Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Prijs
Specificaties 15,4" • 2880x1800 • 512GB • Intel Core i7 - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
2
+2
e_balk 25 november 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

De MacBook is een zeer snelle en krachtige notebook met een zeer hoge bouwkwaliteit en mooie allround prestaties. Hierdoor de ideale partner voor de meeste professionele gebruikers voor onderweg.

Pluspunten

  • Tijdloos ontwerp
  • Hoge bouwkwaliteit
  • snelle SSD
  • Mooi beeldscherm

Minpunten

  • Hard teruglopende accuduur bij zwaardere belasting
  • Gevoeligheid voor vlekken
  • Geen ingebouwde Ethernet
  • Slechts 2 USB aansluitingen
  • MagSafe 2 aansluiting

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
Femme 8 juli 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Het 2015-model van de MacBook Pro Retina 15 inch voelt dankzij de hoger geklokte cpu, de nieuwe AMD-gpu en snellere ssd merkbaar vlotter aan dan het model van eind 2013. De Radeon R9 M370X is met name een verbetering voor mensen die met 4K-monitoren werken.

Pluspunten

  • Heerlijk soepele graphics dankzij nieuwe AMD-gpu
  • Stuurt nu twee 4K-monitoren aan op 60Hz refresh rate
  • Heerlijk touchpad
  • Lange accuduur
  • Superieure bouwkwaliteit
  • Tijdloos design

Minpunten

  • Warmte en herrie bij hoog cpu-gebruik
  • Matige wifi

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
Draak-inc 13 juni 2016

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

De pro is niet echt pro

Pluspunten

  • Mooi design
  • Fijne oplader
  • Mooi scherm
  • Fijn touchpad

Minpunten

  • accuduur
  • warmte
  • herrie
  • ondersteuning
  • prijs kwaliteit
  • niet geschikt voor videobewerking

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Featureset Score: 2
Prestaties Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 2
Warmte en geluid Score: 1
Mobiliteit en accuduur Score: 1

bensjomic 9 juli 2020 Product gekocht

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Nadat ik bij mijn vorige werk wegging. Had ik besloten om dezelfde Macbook Pro maar dan 1 met een grotere hardeschijf te kopen. Ik had voorheen de variant met 256 GB nu de 512 GB variant. Tot nu toe, ben ik er erg blij mee.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Stille laptop
  • Genoeg aansluitingen
  • Goede speakers en microfoon

Minpunten

  • Gauw warm

Eindoordeel

Score: 4
Youri135 27 juni 2017 Product gekocht

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Oude hardware in een premium behuizing, met een meer dan premium prijskaartje.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Display
  • Toetsenbord
  • Trackpad

Minpunten

  • Verouderde processor voor 2015
  • Verouderde GPU architectuur voor 2015
  • Thermal Throttling
  • Drivers
  • Bootcamp support
  • Reparaties erg lastig
  • Werkgeheugen aan moederbord gesoldeerd

Eindoordeel

Score: 2
aoganesovNewbie 1 november 2016

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Snel en een prachtig scherm! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Groote

Minpunten

  • Beetje heet als je gaat gamen of andere zware taken (Dit is normaal)
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
SH95 25 januari 2016

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Uitstekende laptop, gebruik hem voor school en het werkt echt super! Echter is mijn moederbord al 2 keer kapot gegaan en wordt het nu niet meer gratis vervangen door Icentre. Dat is de enigste slechte zaak die ik kan benoemen.

Pluspunten

  • Fraai qua stijl
  • Werkt prachtig
  • Accu gaat lang mee
  • Snel met video software's

Minpunten

  • Je betaald deels voor het merk
  • Slechte service bij de ICentre

Eindoordeel

Score: 4
Saven 23 oktober 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Redelijke laptop, wordt snel warm/heet en helaas ook achterlijk duur. Touchpad is zoals gebruikelijk heerlijk om mee te werken, maar eigenlijk is het het geld niet waard. Wanneer je niet voor je werk gebonden bent aan OSX zou ik aanraden om een alternatief te zoeken! (Dell heeft tegenwoordig mooi spul)

Pluspunten

  • Goed design

Minpunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding is belachelijk
  • Snel warm
  • Had ik al gezegd dat de prijs/kwaliteit verhouding echt zoek is?

Eindoordeel

Score: 1
blupmans 6 september 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Hij kost wat, maar dan heb je ook wat! Geweldige laptop!

Pluspunten

  • Geweldige bouwkwaliteit
  • Erg snelle hardware
  • Prachtig scherm

Minpunten

  • Prijs.. (duh)

Eindoordeel

Score: 5
PeoTheOneNewbie 12 augustus 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB

Fantastisch toestel. Perfecte integratie met andere toestellen van Apple (als je ze hebt uiteraard). Metalen afwerking is top. Wel een beschermhoes als aanrader.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Ge├»ntegreerd systeem
  • Razendsnel

Minpunten

  • Prijs
  • Geen optie voor mat scherm

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 1
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2015) 2,5GHz 512GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True