Gebruikers

Score: 3
13 reviews

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Prijs
€ 12,95
Specificaties Bluetooth 4.0-dongle (10m) met USB 2.0-interface - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
4
+1
Lisadr 14 september 2016

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

64Bit Windows 10 herkent het niet als een plug & play device. König levert zelf geen drivers en geeft 0,0 support.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • geen drivers
  • slecht bereik
  • waardeloos support

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prestaties Score: 1
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 3
Driverkwaliteit Score: 1
Bereik Score: 2

0
DePemco 8 november 2017 Product gekocht

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Prima product, doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Betrouwbare verbinding
  • Erg klein
  • Bereik

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Driverkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5

eXite 17 januari 2018 Product gekocht

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Gebruikt om een Apple Magic Mouse mee aan te sluiten op een verse Windows 10 Pro (64-bit) installatie. Plug and play; dongle erin en Windows zag gelijk dat er een bluetooth verbinding tot stand gebracht kon worden, ideaal!

Pluspunten

  • Plug and play

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
joepP 3 augustus 2017 Product gekocht

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Waardeloos product, werkt niet/matig onder Windows 10, absolute miskoop.

Pluspunten

  • Klein

Minpunten

  • Werkt niet direct onder Windows 10
  • Geen drivers te vinden
  • Instabiel

Eindoordeel

Score: 1
junkiejake 2 mei 2017

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Werkte voorheen prima op Windows 10 (64-bit), maar sinds vandaag ineens niet meer. Drivers zijn dramatisch slecht, onduidelijk en nauwelijks op internet te vinden. Ik ben behoorlijk goed met computers, maar van dit ding word ik gek. Niet kopen!

Pluspunten

  • Bereik

Minpunten

  • Windows 10 support

Eindoordeel

Score: 1
Royale de Luxe 10 februari 2017

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Gekocht voor audio onder Windows 10. Verschrikkelijk product ontbreekt driversupport voor Windows 10. Werkt niet goed op windows 10 BT drivers, hierdoor is het bijna onmogelijk om je audio device een 2de keer te connecten of reconnecten is bijna onmogelijk. Bereik in open ruimte is met moeite 5 meter.

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • Geen windows 10 drivers
  • slechte audio support
  • max 5 meter bereik in open ruimte.

Eindoordeel

Score: 1
draakhoofd 26 augustus 2016

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Dramatische drivers! De stick (CSR 4.0) wordt door Win10 niet automatisch herkend, en op de site van fabrikant is niets te vinden. Er zit een cd in de verpakking, maar ik heb al jaren geen disc-drive meer. Uiteindelijk via een speciaal voor dit probleem opgezette site een werkende driver gevonden.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Dramatische drivers

Eindoordeel

Score: 2
hendrikbosNewbie 12 juli 2016

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Kort maar krachtig: Makkelijk te installeren Bluetooth 4.0 dongle op een Windows 8.1 PC. Makkelijk: Omdat deze door Windows 8.1 zelf geïnstalleerd wordt.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Niet (softwarematig) uitschakelbaar

Eindoordeel

Score: 4
DecimNewbie 8 oktober 2015

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Goede sterke bluetooth adapter, vermijdt het bijgeleverde software gebruiken! Hierdoor kan je geen contact maken met bijv. Ps4 controller. Steek hem in je pc en gooi de disk weg. Gewoon Windows apparaat zoeken gebruiken.

Pluspunten

  • Sterke verbinding
  • Snel
  • Plug&Play

Minpunten

  • Software

Eindoordeel

Score: 4
AtlasDev 18 augustus 2015

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Geweldig! gekocht om een playstation 3 controller aan te sluiten op mijn computer via bluetooth. Werkt direct, met stuurprogramma's van windows update. meteen een tweede gekocht voor mijn laptop. in mijn opzicht is de prijs goed. 5/5

Pluspunten

  • werkt out of the box
  • werkt i.c.m SCP DS3 Monitor
  • prijs
  • klein

Minpunten

  • euuu

Eindoordeel

Score: 5
REESE 17 augustus 2015

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Goed functionerende dongle voor een scherp prijsje. Helaas geen uitknop (ook niet software matig) om hem uit te zetten.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Klein en onopvallend
  • Functioneert naar behoren

Minpunten

  • Geen uitknop (ook niet softwarematig)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Driverkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 5
renenatuurlijk 27 mei 2015

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Ik heb deze Bluetooth usb stik gehaald om mijn dualsc hock 4 aan mijn pc verbinden en het werkt gewoon heel eenvoudig zonder drivers te hoeven te installeren en zelfs zonder op google te zoeken hoe wat werkt.

Pluspunten

  • eenvoudig

Minpunten

  • niet uitzetbaar via pc, dus met de hand eruit trekken als je hem uit wilt hebben.

Eindoordeel

Score: 4
Ephemer 13 mei 2015

König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle

Prima product. Reden van aanschaf was het verbinden van de PS3 SIXAXIS controller met een pc.

Pluspunten

  • werkt i.c.m. 'ScpServer' software en de PS3 SIXAXIS controller
  • driver CD

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een König Micro Bluetooth versie 4.0 dongle?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee