Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
0
Score: 4
13
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
chantalbuismanNewbie 17 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

Zeer compacte camera maakt foto's van hoge kwaliteit, zelfs in de sportstand. Tevens vind ik het videobeeld en -geluid erg goed. Camera is voor veelzijdig gebruik met veel leuke mogelijkheden, uitbreidingsmogelijkheden, makkelijk in het gebruik en ligt fijn in de hand. Kortom, voldoet aan mijn wensen.

Pluspunten

  • Zeer compact
  • Hoge kwaliteit foto's
  • Groot beeldscherm met touch
  • Verwisselbare lens
  • Makkelijk in het gebruik
  • Sportstand werkt uitstekend

Minpunten

  • Standaardlens heeft weinig zoom

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Uitbreidbaarheid Score: 5
Batterijduur Score: 3
Snelheid en automatiek Score: 5
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 3

0
oort01Newbie 16 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

Veelzijdige camera, met veel opties. Uitstekende beeldkwaliteit ook video is prima.qua prijs aan de hoge kant, zeker gezien de lens die standaard er bij hoort. Beeldscherm heeft veel opties met name touche screen

Pluspunten

  • scherpe beeld kwaliteit
  • mooi scherm
  • veel gebruiksopties
  • retro uiterlijk, vind ik erg mooi

Minpunten

  • hoge prijs,
  • standaard lens is 10-30, dat is erg matig voor de prijs
  • handmatige zoom had ook auto zoom mogen zijn voor de prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 4
Batterijduur Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 3
Featureset Score: 4
Prijs Score: 2

0
janny222 16 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

De camera is inmiddels een week of 2 in mijn bezit. In grote lijnen ben ik heel tevreden over de mogelijkheden die de camera heeft, en ook is het leuk dat je er selfies mee kunt maken en video's Wat ik wel jammer vind is de zeer matige zoom kwaliteit

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk in gebruik
  • groot display

Minpunten

  • Zeer matig qua zoom
  • flitser springt er uit als camera het nodig vind... je kunt het niet zelf doen
  • opname knop van video naast de knop voor fotos maken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 4
Batterijduur Score: 3
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 3

0
marjan0503Newbie 11 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

De foto's zijn superscherp en ik ben heel erg blij met de sportstand!!! die in no time meerdere foto's van een actie maakt en allemaal scherp zijn, onder de knop "creatief" zitten vele leuke mogelijkheden, gelijk in zwart/wit, retro of een HDR foto maken. video knop op onlogische plek.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • hele goede snelle sportstand
  • ook in RAW foto's maken

Minpunten

  • flits voelt kwetsbaar
  • touchscreen kan je niet dichtklappen waardoor ook deze kwetsbaar is

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Uitbreidbaarheid Score: 4
Batterijduur Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 3
Featureset Score: 4
Prijs Score: 3

0
SabrinaZNewbie 9 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Zilver

Ik ben zeer tevreden over deze camera. Hij is makkelijk in gebruik. Wil je meer uit de camera halen, dan kun je je verdiepen in de opties. Makkelijk op te starten om meteen schitterende foto's te maken.

Pluspunten

  • scherpte en kleur van de foto/filmpjes
  • makkelijke bediening
  • touchscreen

Minpunten

  • flitser
  • bij zonlicht geen goede beeldweergave

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 4
Batterijduur Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 3

0
GriekJS 8 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

Kwalitatief goede foto's met een goed uitziende kamera. Zoom-bereik van de standaard lens mag wel hoger. Door de kwaliteit van het beeldscherm denk je dat je de foto's niet zo mooi zijn. Op de computer zien de foto's er wel goed uit.

Pluspunten

  • Goede specificaties
  • Mooi uiterlijk
  • 4K film
  • Super snel scherpstellen
  • kantelbaar scherm

Minpunten

  • plek van de foto- en video-knop onlogisch (kwestie van wennen?)
  • Kwaliteit van het scherm onvoldoende
  • Scherm is kantelbaar = kwetsbaar
  • Bediening

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Snelheid en automatiek Score: 5
Ergonomie Score: 2
Featureset Score: 3
Prijs Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Batterijduur Score: 3

0
I2710Newbie 6 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

Mooie compacte camera , makkelijke bediening , handig touchscreen, en zowel met de knoppen als met het touchscreen te bedienen. het bereik van de standaard zoomlens vind ik persoonlijk te weinig, maar er zijn andere lenzen te koop die wel voldoen.

Pluspunten

  • compact
  • goede scherpe foto's
  • Bediening van de camera

Minpunten

  • standaard zoomlens mag wat meer bereik hebben

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 5
Uitbreidbaarheid Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 4

KlukoNewbie 4 december 2017

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Zilver (Product gekocht)

Fijne camera die zeer makkelijk te bedienen is. De extra meegeleverde lens 10-100 mm geeft een schitterend film en foto beeld.

Pluspunten

  • kleine body en standaard lens
  • schitterende foto's

Minpunten

  • 10-100 mm lens zorg voor schaduw bij gebruik flitser

Eindoordeel

Score: 4
salmpie61Newbie 18 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Zilver

De camera ligt prima in de hand en is snel gebruiksklaar. Persoonlijk kies ik een andere lens voor groter bereik. Touchscreen erg prettig. Ik ben enthousiast over de afstandbediening via de WMU-app. De button om te filmen is wennen. Tijdens het filmen een foto maken vind ik een pluspunt.

Pluspunten

  • scherpe beeldkwaliteit
  • goede grip
  • touchscreen

Minpunten

  • extra button om te filmen
  • kwetsbare flits
  • zoombereik

Eindoordeel

Score: 4
nottie2008Newbie 18 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

Een lekker compacte camera met zowel de kwaliteit als mogelijkheden van z'n grootste broers. Wat een mooie foto's heb ik al geschoten. Helemaal blij. Wifi en gps zijn natuurlijk niet weg te denken en lekker handig... Maar uiteindelijk gaat t om de foto's en dat zijn stuk voor stuk pronkies.

Pluspunten

  • degelijk
  • mooie foto's

Minpunten

  • beperkt zoombereik

Eindoordeel

Score: 4
ecalpemosNewbie 18 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

Ik heb hem nu bijna drie weken in mijn bezit en ben verwonderd over de goede kwaliteit foto's. Vooral de macro opnamen zijn uitstekend!

Pluspunten

  • Prachtige foto's
  • Mooie uitstraling.

Minpunten

  • Grip is voor grote handen te klein
  • Flitser lijkt in uitgeklapte stand kwetsbaar.

Eindoordeel

Score: 4
maarelNewbie 17 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

Leuke camera maakt goede foto's zoom mogelijkheid is beperkt. Het Touch screen is in vele mogelijkheden te gebruiken maar daarbij moet je er erg voorzichtig mee omgaan ziet erg kwetsbaar uit,dit geldt ook voor de flitser. De prijs vind ik te hoog voor dit soort toestel.

Pluspunten

  • Scherpe foto's
  • snelle reacties
  • sportstand, altijd scherpe fotos's bij bewegende beelden

Minpunten

  • video knop te dicht bij foto knok
  • beperkte zoom mogelijkheid
  • fragiele flitser

Eindoordeel

Score: 3
simply66Newbie 15 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Wit

Als je de app download op je smartfoon .dan kan je .Je camera ergens neerzetten en vervolgens op je telefoon kijken.

Pluspunten

  • afstandsbediening met telefoon
  • snelle en scherpe foto's
  • kantelraam scherm

Minpunten

  • lens weinig zoom
  • losse lenzen erg prijzig

Eindoordeel

Score: 4
Janneke SmitNewbie 7 mei 2015

Nikon 1 J5 + 10-30mm f/3.5-5.6 Zwart

Mooie systeemcamera in retrolook. Maakt scherpe foto's en heeft veel mogelijkheden voor creatieve foto's. Gemakkelijk te gebruiken en de camera is niet te zwaar. Kantelbaar touchscreen met mogelijkheid tot selfies. Zoomlens is handmatig te bedienen. Draagriem is meegeleverd, erg handig! Wifi is mogelijk met Nikon app.

Pluspunten

  • Scherpe foto's ook na inzoomen.
  • Camera ligt gemakkelijk in de hand.
  • Touchscreen.
  • Veel verschillende mogelijkheden, zowelhandmatig als ingesteld.

Minpunten

  • Zoomlens zoomt niet heel ver in. Maar grotere lens is optioneel.
  • Er zit geen cameratasje bij.

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nikon 1 J5 + 10-100mm f/4.0-5.6 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*