Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Logitech G29 Driving Force - Reviews

Prijs
Specificaties Stuur voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4 - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Logitech G29 Driving Force. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
2
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
1

Logitech G29 Driving Force

De Logitech G29 is een dijk van een racestuur. Kwalitatief tip top in orde, en de force feedback is indrukwekkend zowel wat kracht als detail. Nadelen? Beetje aan de prijs, en in sommige games zal je even aan deslag moeten om hem naar wens ingesteld te krijgen.

Pluspunten

  • Uitstekende bouwkwaliteit en afwerking. Stevig staal, echt leder.
  • Krachtige en detail-rijke force feedback
  • Ook de pedalen liggen als een huis. Getest op laminaat, maar incl een grip voor vloerbedekking
  • Logitech software uitstekend voor elkaar.
  • Veel knoppen, lekkere paddle-shift, toffe RPM indicator LEDs
  • Kabelmanagement netjes bedacht
  • Gewoon heel erg leuk om mee te racen.
  • (Belangrijk voor de pc gamer: G29 > G920 voor PC!)

Minpunten

  • Niet goedkoop, en voelt als een begin van een nog duurdere hobby (PlaySeat, Oculus Rift?)
  • Sommige games vereisen dat je de instellingen allemaal handmatig afstelt.
  • Force feedback heeft een kleine deadzone in het centrum.
  • Prestaties van de FF ook deels in handen van de game developer, en dus niet altijd even realistisch.

Eindoordeel

Score: 4

+2
Gamrin 12 januari 2017

Logitech G29 Driving Force

Voor de prijs die Logitech ervoor vraagt, is de G29 niet de dramatische verbetering op de G27 die iedereen had verwacht. Meer knopjes, minder opties in de software en geen meegeleverde schakelpook. De extra weerstand in het rempedaal is dan een schrale troost. Je kunt beter een G27 halen.

Pluspunten

  • 900 graden rotatie
  • Leren handgreep
  • Knopjes Knopjes Knopjes
  • Extra weerstand in rempedaal
  • Metalen ringetje aan bovenkant stuur
  • Helische Force Feedback
  • Stevig gebouwd

Minpunten

  • Klein stuur
  • Niet rond
  • Minder configuratie in software dan voorgaande modellen
  • Geen meegeleverde schakelpook

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 3
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 4

+1
b1oodrage 9 november 2016

Logitech G29 Driving Force

mooi stuur met een goede prijs kwaliteit verhouding mooie opvolger van de g27 software alleen minder compleet dan de g27 een van mijn beste kopen van 2016!

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • dubbele servo
  • geweldige force feedback
  • draaibare knop
  • meer knoppen binnen handbereik dan g27
  • goede afwerking
  • stevige klemming op het bureau

Minpunten

  • software minder compleet dan eerder bij g27
  • lichte piep in 1 van de servo's

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
driveclubie 9 december 2017 Product gekocht

Logitech G29 Driving Force

Slecht. lees onder voor heel verhaal.

Pluspunten

  • leer voelt fijn
  • goede materialen
  • veel knoppen,
  • Klem systeem.
  • RevLight

Minpunten

  • Rode draaiknop werkt niet meer.
  • Rempedaal (in het algemeen)
  • maar wel een beetje te veel.
  • Luide piep in 1 van de servos

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 2
Functionaliteit Score: 2
Ergonomie Score: 3
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 3

Kalder 4 juni 2018 Product gekocht

Logitech G29 Driving Force

Zeer mooi race stuur, zie veel mensen klagen over de FFB deadzone in het centrum, maar ik moet zeggen dat ik daar tijdens een race echt helemaal niets van merk, alleen in menu's merk ik dat. Ik speel Gran Turismo Sport en Project Cars 2 ermee en dat gaat super.

Pluspunten

  • Kwalitatief goed
  • 900 graden draaihoek
  • Leer om het stuur
  • Stevige en niet te losse pedalen met extra weerstand op de rem.
  • Lekker veel knopjes.
  • Uitstekende FFB (geen last van FFB deadzone tijdens het racen)

Minpunten

  • Wel een beetje klein
  • Oudere games zijn lastig te spelen, en je moet er een hoop voor configureren

Eindoordeel

Score: 5
RichardPureveen 30 mei 2018 Product gekocht

Logitech G29 Driving Force

Een mooi stuur met goede software wat je van Logitech verwacht. Heeft veel knoppen, ik raad je daarom de G29 aan in plaats van de G920. De shifter is wel duur om er bij te kopen, maar wel waard. Een zeer goed stuur voor mensen wie niet veel wil betalen!

Pluspunten

  • Veel knoppen
  • Goede software
  • Goedkoop
  • Zit goed vast aan tafel

Minpunten

  • Soms moeilijk los te krijgen
  • Draadje pandanen is kwetsbaar aan uiteindes

Eindoordeel

Score: 4
dionkoffie 6 april 2018 Product gekocht

Logitech G29 Driving Force

Heb mijn G29 vorige maand gekocht voor de PC. Alles werkt perfect. Goede support in bijna alle games. Als je er een koopt, wees er wel voorzichtig mee. Zo stevig is het niet :) Het sterke rem pedaal kan je makkelijk oplossen door de rubber eruit te halen.

Pluspunten

  • Veel knoppen
  • LED Indicator
  • Mooi leer
  • Erg stil. Goede FFB
  • Support voor heel veel games.

Minpunten

  • FFD deadzone in het midden (kan je software matig nog wel een beetje tweaken)
  • Leer kan snel loslaten. Wees er voorzichtig mee!
  • Knopjes voelen een beetje goedkoop en breekbaar aan.
  • Rem pedaal veel te sterk. (kan je oplossen door het zwarte rubbertje uit het pedaal te halen. Daarna is het pedaal perfect!)
  • Shifter voelt nog steeds goedkoop en plasticy aan
  • Eigenlijk is het niet het geld waard.
  • Eigenlijk gewoon een G27 met meer knopjes.

Eindoordeel

Score: 4
NinjaGamer 22 maart 2018 Product gekocht

Logitech G29 Driving Force

Leuke accessoire als je van driving games houdt.Of het nu racen of bus rijden is.

Pluspunten

  • Beste in de "goedkope" klasse
  • Uren plezier
  • Soort van leren besturen

Minpunten

  • Niet goedkoop als je er weinig mee doet
  • Standaard geen shifter erbij

Eindoordeel

Score: 4
tmzK 10 januari 2018 Product gekocht

Logitech G29 Driving Force

Fijn stuurwiel. Pedalen voldoen uitstekend, schuiven niet. Genoeg knopjes en goede ondersteuning in de meeste games. Enige minpunt is de speling op het dode punt. Wil je dit niet, dan zul je moeten uitwijken naar bijvoorbeeld Thrustmaster.

Pluspunten

  • Goede pedalen
  • Ondersteuning
  • Prijs

Minpunten

  • Speling op dode punt

Eindoordeel

Score: 4
jeroen_loeffen 14 december 2017 Product gekocht

Logitech G29 Driving Force

Prettig stuur, prima pedalen. Alleen jammer van het Force Feebackloze "gat" in het midden bij rechtdoor rijden.

Pluspunten

  • Goede force feedback

Minpunten

  • FFB-loos gat

Eindoordeel

Score: 5
Eric veldhuizen 9 juni 2017

Logitech G29 Driving Force

bekleding is te ruw je haalt er je handen aan open optische drive is ook waardeloos stuur lijnt al niet meer uit na 5 min project cars rem doet helemaal niks en is equalivant aan een baksteen. zelfs met grote handen zijn knoppen moeilijk bereikbaar

Pluspunten

  • veel knoppen
  • stabielere sturing

Minpunten

  • kwaliteit
  • steerleer
  • stevigheid

Eindoordeel

Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech G29 Driving Force?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True