Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Zwart

De Lumia 640 Dual Sim is een prima toestel. De telefoon blinkt nergens in uit maar scoort op alle punten eigenlijk goed. Ik gebruik de Lumia 640 Dual Sim zowel zakelijk als privé. De dual sim functionaliteit is goed uitgewerkt in Windows Phone.

Pluspunten

  • Scherm
  • Dual Sim implemenatie
  • Prijs
  • Degelijke bouwkwaliteit
  • Windows Phone draait soepel
  • Glimp

Minpunten

  • 8GB intern opslag
  • Geen 4G
  • Veel verschillende submodellen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 3
Scherm Score: 4
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

Roberto89 7 juli 2016

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Wit

Vervanging van mijn lumia 800 uit 2011. Dit had ik veel eerder moeten doen, weer terug bij lumia omdat dit gewoon goede apparaten zijn. Ideaal voor synchroniseren van agenda's en accounts. Dual sim werkt ook prima en sim kaarten zijn goed te onderscheiden.

Pluspunten

  • Dual Sim
  • gelikt uiterlijk
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • eigenlijk net te groot toetsenbord om overal bij te kunnen met de duimen

Eindoordeel

Score: 4
FrankAlexander 4 juli 2016

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 4G Zwart

Na de Lumia 710 en de Lumia 1320 deze telefoon een half jaar gehad, uiteindelijk overgestapt naar de WileyFox Swift met standaard Android (Cyanogen-mod) omdat ik het zat was dat er zo weinig first party apps beschikbaar zijn. Geen Windows Mobile meer voor mij...

Pluspunten

  • 4G Dual Sim
  • Bouwkwaliteit
  • Verwisselbare batterij

Minpunten

  • Weinig (first party) apps
  • Onderontwikkelde (first party) apps vergeleken met Android/iOS
  • Camera

Eindoordeel

Score: 3
actionhenk 23 februari 2016

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 4G Zwart

Uitstekende telefoon met prima camera en scherm voor de prijs. Accu houdt het makkelijk twee dagen vol met matig gebruik. Voelt degelijk aan ondanks plastic cover. Windows Phone werkt prima, al zijn de apps soms wat minder uitontwikkeld. Verder werkt het vlot en is het duidelijk.

Pluspunten

  • Prijs
  • Scherm
  • Prima camera
  • Dual sim werkt goed
  • Voelt degelijk aan
  • Accuduur
  • Voelt vlot aan
  • Windows 10 Mobile

Minpunten

  • Sommige apps missen
  • Apps net iets minder uitontwikkeld

Eindoordeel

Score: 5
tweakercoach 8 oktober 2015

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Zwart

Deze windows 8.1 mobile verrast mij nog dagelijks. Sinds lange tijd weer eens blij met een nieuwe mobiel.

Pluspunten

  • Prima camera
  • Tegen de verwachtingen in ruim App aanbod
  • lekker snel
  • livetiles dragen bij dat je niet onnodig een app opent en maken het startscherm minder saai
  • prima samenwerking met windows 10 pc (via office 365)
  • eenvoudige bediening (in vergelijking met android)

Minpunten

  • mis soms de vaste menuknoppen
  • cortana is nog niet in Nederlands
  • de nieuwe PC optie is met dit toestel nog niet mogelijk

Eindoordeel

Score: 4
pe0mot 31 juli 2015

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 4G Zwart

Zelf nu getest (de F versie, maar herkent KPN SIM en gaat automatisch op NL) en laaiend enthousiast!! Heerlijk groot en helder display, alles functies doen het goed en snel. Dual SIM is prima geďmplementeerd! Complimenten aan Windows. Aanrader voor de globetrotters!

Pluspunten

  • Alle LTE banden EU en VS.
  • Prima scherm
  • Dual SIM werkt perfect
  • 2 dagen of meer accuduur

Minpunten

  • Geen VS CDMA banden
  • Geen 5ghz wifi

Eindoordeel

Score: 5
klaphek 27 juli 2015

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Zwart

Geweldig toestel

Pluspunten

  • Scherm goed leesbaar in de zon
  • Gebruiksvriendelijk menu
  • licht en dun
  • Glimp
  • Losse accu

Minpunten

  • Geen wifi analyzer app kunnen vinden (nog niet)

Eindoordeel

Score: 5
BOBERJAN 4 juli 2015

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Wit

Prima, snelle 3 G windows telefoon met goed 5 inch scherm. Ik heb in indergeval de komende 2 jaar geen 4 G net werk nodig, dus waarom een duurdere variant kopen van deze telefoon die geschikt is voor 4G?

Pluspunten

  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
  • Voldoende App-aanbod
  • Prima beeldscherm
  • Goede accu, met prima standby-tijd
  • Optie voor micro-SD-kaartjes tot 128 GB
  • Snel en soepel gbruik
  • Relatief dun

Minpunten

  • Fontcamera is matig, maar die gebruik ik toch nooit.
  • Grootte geheugen (8GB)

Eindoordeel

Score: 4
Retaliator 7 mei 2015

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 4G Rood

Ik heb dit toestel aangeschaft voor zakelijk gebruik (gekocht bij Amazon.fr). Perfect toestel voor deze prijs. 185 euro inclusief verzendkosten voor high-end hardware! Koopje dus! Kan geen Apple of Samsung tegenop (beide toestellen gehad, dus ik weet waar ik het over heb). Windows Phone werkt super.

Pluspunten

  • Windows Phone (besturing, werking en looks zijn top)
  • High-end voor budget prijs
  • Snelle hardware
  • Goedkoop
  • Covers kunnen worden vervangen en zijn uitwisselbaar (dual sim zelfde als single sim)
  • Lange accuduur
  • Goede camera
  • 4G

Minpunten

  • Wat minder apps beschikbaar als voor IOS of Android, maar dat komt nog wel.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*