Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Call of Duty Black Ops III, PS4

Prijs
Specificaties PlayStation 4 • Shooter • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 5 november 2015

Call of Duty: Black Ops III - Niet heel anders in de toekomst

Call of Duty: Black Ops III combineert snelheid en een nieuwe, vrijere manier van bewegen met de kenmerkende actie die Call of Duty al jaren biedt. Dat werkt prima in zowel de campagne als in de multiplayer, en levert de lekkerste gameplay op die de serie de laatste jaren heeft gehad: zo vloeiend was Call of Duty misschien nog nooit. Het blijft echter wel herkenbaarheid en herhaling troef: zeker als je de nieuwe opties in het bewegen weinig gebruikt voelt de core gameplay vooral erg hetzelfde aan als in de voorgaande jaren. Daar komt bij dat de game visueel achterloopt op de mooiste games van dit moment, al staat daar tegenover dat alles stabiel op 60fps loopt. Dat gegeven, en de aanwezigheid van een flink aantal extra spelmodi met daarbij Zombies en Freerun, verdient complimenten, maar weet het gevoel van herhaling niet helemaal te laten verdwijnen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
8
Score: 4
10
Score: 3
5
Score: 2
3
Score: 1
6
Toon reviews van:
+1
iFrankii 22 augustus 2016

Call of Duty Black Ops III, Xbox 360

Eigenlijk, tegen mijn verwachting in, nog best wel leuk.......

Pluspunten

  • Gameplay Multiplayer
  • Flow van game.......
  • Blijft een Black Ops game

Minpunten

  • Grafisch toch echt achterhaalt, oudere COD's zien er beter uit
  • ... met helaas wel wat framedrop issues
  • Maps missen doel.... door missen singleplayer campagne

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

+1
Kevin Bouwman 18 december 2015

Call of Duty Black Ops III, PS4

Eindelijk een betere Call Of Duty: Multiplayer is stukken beter als bij Advance Warfare.

Pluspunten

  • Uitgebreide Multiplayer
  • Uitgebreide Singleplayer
  • Zombies!
  • Besturing
  • Specialists
  • Black Market
  • Levelsysteem in Zombies
  • Eenvoudig aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur

Minpunten

  • Graphics
  • Campaign soms te overdreven
  • Servers kunnen weg vallen
  • Camp spots
  • Kleine maps
  • Handgeweren zijn soms sterker als een Assault Rifle
  • Scorestreaks

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

0
REESE 31 augustus 2015

Call of Duty Black Ops III, Windows

BO3 Beta nu een paar uur gespeeld. Vindt het persoonlijk een grote verbetering tov AW doordat je jetpack vliegtijd is ingekort (minder chaos), je hitmarks voelen realistischer aan. Qua besturing speelt het spel erg lekker weg, al laten de graphics je wat in de steek voor deze tijd.

Pluspunten

  • Gevecht vindt zich meer plaats op de grond
  • Wallrunning
  • Besturing
  • Uitgebreid arsenaal
  • Customizing
  • Snelle Laadtijden
  • Goede doordachte maps
  • Geen FPS lag of Frame Drops

Minpunten

  • Graphics

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Dragory1986Newbie 4 juli 2018 Product gekregen

Call of Duty Black Ops III, PS4

Geen leuk spel want er wordt gecheat voor het leven in deze game en is eigenlijk al met voorbedachte reden door hele groepen spelers die ervoor zorgen dat niet je opdrachten kunt halen in-game . Grafisch heeft het veel weg van titanfall 2 met het springen en muur lopen etc.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit!
  • Springen en muur lopen nieuw aspect
  • Ability's voor elk character

Minpunten

  • Geen eerlijke multiplayer
  • Veel cheaters en wall glitches in-game
  • Massive Spawn Killing en server valt steeds eruit

Eindoordeel

Score: 2
TheTinusNL 24 juni 2018 Product gekocht

Call of Duty Black Ops III, Windows

Wat een grap. Ik heb zelden zo'n spijt gehad van een aankoop van maarliefst (ja houd je vast) €12.

Pluspunten

  • Pick-10-create a class
  • Na Prestige Master (wat al aardig wat tijd kost) nog mogelijkheid om door te level naar level 1000 (à 4x Prestige Master). Veel guns te masteren. Genoeg plekken om je tijd in te steken dus.
  • Campaign lijkt wel groot/uitgebreid? Geen idee, niet gespeeld, met de controls was ik na de eerste missie al klaar.

Minpunten

  • Hitreg schandalig slecht.
  • Sliden met de snelheid van het licht.
  • Boosten, jumpen, vliegen, wallrunnen. Wat speel ik ook al weer? In ieder geval geen Call of Duty.
  • Instabiele framerates.
  • Instabiele sensitivity: afhankelijk van FPS en FOV. LOL! Dat geeft weer aan hoeveel Activision om de PC markt geeft.
  • Time2kill bizar snel, geen tactiek mogelijk, gewoon kwestie van wie het eerst schiet.
  • Controls veel te uitgebreid, te veel onnodige troep, niet logisch.
  • Iedereen gratis killstreaks met "Specialists". Leuk voor een trailer maar funest voor de gameplay.

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 1
Besturing Score: 1
Geluid Score: 2
Beeld Score: 1
Gameplay Score: 1
Prijs Score: 1
bamibal15 11 oktober 2017 Product gekocht

Call of Duty Black Ops III, PS4

even wennen... is een leuke game maar had het wel gaaf gevonden als ze een boots on the ground mode hadden toegevoegd. geluiden zijn erg gaaf

Pluspunten

  • fast pace
  • mooi
  • geluiden
  • multiplayer
  • gun customisation

Minpunten

  • geen boots on the ground

Eindoordeel

Score: 4
xchristox1 3 augustus 2017 Product gekocht

Call of Duty Black Ops III, PS4

Stabiele funfactor zoals je gewend bent van COD, maar tegelijkertijd ook weer vreselijk achterhaald, herhaald en gedateerd. Een echte melk-koe.

Pluspunten

  • Funfactor
  • Wapens

Minpunten

  • Achterhaald
  • Gedateerde graphics
  • Melkkoe

Eindoordeel

Score: 2
MartinVBergenNewbie 14 juni 2017 Product gekocht

Call of Duty Black Ops III, PS4

Leuk spel, alleen als je de vorige COD gewend bent is het springen wat wennen, dan bedoel ik voornamelijk de vorige Black Ops-series.

Pluspunten

  • Mooier beeld
  • Zombies
  • Arcade

Minpunten

  • Het springen
  • Servers

Eindoordeel

Score: 4
CricoNewbie 16 oktober 2016

Call of Duty Black Ops III, PS4

Black ops 3 is een futuristische game. Als je meer van oude stijlen houdt, moet je battlefield 1 pre-orderen. Persoonlijk vind ik Black ops 2 beter, maar vanaf dat je de nieuwe stijl van bo 3 gewoon bent zoals wallrunnen, vliegen met jetpack enzovoort dan kan je de multiplayers ownen

Pluspunten

  • hoge kwaliteit

Minpunten

  • te futuristisch

Eindoordeel

Score: 5
Retaliator 6 augustus 2016

Call of Duty Black Ops III, Windows

Call of Duty is dood. Tenminste de Black Ops tak van sport. Er is helemaal niets aan deze game dat positief is. Zombies knallen is natuurlijk altijd aardig, maar de game is zo instabiel dat je ook hier geen plezier aan beleefd. Mijn advies: skip deze game!

Pluspunten

  • Zombies

Minpunten

  • Zeer instabiel (draait vaker niet dan wel)
  • Hebberigheid van Activision, het liefst laten ze je betalen per muisklik
  • Matige graphics en sfeer
  • Komt niet in de buurt van eerdere BO games
  • De standaard game is incompleet! Alles is DLC
  • Prijzen voor de game, DLC en alles eromheen is veel te hoog
  • Gehypedte game, valt altijd tegen
  • Veel Russische cheaters (maar das logisch, die zitten overal)

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 1
Prestaties Score: 1
Besturing Score: 1
Geluid Score: 1
Beeld Score: 1
Gameplay Score: 1
Prijs Score: 1
Jeffrey221_NLNewbie 26 april 2016

Call of Duty Black Ops III, PS4

Geldverspilling

Pluspunten

  • Redelijke maps

Minpunten

  • Veel campers
  • Slechte dlc's
  • Black market wapens zijn te sterk
  • Wapens zijn niet goed gebalanced.
  • Zombie maps zijn te ingewikkeld
  • Weinig party gamemodes

Eindoordeel

Score: 2
ScumkiilerNewbie 8 april 2016

Call of Duty Black Ops III, Windows

Het was een slechte aankoop omdat het een slecht spel is maar dan tweakers ook niks aan doen, ze hebben me wel gehoplen bij het vinden van een goedkope site want betaalde nu 30,- inp van 60,- op de steam pagine. ik raad zeker aan om hier te vergelijken!

Pluspunten

  • Goede levering
  • prijs
  • perfect

Minpunten

  • kut spel

Eindoordeel

Score: 5
sventhepro10 14 februari 2016

Call of Duty Black Ops III, PS4

een zeer goed spel dat extreem fast-paced is

Pluspunten

  • Zeer fast-paced
  • combat movement
  • Goede graphics
  • veel events
  • Lag meter!!
  • Zeer goede verbinding tot de server
  • makkelijke controls

Minpunten

  • af en toe liggen de servers eruit
  • De eeuwig ellende makende supply drops
  • Obvious moneygrab

Eindoordeel

Score: 3
Hebski 13 februari 2016

Call of Duty Black Ops III, Windows

Leuke gameplay maar matige servers, niet goed gebalanceerde wapens, veel (dure) dlc's en echt slechte graphics.

Pluspunten

  • Gameplay
  • Zombie modus

Minpunten

  • Graphics
  • Weinig zombie maps
  • Ongebalanceerde wapens
  • Veel DLC's
  • servers

Eindoordeel

Score: 3
xXxDanoonedxXx 28 januari 2016

Call of Duty Black Ops III, PS4

Ik heb het spel gekocht en ik vernam direct dat mijn portemonnee lichter werd, dat is dan het enige pluspunt. De graphics zijn om te huilen en uit woede heb ik de cd-rom gebroken. Dit is echt geen aanrader. Black Ops 2 is goedkoper en gewoon hetzelfde.

Pluspunten

  • Je portemonnee wordt lichter.
  • Je kan je geld een keer besteden.
  • Weer een controller minder.

Minpunten

  • Graphics zijn om te huilen.
  • Graphics lijken LEGO blokjes
  • Kopie van BOII.
  • Het lagt heel erg.
  • Ik had mijn headset nog niet op en ik hoorde al allemaal 9-jarige kinderen schreeuwen.
  • Mijn PC kan het spel niet draaien.
  • Beeld is te hoog ingesteld voor deze graphics.

Eindoordeel

Score: 1
suarez 17 januari 2016

Call of Duty Black Ops III, Windows

erg lekker spelende shooter. graphics zijn misschien niet heel indrukwekkend en de maps zijn wat klein maar ik vind het zelf geen probleem. zelf speel ik alleen multiplayer

Pluspunten

  • speelt vlot
  • wallrunning
  • scorestreaks
  • offline splitscreen
  • goed doordachte maps. nauwelijks campspots

Minpunten

  • pistols zijn te goed. (1 shot kil)
  • graphics
  • kleine maps

Eindoordeel

Score: 4
Thms234 11 januari 2016

Call of Duty Black Ops III, PS3

Gewoon weer een goede COD neergezet.

Pluspunten

  • Alle spelvarianten uniek
  • Zombies goed over nagedacht
  • Grote diversiteit aan wapens

Minpunten

  • Beetje een onmogelijke sniper game
  • Trust jumps iets te sterk
  • Geen slipscreen

Eindoordeel

Score: 4
SH95 11 januari 2016

Call of Duty Black Ops III, PS4

Ik speel black ops III nu voor ongeveer 3 maand. Persoonlijk haal ik er echt super veel plezier uit en kan ik het uren spelen. Voor een beginnende cod speler is dit echter wel een moeilijke cod om het te leren.

Pluspunten

  • Uren plezier
  • Uitdaging
  • Boeiende Challenges

Minpunten

  • Vervelende splitscreen

Eindoordeel

Score: 4
thomas-debruinNewbie 3 januari 2016

Call of Duty Black Ops III, PS4

heb deze game voornamelijk gekocht voor zombies, deze heeft zichzelf overtroffen. De map is enorm uitgebreid en je hebt tal van opties. Ook de online multiplayer heeft zichzelf bewezen. Door de toevoeging van specialists en een jetpack is de manier van spelen in positieve zin veranderd.

Pluspunten

  • grote diversiteit aan maps
  • snelle gameplay
  • specialists
  • hapert niet tot zelden

Minpunten

  • graphics
  • spawn locations in mulitplayer

Eindoordeel

Score: 4
Arjan1001Newbie 8 december 2015

Call of Duty Black Ops III, PS3

De PS3 versie is verschrikkelijk!! Het is maar een half spel, alleen online en dat kun je niet spelen want hij blijft vastlopen. Helaas is dit een gemiste kans.. eigenlijk geen enkele positive punten voor dit spel.. Maar er moet er een staan... leuk doosje

Pluspunten

  • Leuk doosje

Minpunten

  • Slechte graphics
  • Slechte Servers
  • Blijft vastlopen
  • Half spel
  • Geen campagne mode

Eindoordeel

Score: 1
joboldenziel 7 december 2015

Call of Duty Black Ops III, PS4

Ik heb best genoten van de mindere Call Of Duty's zoals Ghosts, maar ik moet zeggen dat ik aan deze multiplayer echt weinig plezier kan beleven. Maar de zombies gamemode vind ik het allemaal goed maken, dankzij zombies is het het geld waard

Pluspunten

  • zombies
  • goede maps

Minpunten

  • de multiplayer verveeld snel
  • de campaign is bar slecht
  • nightmare mode, die deed pijn

Eindoordeel

Score: 3
proleetNewbie 3 december 2015

Call of Duty Black Ops III, PS4

mindere maar toch wel leuke call of duty

Pluspunten

  • graphics
  • zombies
  • coop campaign
  • class maak systeem
  • makkelijk score streaks uit de lucht schieten

Minpunten

  • boost jumpen, sliden etc.
  • specialists
  • saaie en erg rare campaign
  • split screen nogal vervelend
  • weinig gamemodes
  • futuristisch thema

Eindoordeel

Score: 3
InsideGamerNewbie 16 november 2015

Call of Duty Black Ops III, Xbox One

Veruit de beste Call of Duty ooit!!! Al vanaf minuut 1 volop genoten van het verhaal, online en zombies. Ik moet er echter wel aan wennen dat mijn geliefde zombiemode een aanzienlijk stuk ingewikkelder is geworden door de zeer agressieve zombies, maar dat zorgt wel voor meer spanning. Top game!!!

Pluspunten

  • Graphics
  • Content
  • Campaign (Nightmare Mode)
  • Multiplayer
  • Zombies
  • Controls
  • Soundtrack
  • Specialists

Minpunten

  • Zeer agressieve zombies

Eindoordeel

Score: 5
SoulsOnFire 9 november 2015

Call of Duty Black Ops III, PS4

Zoek je naar een spel als Ghosts en AW? Dan ben je aan het -verkeerde!- adres. Jawel, dit is een versie die een stap terug neemt. Soms is een stap terug net een stap vooruit. De chaos is niet rampzalig.

Pluspunten

  • goede gameplay
  • graphics zijn oke
  • realistischere omgang van wapens

Minpunten

  • soms lagg
  • met vrienden spelen werkt nog niet goed

Eindoordeel

Score: 4
a_new_hunter 9 november 2015

Call of Duty Black Ops III, PS4

Ik heb nu een paar uur in dit spel zitten en mijn conclusie is dat Black Ops 3 een geweldige game is. Dankzij de veelzijdige functies in onder andere zombies,mulitplayer en campaign speelt dit weer als een echte COD game. Ook de Trust jump is niet te OP. Geweldig!

Pluspunten

  • Nuk3town en The Giant.
  • trust jump is niet OP.
  • speelt lekker snel, maar niet te snel.
  • Zombies mode is uitdagend.
  • graphics zien er goed uit.
  • wapens zijn goed gebalanceerd.
  • Veel verschillende speel modes (zombies,campaign,free run en multiplayer ).
  • veel nieuwe functies (paintshop,gunsmit,weapon kits(zombies),gumballs).

Minpunten

  • geen dolphin dive.
  • campaign soms een beetje onduidelijk.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Call of Duty Black Ops III, PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Ziggo

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True