed geluid voor een handheld.

Minpunten

  • 3DS kreeg na een tijd vuil onder het scherm, slechte montage?
  • volumeschuif zit aan de linker zijkant, deze schijf ik vaak per ongeluk omhoog tijdens het spelen.
  • Voor de flinke prijs wordt er geen eens een AC Adapter bijgeleverd.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4
XooXoT 11 november 2013

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Roorensu 9 augustus 2013

Nintendo 3DS XL + Super Mario 3D Land

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
mat.hi.as 10 juni 2013

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
rickflits 6 juni 2013

Nintendo 3DS XL + Fire Emblem: Awakening

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 2

Eindoordeel

Score: 4
Stefanic 13 maart 2013

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Spelaanbod Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Nicna 29 december 2012

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Miketsukami 7 december 2012

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
alex3305 3 september 2012

Nintendo 3DS XL

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 2

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nintendo 3DS XL Yoshi's Island Special Edition?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True