Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

06:56

Videoreview - Nintendo 2DS: Toch niet zo goedkoop nieuw instapmodel

Nintendo brengt deze week de 2DS op de markt, die bedoeld is als goedkoop alternatief voor de 3DS, de handheld die sinds 2011 te koop is. Omdat de 2DS een goedkoop alternatief moet worden voor de 3DS heeft Nintendo wat opties weggelaten bij deze nieuwe...

95 17 okt '13

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
HawqerNewbie 15 oktober 2020 Product gekocht

Nintendo 2DS Zwart/Blauw

.

Pluspunten

  • Goedkoope start om een grote selectie van nintendo games te spelen
  • Robuust
  • Heb alles om spelletjes te spelen net Als een 3ds
  • €60-80

Minpunten

  • Lage kwalitiet (duh)
  • Kan niet flippen
  • Geen 3d functie (tog waardeloos)
  • Niet voor iedereen.

Eindoordeel

Score: 4
Fusi0nking 9 oktober 2019 Product gekocht

Nintendo 2DS Zwart/Blauw + New Super Mario Bros. 2

Heb de 2ds all erg lang. Is een fijne handheld, alleen wel gedateerd. Vooral in de hardware categorie. De games zijn leuk en lekker casual. Maar tegenwoordig gebruik ik hem niet vaak meer. Ik gebruik meestal mijn IphoneXR onderweg.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Goeie games
  • Prijs
  • Echt waar voor je geld.
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Bedoelt voor jongere doelgroep
  • Games zijn (erg) prijzig
  • Gedateerd

Eindoordeel

Score: 3
Kenniestuk 21 november 2018 Product gekocht

Nintendo 2DS Console Special Edition + Pokemon Moon Blauw, Zwart

Prima "Lite" vervanger voor de 3DS. Solide behuizing die ook tegen een stootje kan. Nintendo EShop is wel traag

Pluspunten

  • Solide
  • Leuke games
  • Accu

Minpunten

  • Estore/Eshop traag

Eindoordeel

Score: 4
relex28 29 september 2017 Product gekocht

Nintendo 2DS Wit/Rood + New Super Mario Bros. 2

Als 90s kid de eerste gameboy gehad en later een gameboy advance sp, dus had wat vergelijkingsmateriaal. Mario is tijdloos, leuke gameplay soms wat te makkelijk. stoorde me wel aan het initialiseren van de nintendo store. Verder leuk systeem, aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Nostalgie
  • Comfortabel
  • Spel meegeleverd
  • Downloadbare games

Minpunten

  • Één speaker in plaats van twee (mono)
  • Nintendo store niet vlot
  • Accuduur

Eindoordeel

Score: 4
matsjeeNewbie 11 maart 2017

Nintendo 2DS Wit/Rood

Ik vond de 2DS erg comfortabel om vast te houden, maar de 2DS heeft wel een rare vorm. Er zijn best veel minpunten, maar de meeste vind ik niet heel erg, daarom 5 sterren. Een heel groot pluspunt is ook dat de 2DS echt goedkoop is!

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Goedkoper dan 3DS
  • Speelt 3DS en DS spellen
  • Beschermhoes kan je erbij kopen
  • Oplader zit erbij
  • Fijner pennetje
  • Alles van de 3DS behalve de minpunten
  • Voor sommige mensen is het ontwerp juist mooi

Minpunten

  • Geen 3D
  • Raar ontwerp
  • Één speaker in plaats van twee
  • Koptelefoon gaatje op irritante plek
  • Past niet in broekzak
  • Gaat waarschijnlijk sneller kapot, doordat je hem niet dicht kan klappen

Eindoordeel

Score: 5
MooDyBLueS 4 januari 2017

Nintendo 2DS Console Special Edition + Pokemon Moon Blauw, Zwart

Leuke herinnering aan mijn jeugd waarin de GameBoy (en Color/Advance/etc) hoogtij vierde. Nu gekocht voor het gezin om af en toe Pokémon Moon, Super Mario en Mario Kart te spelen. Het is plastic fantastic, maar kwaliteit is dik in orde. Ook leuk dat je games kan downloaden (kopen).

Pluspunten

  • spotgoedkoop incl. Pokémon Moon
  • leuke Pokémon Special Edition uitgave
  • games kan je ook downloaden in de eShop
  • Wi-Fi
  • alle functies van 3DS (minus 3D) voor een fractie van de prijs
  • leuk voor alle leeftijden

Minpunten

  • geen 3D (voor ons geen nadeel)

Eindoordeel

Score: 5
Webwinkelaar 7 augustus 2016 Product gekocht

Nintendo 2DS Zwart/Blauw + New Super Mario Bros. 2

Een prima Nintendo 3DS alternatief voor iemand die van plan is om 3DS games met niet al te veel regelmaat te zullen gaan spelen. Het product is veel goedkoper, en dat kan je ook merken aan de bouwkwaliteit. Ligt helaas niet zo lekker in de hand als een 3DS.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Adapter bijgeleverd
  • Prima geluid (merkt niks van mono)
  • Fijne verpakking
  • Bijgeleverde spel is heel leuk
  • Duidelijk beeld

Minpunten

  • Bouwkwaliteit voelt goedkoop aan (logisch)
  • Lang wennen aan het vasthouden
  • Diagonaal besturen met de D-pad werkt slecht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5
kevinvandorst 14 januari 2016

Nintendo 2DS Zwart/Blauw + Mario Kart 7

(Y)

Pluspunten

  • goedkoop
  • Nintendo!

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Bee.nl 30 oktober 2013

Nintendo 2DS Zwart/Blauw

De 2DS is een prima handheld console die lekker in de hand ligt ondanks de ietwat tegenvallende bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • Fijne vormgeving
  • Goedkoper dan 3DS (XL)
  • Adapter bijgeleverd

Minpunten

  • Bouwkwaliteit kan beter
  • Volumeknop zit op een onhandige plaats
  • Accu ietwat snel leeg
  • Mono geluid; al merk ik daar tijdens spellen weinig van

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 2
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4
TheJoe 27 oktober 2013

Nintendo 2DS Zwart/Blauw

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 2
Multiplayer Score: 2
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nintendo 2DS Roze/Wit + Tomodachi Life?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True