Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

JBL Flip 3 Blauw

Specificaties Stereo-speaker met Bluetooth (oplaadbare accu) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de JBL Flip 3 Blauw. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
11
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:

JBL Flip 3 Zwart

De JBL Flip 3 bleek een enorme positieve verrassing. Niet alleen voelt en oogt hij lekker, maar hij klinkt ook bijzonder indrukwekkend. In de head-to-head review wint hij het overtuigend, en legt tevens het vuur aan de schenen van enkele (ruim) duurdere modellen. Al met al een uitstekend totaalpakket dit.

Pluspunten

  • Indrukwekkend geluid gezien de afmetingen en voor het geld.
  • Compact genoeg voor de meeste handtassen e.d.
  • Uitpak ervaring en fysieke indrukken uitstekend, gewoon een hip ding waarvan de populariteit goed te begrijpen is.
  • Batterijduur keurig, kan ruim voorbij de geclaimde 10u komen als je rustig aan doet.
  • Spatwaterdicht
  • Prijs-kwaliteitverhouding goed.

Minpunten

  • Blijft ~100e voor een Bluetooth speaker, in een vaste opstelling kan je voor dat geld beter geluid vinden.
  • Verdere featureset wat karig, bijv oplaadfunctie, SD kaartlezer.
  • 'iets' om rollen tegen te gaan op niet rechte oppervlaktes zou fijn geweest zijn. Geluid 'staand' overigens nog altijd meer dan prima.

Eindoordeel

Score: 5

+2
Awesomehobo 17 februari 2017

JBL Flip 3 Zwart

Mooie, handzame (bluetooth) speaker, welkeeen mooi, helder en tevens krachtig geluid produceert. Met een geschatte accuduur van 10u en een "spatwaterdicht-rating" is dit een zeer aantrekkelijke speaker.

Pluspunten

  • Handzaam formaat
  • Krachtig en helder geluid
  • Circa 10u accuduur (3000mAh)
  • "Spatwaterdicht"
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen plat deel voor de speaker om goed stevig stil te staan
  • "Spatwaterdicht" enkel met goed gesloten klepje voor de Aux en USB poorten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 3
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
Jeejem 27 februari 2016

JBL Flip 3 Blauw

Verbazingwekkend prima geluid uit klein krachtpatsertje van JBL: speaker doet alles wat ik ervan verwachtte plus meer!

Pluspunten

  • Volume!
  • Solide
  • Accuduur

Minpunten

  • ontbreken USB adapter

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 4

noda32 22 mei 2019 Product gekocht

JBL Flip 3 Zwart

Fijne speaker met opvallend sterke bas. Houdt het een uur of 5 vol op één accu lading, bij een gemiddeld geluidsniveau. Vrij gemakkelijk op te laden met bijgeleverde kabel, USB lader niet bijgeleverd. Bluetooth verbinden werkt prima. Leuk voor op een BBQ, camping of in de tuin. Aanrader.

Pluspunten

  • Geluid, bas
  • Design
  • Linken met andere jbl speakers

Minpunten

  • Een iets grotere batterij had gemogen.

Eindoordeel

Score: 5
ezrapeet 14 oktober 2018 Product gekocht

JBL Flip 3 Zwart

Extreem krachtig en helder geluid, kan heel hard voor zo klein ding

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Krachtig geluid
  • Prijs 2dehands

Minpunten

  • nog geen

Eindoordeel

Score: 4
syltheboy 21 augustus 2017 Product gekocht

JBL Flip 3 Oranje

Deze speaker voor een mooie prijs overgenomen van een mede tweaker. De kleur oranje nam ik op de koop toe. Het JBL-logo is hierdoor wel minder opvallend. Als extra heb ik er een stevige hardcase bijgekregen. Het geluid wat de speaker produceert verbaasde mij ernorm.

Pluspunten

  • Prima accuduur
  • Snel opgeladen
  • Lichtgewicht
  • Prima geluid
  • Mooi design
  • Oogt robuust

Minpunten

  • Geen oplader meegeleverd
  • Geen hardcase meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
tom.poes 31 juli 2017 Product gekocht

JBL Flip 3 Zwart

Gekocht in JBL webwinkel met ING rentepunten tegoedbon. Dus voor € 50 i.p.v. de winkelwaarde van plm € 100.

Pluspunten

  • prima geluid gezien het formaat en de prijs
  • spatwaterdicht
  • uitpakervaring is goed, mooi verzorgde verpakking

Minpunten

  • niet te gebruiken als powerbank
  • rolt te makkelijk weg

Eindoordeel

Score: 4
BJD1997 22 juli 2017 Product gekocht

JBL Flip 3 Zwart

Goede speaker als je van veel bas houdt. Voelt goed aan en batterij gaat voldoende lang mee op een dag. Ik erg makkelijk om met meerder apparaten te verbinden. (Via de rentepunten van ING te krijgen voor slechts €50,-)

Pluspunten

  • Voelt goed en stevig aan
  • Kan tegen water
  • Veel bas
  • Goed geluid

Minpunten

  • Niet zo waterdicht als de Flip 4

Eindoordeel

Score: 5
MarQ83 29 mei 2017

JBL Flip 3 Zwart

Zeer goed geluid en bass! Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gaat lang mee 10 uur
  • Zeer goed geluid
  • Goed bereik bluetooth

Minpunten

  • Hoe te plaatsen

Eindoordeel

Score: 5
adplus 7 april 2017

JBL Flip 3 Geel

Bas zat (!) voor normaal gebruik, zeker als je weet waar hem neer te zetten. Voor dansen is een grotere gewenst. Gitaren klinken goed, stem is helder.

Pluspunten

  • Heb het getest... waterdicht!
  • volume
  • klein genoeg om makkelijk mee te nemen
  • accu
  • bellen gaat perfect

Minpunten

  • geel

Eindoordeel

Score: 5
Dwergen 19 januari 2017

JBL Flip 3 Zwart

Prachtige aankoop want ik kon hem voor 50 euro te pakken krijgen. Makkenlijk mee te nemen. Nog nooit leeg geweest wanneer ik hem nodig had.

Pluspunten

  • Perfecte grootte( Ong een 0,5l Blik)
  • Helder geluid
  • Stevige bas maar niet te hard
  • Makkelijke bediening/interface
  • BT naam van de box aanpasbaar
  • Gaat zeker lang genoeg mee

Minpunten

  • Niet te gebruiken voor opladen
  • Coating op de subwoofers krast wel
  • Bij erg zacht geluid over BT hoor je een beetje ruis

Eindoordeel

Score: 4
H.Huppelschoten 9 december 2016

JBL Flip 3 Zwart

Geen seconde spijt gehad van deze aankoop. Gekocht voor zeilkamp in Loosdrecht, zodat er muziek aan boord was. Fijn geluid, (spat)waterdicht, erg handig bedienen, accu gaat lang mee. Mijn vader heeft er ook een gekocht, JBL connect werkt ook erg fijn. Voor 100 euro hoef je niet verder te kijken!

Pluspunten

  • Geluidje, twee bass speakers aan weerszijden
  • Volume
  • Bediening
  • Compact
  • Accu gaat 10 uur lang mee
  • Zorg dat al je vriendjes er een hebben, JBL connect werk als een trein

Minpunten

  • Niet van toepassing

Eindoordeel

Score: 5
Tuijd 18 oktober 2016

JBL Flip 3 Zwart

Mooi kleine bluetooth speaker, en krachtig mooi geluid. Alleen op de JBL site stond dat je hem onder de kraan schoon kan maken, maar het kan wel, is een beetje riskamt, bij mij deden sommigr knopjes het niet meer voor een aantald agen, daarna wel weer.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kan middel-hard
  • Klein
  • (Spat)waterdicht
  • Mooie stof

Minpunten

  • Niet echt waterdicht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4
Putterken 28 juli 2016

JBL Flip 3 Zwart

Ik heb me deze speaker aangeschaft omdat iedereen er lovend over was. Ik heb hem nu ongeveer een maand en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Graag wou ik ook melden dat deze speaker zichzelf uitschakelt na +\_ 30 minuten inactiviteit, hetgeen ik persoonlijk wel handig vind.

Pluspunten

  • Mooi geluid.
  • Compact
  • Robuust
  • Batterijduur
  • Handige volumeregelaar

Minpunten

  • momenteel nog niets

Eindoordeel

Score: 5
sebasmeer 11 juli 2016

JBL Flip 3 Blauw

Heeft zijn dienst goed bewezen rond het kampvuur afgelopen weekend. Het geluid is behoorlijk goed voor de 100 euro die het kost. De accuduur tot 10 uur is erg fijn! Verbind zeer gemakkelijk met je smartphone.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Connectivity
  • Accuduur
  • Spat waterdicht
  • Verkrijgbaar in meerdere hippe kleurtjes

Minpunten

  • USB aansluiting zit achter een stroef klepje

Eindoordeel

Score: 5
sjonie100 3 maart 2016

JBL Flip 3 Oranje

Erg fijn geluidsdoosje, waarbij ik het uitstekende geluid met redelijke laag, de spatwaterdichtheid en eenvoudige bediening in het oog vind springen. Gekregen van de Phonehouse!!! Phonehouse Voorthuizen Barneveld Ermelo: Bedankt!!

Pluspunten

  • Goed geluid uit klein doosje
  • Ook in de douche te gebruiken
  • Flinke accu (10 uur)
  • Oranje?
  • Met JBL Connect kun je er 2 koppelen voor stereo.
  • 'Bass' voor zo'n kleintje is okee
  • Bediening en aanduidingen

Minpunten

  • Geen budgetprijs... geen budgetspul
  • Oranje?
  • Wil nu al een 2de (stereo met 'connect')

Eindoordeel

Score: 5
Heisenberg85 22 januari 2016

JBL Flip 3 Zwart

Perfect en handig apparaat waar een goed geluid uitkomt. Mooi robuust materiaal.iets minder zijn de logo's van de knoppen.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi materiaal
  • Handig

Minpunten

  • Knopjes

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL Flip 3 Blauw?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Elektrische auto

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True