Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
15 reviews

Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Sennheiser Momentum Wireless (Zwart). Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
8
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
TheKingofKoyt 17 november 2018 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)

Geweldige bouwkwaliteit, comfortabel, best in class geluid (zelfs voor dit 'oude' beestje). Wordt op ANC wel duidelijk afgetroefd door SONY en BOSE.

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • gebruiksgemakt

Minpunten

  • 'rauwe' ANC kracht
  • geen auto-off functionaliteit

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Ronald98 10 december 2018 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)

Was altijd een grote fan van de JBL koptelefoons maar ben overgestapt op Sennheiser aangezien JBL alleen maar kapot ging, ben ik tevreden met mijn aankoop?

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Comfort
  • bouwkwaliteit
  • Batterij

Minpunten

  • Lagere geluidskwaliteit tijdens draadloos gebruik
  • Geen draaiende oorkappen
  • Verliest soms gewoon de draadloze verbinden (alleen als het volle maan is)

Eindoordeel

Score: 5

+1
SkyRain 20 juni 2017 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Beige, Wit, Zwart)

Een zeer goede koptelefoon, maar mist het net op enkele punten. De geluidskwaliteit valt echter niets over te klagen.

Pluspunten

  • Strakke geluidsweergave
  • Opbergbaarheid
  • Draagcomfort
  • Duurzaamheid
  • Batterijduur
  • Pairmogelijkheden

Minpunten

  • ANC
  • Draagcomfort

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
IJzeren Man 28 maart 2017 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Beige, Wit, Zwart)

In 2017 kocht ik deze koptelefoon. Naast audio-kwaliteit en de wireless functionaliteit, destijds aangeschaft omdat Sennheiser hoog opgaf van duurzaamheid en vervangbaarheid van de onderdelen. Ik was eerst opgetogen, schreef een positieve review met maximale score. Alleen toont kwaliteit zich pas op langere termijn, en die is zonder meer slecht.

Pluspunten

  • Prima uitgebalanceerde geluidskwaliteit (ook via bluetooth)
  • Design om van te watertanden
  • Draagcomfort & Inklapfunctie
  • Extra accessoires
  • Makkelijk te pairen
  • Verantwoord niveau van ANC

Minpunten

  • Pasvorm ietwat te los 'on the go'
  • Bluetooth connectie stottert af en toe 'on the go'
  • Ontwerptechnisch hadden sliders wat korter gemogen
  • Snelle slijtage van slider
  • Batterij is niet duurzaam en kan na defect niet vervangen worden
  • Kwaliteit van gebruikte materialen is slecht voor een koptelefoon als deze in het hogere prijssegment
  • Slechte service en misleidende informatie van Sennheiser Nederland
  • Steeds vaker optredende wireless verstoringen en ruis op de lijn

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
thechip 21 oktober 2016

Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)

Goede koptelefoon maar maakt de hoge verwachtingen helaas niet waar!

Pluspunten

  • Gebruikte materialen
  • Meegeleverde accesoires
  • Batterijduur

Minpunten

  • Prijs
  • Noise cancelling
  • niet modulair
  • harde hoofdband
  • drukpunt bij de kaak

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

+1
BlauweFles 21 juli 2016

Sennheiser Momentum Wireless (Beige, Wit, Zwart)

Prettige headset, mooie bouwkwaliteit, geluid is erg goed, voor deze prijs verwachtte ik hogere NC kwaliteit.

Pluspunten

  • Bouw Kwaliteit, prachtige afwerking
  • Geluid is uitstekend
  • NC voor thuisgebruik

Minpunten

  • NC in vliegtuig
  • Draagtasje is wat groot

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

J.BolNewbie 31 januari 2019 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)

De Momentum Wireless is fantastisch. Het geluid is door de mooi gebalanceerde Active Noise Cancelling erg muzikaal, geen druk op de oren en toch goed afgesloten van de buitenwereld. Bellen gaat ook erg goed. De afwerking is van hoog niveau en hij zit super comfortabel. De accu gaat lang mee.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Goed en muzikaal geluid
  • Prettige Active Noice Cancelling, geen druk op de oren
  • Erg comfortabel
  • Lange accuduur
  • Goed geluid tijdens handsfree bellen

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
addictive_rhymz 12 december 2018 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)

Fijn gebalanceerd geluid. Geen druk op de oren tijdens noise cancelling (dit had ik wel bij de Sony wh1000xm3). Persoonlijk vind ik de hoofdband niet zo comfortabel meer na een paar uurtjes gebruik.

Pluspunten

  • Ruimtelijk geluid
  • Geen overdreven bas
  • Prijs

Minpunten

  • NC is niet heel sterk
  • Comfort hoofdband

Eindoordeel

Score: 4
hondapower 4 december 2017 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Beige, Wit, Zwart)

Ideaal voor open-office omgeving vanwege NC en goede afsluiting. Eindelijk de collega's gedempt. Draadloos en bedraad te gebruiken, ook met lege accu. Via Bluetooth simultaan te verbinden met pc en smartphone. Headset functie werkt heel goed, je bent goed te verstaan en andersom. Daarnaast natuurlijk ook uitstekend geluid.

Pluspunten

  • Sluit goed af
  • Noise cancelling
  • Draadloos en bedraad te gebruiken, zelfs via USB
  • Bedraad ook met lege accu te gebruiken, kunnen die van Bose niet.
  • Headset functie werkt goed
  • Met meerdere apparaten tegelijk te verbinden; bv. muziek via laptop, telefoon via gsm.
  • Inklapbaar
  • Volumeregeling op hoofdtelefoon

Minpunten

  • Draagcomfort kon beter
  • Oorschelpen niet heel groot
  • Met Win7 soms gepriegel met herkenning en instelling
  • Vrij stevig geprijsd
  • Bedieningsknopje voelt erg goedkoop aan
  • Met een drukknopje geeft een stem aan hoever de accu leeg is, maar zegt dit alleen als er geen audio afspeelt.

Eindoordeel

Score: 5
Koekje 4 oktober 2017 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)

Prachtig geluid en goede batterijduur. Een echte upgrade t.o.v. de Sennheiser Urbanite on ear. Bediening is minder. Noise Cancelling is zwak te noemen, maar zeker aanwezig. Hoesje /draagcase is niet echt stevig. Betreft de Pink Floyd uitvoering.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
voz 29 september 2017 Product gekocht

Sennheiser Momentum Wireless (Beige, Wit, Zwart)

Fantastische headset. Deze kan de hele dag comfortabel gedragen worden. Geluidskwaliteit is subliem. Er zit een mooie "half harde" carrying case bij. De constructie voelt solide. De verstelling werkt prima, hoewel ik het fijner zou vinden als de oorschelpen vastgezet zouden kunnen worden. Noise cancelling is middelmatig.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Echte knoppen, geen touch-bediening
  • Makkelijk pairen
  • Ook bedraad te gebruiken
  • Kan goed mee gebeld worden
  • Meerdere bluetooth connecties tegelijk mogelijk

Minpunten

  • Noise cancelling laat relatief veel stemgeluid door

Eindoordeel

Score: 5
Royale de Luxe 13 februari 2017

Sennheiser Momentum Wireless (Beige, Wit, Zwart)

Subliem geluid voor een BT Headset. Geeft op alle fronten duidelijke klanken en is niet bass overpowered ondanks dat er extra kleur op lage frequenties wordt toegevoegd. kleurrijk geluidssprectum.

Pluspunten

  • ANC werkt ook met kabel. Ideaal voor langere reizen
  • Gepaste druk op het hoofd door de schelpen
  • Kan gebruikt worden met of zonder kabel.

Minpunten

  • ANC niet uit te zetten wanneer de headset draadloos wordt gebruikt.
  • Harde hoofdband die na enkele uren toch vermoeiend kan worden
  • BT bereik is zeker geen 10 meter.
  • Had meer "experience" verwacht voor dit geld in de verpakking.

Eindoordeel

Score: 4
WiensmitNewbie 6 december 2016

Sennheiser Momentum Wireless (Beige, Wit, Zwart)

Perfecte bouwkwaliteit en geluid is super, bluetooth bereik laat soms te wensen over als je verder dan 10 meter + een paar muren ben. Wat ook een nadeel is, is dat bluetooth niet genoeg bandbreedte bied voor microphone en geluid op goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Goed Geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Accu duur

Minpunten

  • knelt wat op grote ooren
  • bluetooth laat te wensen over
  • prijs in NL webshops

Eindoordeel

Score: 4
Frixxes 1 december 2016

Sennheiser Momentum Wireless (Beige, Wit, Zwart)

Geweldige headphone! Ik gebruik deze draadloos d.m.v. Bluetooth verbinding. Draagcomfort is goed, ook voor langere tijd. Het inklap mechanisme werkt goed. (stevig en solide) Het in- en uitschuiven van de earcups werkt perfect! Active Noise Canceling (ANC) valt tegen voor de prijs dat je er voor betaald.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Gebruikte materialen
  • Bouw Kwaliteit
  • Comfortabel
  • Meegeleverde hoes
  • Knoppen voor pauze, play, volume etc.

Minpunten

  • ANC minder dan verwachting
  • Prijs (maar acceptabel via ING rentenpunten)
  • Geen meegeleverde adapter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
oscarwashere 9 november 2016

Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)

Draadloos is heerlijk en werkt erg goed. Design is mooi en uniek. Draagt comfortabel, ook langere tijd. Ontwerp voelt degelijk aan. Inklappen is handig en meegeleverde tasje lijkt hem tegen een flink stootje te kunnen schermen. De kleur 'ivory' is wat meer richting geel dan op de foto's.

Pluspunten

  • Comfortabel, ook langere tijd
  • Mooi, luxe en degelijk ontwerp
  • Nooit meer belemmerd door een draadje
  • Goed geluid, heldere weergave en mooie balans in alle segmenten
  • Inklapfunctie i.c.m. vrij stevig hoesje is ideaal
  • Zachte oorkussens, die ook afneembaar/verwisselbaar zijn
  • Bediening op de oorschelp werkt eenvoudig en goed; alle functies zijn er
  • ANC is prettig; je merkt behoorlijk verschil wanneer je hem aan zet. Ook als je geen muziek afspeelt.

Minpunten

  • Niet voor mensen die houden van veel bass
  • Prijs, maar dat is een keuze die je maakt (tip: voor €240 te krijgen in de ING Rentepunten winkel)
  • 'Ivory' is meer geel-achtig dan op de foto's
  • ANC kan niet worden uitgeschakeld als je via bluetooth luistert
  • Opladen via Micro-USB, terwijl USB-C de standaard begint te worden
  • Geen adapter meegeleverd voor opladen, wel een kabel. Ondanks dat je wel 10 van die dingen in huis hebt, mag je het wel verwachten voor de prijs...

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sennheiser Momentum Wireless (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True