Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Specificaties Bedrade muis met USB aansluiting en 12.000dpi sensor - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
eehbiertje 18 oktober 2015

Logitech G303 Daedalus Apex

Goede degelijke muis met veel instelmogelijkheden

Pluspunten

  • Hoge pollingsnelheid (1000)
  • Meerdere profielen in te stellen (3)
  • Meerdere DPi niveau's in te stellen per profiel
  • Gamedetectie voor instellingen
  • Led kleurtjes aan te passen

Minpunten

  • Instelbare muismatten niet universeel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Drivers / support Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

FramesPerSecond 25 november 2016

Logitech G303 Daedalus Apex

Een prachtige, lichtgewichte muis met de beste prestaties mogelijk. Voor een leuke prijs heb je een muis die vrijwel alles kan in een formaat dat door velen als 'perfect' wordt beschouwd. Jammer is het gebruik van glanzend plastic en de kwaliteitsproblemen.

Pluspunten

  • Lichtgewicht en lekker compact
  • Uitstekende sensor
  • Lichte muisknoppen
  • Knoppen aan de zijkant goed
  • Soepele kabel
  • Gladde voetjes
  • Hoge bouwkwaliteit en strakke afwerking
  • RGB Kerstboom modus

Minpunten

  • Vorm is zeker niet voor iedereen
  • DPI knop zit ver naar achter
  • Glanzend plastic
  • Linker- en rechtermuisknop klinken en klikken anders
  • Kwaliteitsproblemen, zo heb ik er al 3 terug moeten sturen... (1. Losse sensor 2. Rechtermuisknop defect 3. Diepe krassen)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
LMNiiNewbie 23 november 2016

Logitech G303 Daedalus Apex

Erg goede muis voor de prijs. De vorm is misschien wel een beetje wennen voor sommige mensen. Maar de top sensor maakt het een prima aanrader!

Pluspunten

  • Goede sensor
  • Tot 5 verschillende DPI instellingen om in de DPI knop op te slaan
  • RGB
  • Sleeved kabel
  • Scrollwheel heeft goede grip
  • Games zoals Battlefield 1 nemen de LED kleurtjes over.

Minpunten

  • Vorm is een beetje apart.
  • Sommige mensen hebben problemen met sensor rattle. Blijkbaar is dit met die nieuwe batch gefixt.
  • Muis kan een beetje klein zijn voor iemand met grote handen

Eindoordeel

Score: 4
Meowzen 21 september 2016

Logitech G303 Daedalus Apex

Sensor rattle op te lossen met behulp van youtube en wat tape. De dubbel click flaw komt alleen voor als ik de muis1 of muis4 knop niet compleet indruk. Voelt stevig aan maar met kracht is het plastic buigbaar.

Pluspunten

  • Geweldige PMW3366 sensor
  • Prettig voelende en klinkende Omron switches
  • Goede muis voor mensen met kleine handen

Minpunten

  • Sensor rattle
  • Infamous double click flaw
  • Vorm
  • Onzinnig hoge DPI
  • Software
  • Niet geschikt icm harde of zeer fijne stoffen matten
  • Gevlochten kabel rafelt
  • Windows 8.1 en 10 installeren een extra driver die muis lag veroorzaakt. (Manueel deactiveren in de device manager)

Eindoordeel

Score: 3
DoubleYouPee 10 juni 2016

Logitech G303 Daedalus Apex

Het is wel even wennen aan de vorm, maar daarna erg fijne, lichte muis met (een van) de beste sensors van dit moment

Pluspunten

  • Sensor
  • Design
  • Niet te zwaar
  • Kliksnelheid

Minpunten

  • Rechtermuiknop té licht (misklik)
  • Kabel is wel heel dik
  • Vorm kan wennen zijn.

Eindoordeel

Score: 4
SevenYT 2 maart 2016

Logitech G303 Daedalus Apex

Geweldige muis voor fps spellen, heb hiernaast een G502, lees de andere reviews om de plus- en minpunten te vinden want ze zijn allemaal genoemd. Wel wil ik toevoegen dat het een rare vorm is en je hem echt eerst moet voelen in het echt, Ik vind het top.

Pluspunten

  • Beste braided kabel tot nu toe, heel flexibel
  • Perfecte sensor (beste die er is op het moment)
  • Licht
  • Heerlijke vorm voor mij
  • Logitech Software!
  • Beste lmb en rmb die je ooit op een muis zal vinden.

Minpunten

  • Sensor rattle (niet veel maar het is er)
  • "rare vorm"
  • Geen ribbels in scrollwiel
  • Voor sommige mensen klikt hij te snel

Eindoordeel

Score: 5
Marctraider 1 februari 2016

Logitech G303 Daedalus Apex

Kom van een G502.... Perfecte Muis qua gewicht / grootte, maar oude revisie heeft een serieus mankement! Er is een bekend probleem met deze muis waar de lens 'ratelt' als je hem beweegt, nieuwe revisie moet dit oplossen. Je kan zelf ook tape gebruiken. (GoogleIsYourFriend)

Pluspunten

  • Perfect gewicht.
  • Perfecte grootte.
  • Zelfde kwaliteitsensor als de G502
  • Instelbare Lift-off Distance dmv. Surface Tuning

Minpunten

  • Lens zit los, veel voorkomend probleem. (Lens rattling)
  • Mits oude revisie zal of het probleem zelf moeten fixen, of RMA'en en hopen dat je daarna wel een nieuwe revisie krijgt.

Eindoordeel

Score: 4
cdp1193 3 januari 2016

Logitech G303 Daedalus Apex

Zeer fijne muis indien je aan de vorm kan wennen.

Pluspunten

  • Licht (87g)
  • Ligt goed in de hand (bij claw of fingertip grip)
  • Fantastische sensor (zelfde als in de Logitech G502)
  • Verlichting die van kleur te veranderen is
  • Sleeving

Minpunten

  • Sensor rattle

Eindoordeel

Score: 5
Bonzo2009 18 november 2015

Logitech G303 Daedalus Apex

Ik speel zelf CS:GO ( GE/Supreme ) en merk een groot verschil met mijn oude muis ( razer taipan/Roccat kone+ etc) ik kan nu op een lagere sens spelen met hogere accuraatheid.

Pluspunten

  • Sensor werkt echt goed.
  • Claw/Fingertip grip.
  • Klein/Licht

Minpunten

  • Soms perrongeluk rechtermuis knop indrukken
  • lampen
  • DPI knop mag kleiner (kan soms ingedrukt worden)

Eindoordeel

Score: 5
0oo 30 september 2015

Logitech G303 Daedalus Apex

Persoonlijk mijn favoriete muis, zit fijn in de hand, is superlicht en erg fijn om mee te aimen in FPS games.

Pluspunten

  • Licht
  • Snel
  • Erg fijn in mijn hand

Minpunten

  • Prijs is beetje hoog zeker in vergelijking met de G302

Eindoordeel

Score: 5
pinobot 12 maart 2015

Logitech G303 Daedalus Apex

Goede muis voor FPS games. Werkt niet goed met harde matten (zelf niet met de Logitech G440). Kwalitatief van hoog niveau, google maar eens de binnenkant van verschillende muizen.

Pluspunten

  • Als je aan de vorm kunt wennen krijgt hij 5 sterren van mij.
  • Met 92 gram (zelf gewogen) redelijk lichtgewicht.
  • kabel met gevlochten mantel die zonder knikken wordt geleverd.
  • Geheugen voor 3 profielen, kan indien gewenst na programmeren zonder software worden gebruikt. Uitgebreide software met automatische detectie van spellen.
  • Mechaniek goed doordacht en de sensor is zeer goed op een stoffen mat.

Minpunten

  • Teflon glides voelen niet als teflon. (Inmiddels vervangen door Hotline Games skates.)
  • Harde matten werken niet goed, muis spint tijdens het gamen ineens naar boven of naar beneden en in Windows staat je pointer ineens in de hoek (gebeurt niet heel vaak).
  • Geen dpi en profiel aanduiding op de muis, je kan ieder profiel wel en andere kleur verlichting toewijzen.
  • De muiswiel voelt alsof het over een bultje gaat in plaats van een duidelijk schakelen tussen twee standen. Voelt soms alsof bij de vorige draai het wieltje tussen twee standen is blijven hangen. Het wieltje voelt ook alsof er dik vet gebruikt is om het te smeren. (Inmiddels zelf gemod door het met WD-40 schoon te maken/smeren.)
  • middelste muisknop indrukken gaat te zwaar, is daardoor onnodig langzaam en vermoeiend. (Inmiddels gemod door een plaatje van 1mm tussen de schakelaar te leggen.)
  • G-shift is nutteloos, wie gaan al die toetsencombinaties onthouden? Koop gewoon een toetsenbord met macro's.
  • Vorm is niet voor iedereen maar went meestal wel. Teruggaan naar een 'normale' vorm is als thuiskomen.

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech G303 Daedalus Apex?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*