Fractal Design Node 202

Prijs
€ 94,90
Specificaties Mini PC • 2 interne bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Jesse 20 mei 2017 Product gekocht

Fractal Design Node 202

De Fractal Design Node 202 is een hele mooie kast met slimme indeling voor iemand die een compacte game-pc of htpc wil bouwen. Uniek is de optie om in deze kast met een inhoud van slechts 10,2 liter een videokaart van 310 mm te plaatsen.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Slimme indeling

Minpunten

  • Beperkte koelopties
  • Te krap voor mobo met haakse sata aansluitingen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 3
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 4

+1
Krahk 6 augustus 2017 Product gekocht

Fractal Design Node 202

Mooie mITX kast zonder fratsen die zowel staand als liggend gebruikt kan worden.

Pluspunten

  • Zowel staand als liggend te gebruiken
  • Uiterlijk zonder fratsen
  • Uniform zwart binnen en buiten
  • volledige gpu
  • Redelijk handzaam formaat, op je bureau of om mee te nemen
  • Bouwkwaliteit in orde
  • Solide binnenkant dmv metalen frame
  • Ondanks beperkte koeling toch goede temps haalbaar

Minpunten

  • SSD locatie wat onhandig ivm ophoping kabels, met een M.2 SSD is dit te omzeilen
  • airflow/koeling beperkt, daar moet je rekening mee houden
  • Plastic onderkant verwijderen lastig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 4

LmLegendary 2 juni 2022 Product gekocht

Fractal Design Node 202

Prima compacte behuizing voor een simpele HTPC. Makkelijk om in te bouwen door de goede indeling, zelfs zonder modulaire voeding. Zal wel lastiger zijn met een videokaart, echter wel een pluspunt dat de mogelijkheid er is voor een videokaart. De gebruikte materialen voelen ook solide aan.

Pluspunten

  • Klein
  • Indeling
  • Materialen
  • Videokaart mogelijk

Minpunten

  • Geen 3.5"

Eindoordeel

Score: 5
Lord Bean 20 januari 2021 Product gekocht

Fractal Design Node 202

Erg mooie kast waar met enige moeite een krachtige PC ingebouwd kan worden. Keuze voor M2 SDD is inderdaad aan te raden, evenals het goed uitzoeken van andere componenten op formaat. Positionering van voeding t.o.v. moederbord zorgt voor dikke knoop kabels in bocht. Qua airflow moeilijke kast.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit stevige kast
  • Ruimte voor grote GPU
  • Goede prijs
  • Makkelijk mee te nemen

Minpunten

  • Beperkte airflow
  • Cablemanagement is lastig
  • Onderkant is moeilijk los te maken

Eindoordeel

Score: 4
jrutgers 2 januari 2021 Product gekocht

Fractal Design Node 202

Mooi kast, die niet misstaat in een woonkamer stereo meubel. Komt met de gebruikelijke voor en nadelen van een mITX kast, zo als weinig ruimte voor kabels en beperkte koelings opties. Tip: stof filters aan buiten zijde onder de kast plaatsen (zijn magnetisch)

Pluspunten

  • Degelijk frame met nette afwerking
  • ruimte voor full sized GPU
  • handige houder voor SSD/2.5"hhd (zie wel kaber ruimte punt)

Minpunten

  • Stof filter onder moeilijk verwijderbaar
  • voedings kabel kan in de weg zitten voor case fan
  • 5mm hoger had meer CPU koeler opties gegeven
  • weinig ruimte voor kabel management.

Eindoordeel

Score: 4
Mitchell999 18 december 2019 Product gekocht

Fractal Design Node 202

Beste mede tweakers, Ik heb deze case gekocht voor mijn nieuwe portable build en ik moet zeggen dat het erg goede bouwkwaliteit is. Alles is van aluminium of heeft een aluminium finish. Ook zitten er speciale soort van kussentjes om je videokaart te ondersteunen. Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Ondersteuning videokaart
  • Mooi design

Minpunten

  • Zijpanelen beetje buigbaar

Eindoordeel

Score: 4
Nathan524 22 september 2017 Product gekocht

Fractal Design Node 202 + Integra SFX 450W PSU

Mooi strakke case. Kan proppen zijn met kabels maar dat zie je toch niet. De CPU wil nog wel eens goed warm worden maar niks ernstigs en de GPU blijf goed koel (1070). Je hebt alleen twee plekken voor 2.5 harde schijven of ssd's maar dat kun je wel verwachten.

Pluspunten

  • Klein
  • Prima PSU
  • Goede oplossing voor GPU
  • Bijgeleverde rubbertjes voor horizontaal plaatsen
  • Mooi
  • GPU steun voor stevigheid
  • Standaard voor verticaal plaatsen

Minpunten

  • GPU steuntje vervelend afstelbaar

Eindoordeel

Score: 5
no_way_today 7 november 2016

Fractal Design Node 202

Mooi uitgevoerd, voelt stevig aan, goed gespoten en overal stoffilters bij de inlaten. De indeling is perfect! Het volume is maar 10,2 liter en er past een fullsize videokaart in. Zijn. De verhoogde temperatuur blijft in het afgesloten videokaart gedeelte die je extra kan koelen met 2 120mm fans.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • Stil en toch top prestaties
  • stoffilters
  • afgesloten heat compartment
  • strak design, geen toeters en bellen (dat is smaak)
  • onder het armpje mee te nemen, 10,2 liter
  • prijs, vergelijkbare kwaliteit alleen nog gezien bij 120€ kasten
  • stand up standaard meegeleverd

Minpunten

  • alleen leverbaar in zwart, had wit nog mooier gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fractal Design Node 202?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee