Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
8 reviews

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478 - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
distroyer117 21 december 2015

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478

prima laptop zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding maar er zijn een paar nadelen.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • nVidia GTX 960m
  • Intel Core i7-4720HQ
  • stevig en rigide gemaakt

Minpunten

  • beeldscherm kijkhoeken en contrast
  • nVidia smartswitching
  • combo jack poort
  • geen optische drive
  • veel Lenovo bloatware

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Warmte en geluid Score: 3
Ergonomie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

+1
isniet 9 mei 2015

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478

Prima laptop,strak design met een goede inhoud! Goede grafische kaart en een vrij recente I7 processor. Goed geluid (dat ook veel geluid kan produceren). Prima om ook grafisch vereisende applicaties of games te spelen. Wel jammer van de vele lenovo tools waardoor ik een clean windows installatie heb gedaan.

Pluspunten

  • GTX 960m
  • i7 4720HQ
  • IPS scherm
  • Design
  • Clean windows installeren, recovery behouden
  • SSHD ipv HDD
  • Conservation Mode voor accu

Minpunten

  • HDD RPM laag
  • Te veel Lenovo tools

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Ergonomie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

MartijndeRonde 7 juni 2016

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478

ik had na het schrijven gekeken naar mijn woorden en dat waren er 184 dus ik heb het samengevad bij de plus minetjes :) btw lenovo je krijgt je laptop terug in de zomer ;)

Pluspunten

  • mooi design
  • leuke belichting
  • goed soundsystem

Minpunten

  • koeling doet het echt voor geen ene meter
  • scherm ziet witte stukjes als je in games bij een donker gedeelte komt
  • plastic hoeken wat niet stevig is
  • toetsenbord waarbij naar een jaar knoppen van loslaten
  • kan games niet 60fps runnen(bf4 citiesskylines xcom2)
  • vettige vingers zijn heel goed te zien en is niet goed schoon te maken

Eindoordeel

Score: 2
BertramBorisNewbie 25 oktober 2015

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478

Top ding. Niet perfect, maar voor 1100 euro is het moeilijk iets beters te krijgen. Het beeldscherm is bij de nieuwere modellen (960m) een stuk vooruit gegaan.

Pluspunten

  • Snelle processor
  • Goede grafische kaart
  • Prima beeldscherm
  • Licht
  • Strak design
  • Stil (bij licht gebruik)

Minpunten

  • Bloatware
  • Vingerafdruk-gevoelig
  • Trage harde schijf
  • Slechts 1 hdd/ssd slot
  • Slecht touchpad

Eindoordeel

Score: 4
JorenkNewbie 24 juli 2015

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478

Prima product voor de prijs (999 euro). Ik heb de laptop gekocht bij paradigit (deze winkel staat nog niet bij de prijsvergelijker van tweakers, dus miss handig als deze wordt toegevoegd). http://www.paradigit.nl/lenovo-ideapad-y50-70/80038930/details.aspx

Pluspunten

  • Fantastisch uiterlijk. Waaronder een mooie toetsenbordverlichting, met twee verschillende standen.
  • Prijs (999 euro) is netjes voor zo'n laptop.
  • Prima geluidskwaliteit door de ingebouwde JBL speakers, er zit zelfs nog een soort subwoofer aan de onderkant. De speakers zien er ook mooi uit en passen mooi in het ontwerp.
  • De grafische kaart (NVIDIA GEFORCE GTX 960m) is prima. Intel Core i7 processor levert ook prima prestaties. 8 GB werkgeheugen is ook erg fijn. Dit samen zorgt voor prima prestaties.
  • Helder IPS scherm
  • Laptop werkt ook prima wanneer er een extra beeldscherm op aangesloten is.
  • Koeling werkt prima, warme lucht wordt bij het scherm er uit gelaten.

Minpunten

  • Toetsenbord is prima, alleen als je helemaal op het linker hoekje van de spatiebalk klikt, doet hij het niet, ik klik zelf vaak helemaal link op de spatiebalk. Dit is dus iets waar ik nog even aan moet wennen.
  • Buitenkant van de behuizing vingerafdrukgevoelig
  • Veel (onnodige) programma's van Lenovo.

Eindoordeel

Score: 5
ResidentEpiczz 15 juni 2015

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478

Super goede laptop voor dit bedrag. Dingen waar je rekening mee moet houden: Default videokaart is IntelHD, dus je speelt daar eerst op.

Pluspunten

  • I74620Q + GTX960 samstelling
  • verlicht toetsenbord

Minpunten

  • Warm bij gamen
  • vingervlek gevoelig
  • vele lenovo software

Eindoordeel

Score: 4
mapiho 15 mei 2015

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478

Het is een zeer fijne laptop voor zijn prijs. De hardware liegt er niet om. De body voelt solide. Het scherm is helder met een goed contrast en heeft een grote invalshoek. De verrassende kwaliteit van de speakers zijn prettig. Jammer dat er is gekozen voor één DIMM van 8GB.

Pluspunten

  • Robuust gebouwd
  • Uitlaat van de koeling naar boven gericht
  • Samenstelling CPU + GPU (i7 + 960M)
  • IPS-Paneel
  • JBL Speakers met Dolby Digital Plus effect

Minpunten

  • Functies BIOS zeer beperkt (HT kan niet uitgeschakeld worden)
  • Enkele DIMM in Single Channel (uitbreiden naar twee sterk aanbevolen)
  • Typisch veel bloatware vooraf geinstalleerd

Eindoordeel

Score: 5
Msjl 25 april 2015

Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478

Een fijne laptop qua hardware. De binnenkant is van een soort rubberachtig plastic; erg vingerafdrukgevoelig. Het toetsenbord is dit ook. Het toetsenbord typt wel fijn. De laptop werkt lekker vlot. Er is wel iets mis met de scaling. Deze stond standaard op 150% en gaf blur. 100% is geen probleem.

Pluspunten

  • Prijs
  • Specificaties
  • Weinig geluidsproductie
  • Niet al te flashy
  • IPS scherm

Minpunten

  • Vingerafdrukgevoelig
  • Hybrid HD ipv SSD
  • whitelist hardware
  • Om accu eruit te halen moet laptop open

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lenovo IdeaPad Y50-70-59441478?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True