Panasonic Viera TX-65CX700 Zilver

Prijs
Specificaties 65" • Ultra HD • 3D LCD • 1 tuner • 100Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Sim Kranenburg - Redacteur 16 mei 2015

Panasonic 55" CX700: Firefox OS debuteert op prima uhdtv

De Panasonic CX700 is een tv die veel waar voor z'n geld biedt, zoals een prachtige afwerking met een strak design. Ook de bediening is dankzij Firefox OS simpel en handig. Het geluid van deze tv is in orde, maar ontstijgt de middelmaat niet. De beeldkwaliteit doet dat wel, want het contrast is voor een lcdtv erg goed, net als de kleurweergave. Bovendien is de maximale helderheid erg hoog, zodat het beeld goed blijft bij veel omgevingslicht. Dat de randen van het beeld wat donkerder zijn, mag de pret niet drukken, want deze tv is een absolute aanrader. Lees verder »

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score 4.3809523809524 van 5 sterren
5 van 5 sterren
4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
4play 31 juli 2015

Panasonic Viera TX-40CX700 Zilver

Onze oude (samsung TV) paste na een grondige verbouwing esthetisch niet meer in het design van de woonkamer ;) en dus "moest" er een andere TV komen. Met een kleinere het liefst RVSlook rand in plaats van zwart. En als het kon ook nog 4K. Dat is gelukt.

Pluspunten

• Klein randje om je scherm
  • Mooie kleuren
  • Netflix knop
  • Snelle bediening
  • Goed te tunen
  • geen grote voet maar 2 kleine pootjes
  • "Super Bright Panel"

Minpunten

• Weinig apps
  • Maar 3 HDMI poorten
  • geluid is gewoon maar niet byzonder
  • wel erg plasic afstandsbediening
  • je kunt geen draden wegwerken achter de voet.
  • 4K op 40" is niet echt nodig
  • Geen 3D brillen bijgeleverd

JordyKroon 17 mei 2015

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Heb de Panasonic nu 2 dagen in huis en ben er zeer over te spreken.

De beeld kwaliteit is subliem na wat kleine aanpassingen in de instellingen. Zwart is echt zwart en de kleuren komen heel realistisch over.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Design
  • 4K
  • Firefox Os
  • Quad Core doet goed z'n best (apps etc)
  • Youtube en Netflix 4K app

Minpunten

• Geen DTS ondersteuning

Kwarco 8 juli 2016

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Prima TV, mooi design, met goed beeld.
Firefox OS werkt fijn,optie menu is basic van uitzicht, maar werkt wel goed.
Afstandsbediening kan een update gebruiken. (geen touch afstandbediening bij gekregen)

Pluspunten

• Goed Beeld
  • Mooi Design
  • Firefox OS
  • Kort bij de muur op te hangen

Minpunten

• Afstandsbediening kan beter (geen touch)
  • Bij het veranderen van input frequentie wordt het beeld even zwart
  • Niet HD materiaal is niet meer goed genoeg

Abom 31 januari 2016

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Update: Panasonic heeft de SmartTV functies verbeterd!
Koop deze TV NIET wanneer je gebruik wilt maken van smart-TV functionaliteit.

Ik heb de TV nu enkele maanden en ik ben er minder enthousiast over dan de rest van de reviewers.

Pluspunten

• Goed contrast
  • Mooi design

Minpunten

• Mediaplayer ondersteund geen DTS
  • Bewegend beeld blurry zonder IFC
  • Backlightniet egaal, donkere randen

3 van 5 sterren (Voldoende)

JRRN 12 juni 2015

Panasonic Viera TX-50CX700 Zilver

Prachtig beeld!. Geluidskwaliteit heel mooi. Uitzending Gemist hapert zeer irritant, komt met 40mbits door in Browser, netwerk gemeten op 80mbits. Leuke verrassing: de extra kleine touchpad AB.
Voicecontrol hierop werkt verre van optimaal.
Op 1 van de USB's remote KB werkt goed, maar niet op Browser!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit beeld, build
  • Geluid is niet slecht
  • Leuk: extra touchpad afstandsbedieningkje erbij

Minpunten

• KB werkt niet op browser (juist daar heb je hem nodig!)
  • Uitzending Gemist hapert verschrikkelijk irritant bij voldoende bandbreedte

3 van 5 sterren (Voldoende)

Speed® 21 oktober 2015

Panasonic Viera TX-40CX700 Zilver

Het scherm overtreft al mijn verwachtingen. Dat komt misschien omdat ik nooit echt een hoge pet op had van LCD schermen maar het is duidelijk te merken dat LCD nog steeds volop in ontwikkeling is. Zwart is echt zwart en dat vind ik bijzonder knap voor een LCD scherm.

Pluspunten

• zwart is echt zwart
  • 4k gaming
  • geweldig als PC monitor

Minpunten

• iets donkerder aan de randen

ltlp Newbie 8 januari 2023 Product gekocht

GOEDE PRIJS / KWALITEIT

Pluspunten

• PRIJS

Minpunten

• GELUID

Samsonait 27 september 2019 Product gekocht

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Prima tv, staat mooi in de woonkamer en heeft een luxe afwerking. Wel een waardeloze Smart TV, zijn weinig apps voor te vinden. De YouTube app is prima, die van Videoland sinds kort ook. Maar de Plex app is gewoon slecht. Verder wel dik tevreden met de TV.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Helder paneel
  • Mooie kleurweergave
  • Robuust gebouwd

Minpunten

• Firefox OS
  • Onhandig menu
  • Dynamische modus is waardeloos (Weergave)

timadriaans 14 juli 2017 Product gekocht

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Gekozen op beeldkwaliteit boven de smart-functies. Nog steeds zeer tevreden met deze aankoop! Goed afgesteld een subliem beeld met uitstekende zwartwaardes.

Pluspunten

• Perfect beeld voor een LED tv
  • Strak design
  • Uitgebreide beeldcalibratie

Minpunten

• Smart gedeelte is wat karig
  • Lichte bleeding aan de randen

Anoniem: 863091 30 december 2016

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Ons laten adviseren over deze tv en vanwege de 100hz en de high end kwaliteit voor deze tv gekozen.
Uiterst tevreden ermee, perfect beeld, werkt goed en snel.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Goede bouwkwaliteit
  • Mooi beeld
  • 100hz
  • 4k

Minpunten

• Weinig applicaties te downloaden

Vigor 6 december 2015

Panasonic Viera TX-50CX700 Zilver

Goede tv! Tv is uitgebreid in te stellen qua kleur, contrast en witbalans.

Een lichtere balk van ongeveer 10 links en rechts in het beeld stoort me af en toe. Beeld is daar iets licht intenser. Vraag me af dit alleen dit exemplaar is.

Pluspunten

• Erg mooi beeld!
  • Prima geluid voor een flatscreen
  • Exceptioneel bij tonen 4K materiaal

Minpunten

• Langs de randen juist een iets lichter beeld, in tegenstelling tot andere reviews
  • Inkopper -> nog weinig 4K aanbod. Netflix 4K series (zoals Chef's table) shinen enorm op deze tv!

hEgelia 1 december 2015

Panasonic Viera TX-40CX700 Zilver

Geweldige televisie, met haarscherp beeld en soepel werkende (smart) functies. Industrieel ontwerp is degelijk en stijlvol. De kijkhoek is niet bijzonder ruim, maar dat is bekend over het VA panel (in tegenstelling tot IPS) dat wel een diepere zwartweergave biedt. Na de nodige prijsverlaging is dit nu een absolute aanrader!

Pluspunten

• Uitstekend design
  • Prachtig beeld
  • Soepele software

Minpunten

• Geen DTS audio ondersteuning
  • Donkere randen van ± 0,5 cm
  • Matige afstandsbediening

dacken 29 oktober 2015

Panasonic Viera TX-50CX700 Zilver

Ik kom van een 37" 'ouderwetse' HD ready plasma van Panasonic. De reden waarom ik voor deze heb gekozen is vanwege het feit dat ik gecharmeerd ben van het OS en de reviews. Ook de prijs is zacht.

Pluspunten

• Beeld kwaliteit
  • Afwerking
  • Firefox OS is goed
  • Netflix App werkt prettig
  • Diep zwart ziet er mooi uit..maar..

Minpunten

• Geen 3D brillen in de doos
  • Wit en Zwarte 'kleuren' bleeden best wel in elkaar over.. daar moest ik wel even aan wennen. Zal vast komen omdat ik van een plasma afkom...

J27 11 oktober 2015

Panasonic Viera TX-50CX700 Zilver

Schitterend beeld, prima geluid (ook zonder receiver), de zwart waardes zijn erg goed (in het donker net niet perfect, het blijft lcd) en heldere kleuren. Geen storende beeldverbeteraars die niet uit kunnen, wel lichte spiegeling wat soms vervelend kan zijn.

TV start snel op en firefox OS reageert lekker vlot.

Pluspunten

• Schitterend beeld (na tunen)
  • Goed geluid
  • Stabiel / Firefox OS
  • Strak uiterlijk

Minpunten

• De (ios/android) afstandsbediening apps kunnen veel en veel beter
  • Netflix start soms niet op door storing bij servers Panasonic
  • Lichte spiegeling in beeld (minimaal, maar ik ben matte gewend)

iRobert 11 oktober 2015

Panasonic Viera TX-50CX700 Zilver

Mooi design, kwalitatief goed beeld en zo uit de doos al redelijk goed afgesteld. Via AVForums de juiste instellingen gevonden waardoor het beeld nog mooier is geworden.
Geluid is goed, maar niet bijzonder.

Enige nadeel is het bekijken van signaal met minder dan HD kwaliteit een straf geworden is!

Pluspunten

• Beeld kwaliteit
  • Design
  • Kleine randen

Minpunten

• AB voelt ouderwets

Dazedevious Newbie 21 augustus 2015

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Kwam van een eerste generatie hd tv. Hele verademing, zwart waardes ook prima op orde. Kan zelf met een zonnetje op het beeld nog goed tv kijken.

Pluspunten

• Responsetijd Menus
  • Beeldkwailteit
  • Looks
  • Prijs

Minpunten

• Kabels niet goed te verstoppen
  • Weinig goede apps

Anoniem: 688273 7 augustus 2015

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Na enig onderzoek kwam ik uit op de Panasonic CX700. Na een week in huis kan ik dit ook bevestigen. Een geweldig beeldkwaliteit, zowel in HD als Ultra HD. Mooie kleuren en diepe contrasten. En dat voor een prijs van 1299 euro.

Pluspunten

• Erg goede beeldkwaliteit en helder beeld
  • Zowel HD als Ultra HD beelden erg goed
  • Gunstige prijs voor wat je krijgt

Minpunten

• Soms wat ruis in het beeld

arnederuwe 13 juli 2015

Panasonic Viera TX-55CX700 Zilver

Na ettelijke dagen zoeken naar een 4k tv was dit een van de weinige die aan mijn eisen voldeed, zijnde een tv die 4k @60hz ondersteund met chroma 4:4:4 sampling voor een betaalbare prijs. Tv lost alle verwachtingen in, schitterend beeld en ideaal om aan een HTPC te hangen

Pluspunten

• Future-proof (HDMI 2.0, 4k @60hz, chroma 4:4:4 sampling, HDCP 2.2, HEVC)
  • Subliem beeld, zeer goede zwartwaarden
  • Snelle interface
  • Ideaal om aan een HTPC te hangen
  • ARC en HDMI CEC werken perfect met mijn pioneer AV receiver

Minpunten

• Switchen van inputsingaal gaat traag (resolutie, hz verandering)

simonvdv Newbie 2 juli 2015

Panasonic Viera TX-50CX700 Zilver

Fantastische TV voor een scherpe prijs. Na mijn Panasonic plasma veel reviews gelezen en toevallig weer op een Panasonic uitgekomen. Ben erg verrast, had niet verwacht dat een LCD zelfs een mooier beeld kon geven. Mooie kleuren en goede zwartwaarden, kortom zeer tevreden!

Pluspunten

• Erg mooi beeld (wel even tunen)
  • Mooi design

Minpunten

• Voor mij geen relevante nadelen

master.fean 27 mei 2015

Panasonic Viera TX-50CX700 Zilver

Modern uiterlijk, dun paneel met kleine bezels. Het is een mooi paneel wat een scherp beeld geeft met veel kleur en een sterk contrast. Firefox OS is echt simpel. De speakers zijn niet geweldig maar voor mij is dat geen sleutelpunt. Dat de media-speler geen DTS heeft is echt onbegrijpelijk!

Pluspunten

• Firefox OS geweldig simpel
  • 4K resolutie
  • Goed contrast
  • Mooie kleurweergave
  • Mooi uiterlijk met kleine bezels
  • Goede DLNA implementatie

Minpunten

• Geen DTS is onbegrijpelijk
  • Afstandsbediening lijkt gedateerd en infrarood
  • Geen optische geluid synchronisatie mogelijk
  • Speakers niet speciaal

Anoniem: 672626 11 mei 2015

Schitterende tv.
Dit keer geen IPS model gekozen normaliter zou ik dit wel doen.
Contrast en zwart waarden schijnen beter op dit scherm naar voren te komen. De kijkhoek; hier lever je wel wat op in maar ik zit vrijwel altijd recht voor mijn tv.

Pluspunten

• Schitterende beeldkwaliteit ( Netlix en Youtube in 4k, HD tv zenders, Sport en blu ray schitteren van het scherm
  • Prachtig design
  • Panasonic is en blijft voor mij bij uitstek het merk als het gaat om tv kijken met optimale beeldkwaliteit
  • Installatie zeer eenvoudig

Minpunten

• Klein krasje van enkele mm. zichtbaar rechter bovenhoek
  • Gaf even wat stottering en storing aan het begin. Mijn vorige eigen HDMI kabel vervangen, vooralsnog geen problemen meer dit lijkt het dan ook te zijn geweest.
  • Wel heel.. erg veel menu opties
  • Dit model beschikt niet over een touchpad / touche pad controller. Voor ons geen punt en probleem, misschien voor een ander wel van belang

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Panasonic Viera TX-65CX700 Zilver?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren