Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
12 reviews

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Small

Prijs
Specificaties 250mm breed en 210mm lang (Rubber, Stof) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
pclinde 6 mei 2015
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.pclinde schreef afgelopen jaar 38 reviews, waarvan 81% gesponsord.

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX XL

De Swift-RX XL is een Extra Large muismat geschikt voor low, mid en high sense gamers. Met de zachte gestoffeerde bovenkant bestaande uit micro vezels heb je een geweldig oppervlak voor optical en laser sensors. En de overige ruimte die je overhoudt? Die kun je zelf nog indelen!

Pluspunten

  • De Swift-RX reeks bestaat uit vier muismatten voor elk wat wils!
  • De Swift-RX XL is letterlijk Extra Large!
  • Het micro vezel oppervlak verleent zich prima voor optical en laser sensors.
  • Goed bruikbaar voor low, mid en high sense gamers (DPI).
  • Zeer scherpe prijs voor wat je aan muismat krijgt.

Minpunten

  • Persoonlijk had de muismat nog wat dikker mogen zijn het liefste 5 √° 6 mm.
  • Stof, pluisjes en haartjes blijven makkelijk steken in de micro vezels.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

+3
CaptainMaus 15 november 2015

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Medium

Prachtige muismat met premium look & feel. Je muis glijdt heerlijk vlot over dit oppervlak. Het logo is een minpuntje, aangezien je muis erop blijft vastlopen, maar verder is dit een topper die alle concurentie links laat liggen!

Pluspunten

  • Hoge prijs/kwaliteit verhouding
  • Prachtig micro-vezel oppervlak
  • Zeer goede afwerking
  • Indruk bij eerste gebruik zeer positief (subjectief)
  • Perfecte prijs!

Minpunten

  • Muis blijft steken op logo
  • Opstaande rand bij deze grootte kan in de weg zitten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
Sigm4tic 30 juni 2015

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Medium

De CM Storm Gaming Mousepad Swift-RX is niet alleen een fijne muismat, maar ook eentje die de controle over de muis beter maakt. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en is makkelijk te vervoeren doordat ie oprolbaar is.

Pluspunten

  • Oprolbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Blijft goed zitten
  • Vergroot controle muis

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4

CriticalHit_NL 17 juni 2018 Product gekocht

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Large

Een heel stuk betere muismat dan de veelal geprezen Steelseries Qck, welke na verloop van tijd begint te rafelen en bol te staan inclusief het anti-slip rubber wat afbrokkelt binnen anderhalf jaar tijd. Deze mat is zwaarder en groter en blijft goed op te plek liggen met goed afgewerkte randen.

Pluspunten

  • Prijs.
  • Groot.
  • Zwaar met goede anti-slip, blijft hierdoor feilloos op z'n plek liggen.
  • Zwart en geen druk ontwerp.
  • Glijd soepeler dan een geprezen Steelseries Qck.
  • Kan prima overweg met de PWM3366 sensor in G502/G Pro.
  • Randen zijn zacht en netjes afgewerkt.
  • Voelt lekker zacht en comfortabel aan.

Minpunten

  • Logo is voelbaar. (maar is geen probleem als je die hoek niet bereikt)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Reaver 26 maart 2018 Product gekocht

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Small

Prima jammer van de rand, die is nog wel eens vervelend.

Pluspunten

  • Goede stof
  • Compact

Minpunten

  • Pakt snel stof op
  • Rand

Eindoordeel

Score: 4
BAGUVIX 7 februari 2018 Product gekocht

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Medium

ja vet stom, maar ik had echt verwacht dat ie zou werken. voor laser werkt ie zeker uiteraard, maar voor optisch (op een vlakke ondergrond) doet ie bijna niks. mijn muis reageert beter op de antisliplaag.. ik moet voor een harde muismat gaan.. das jammer.

Pluspunten

  • groot
  • zacht
  • oprolbaar
  • anti-slip is zeker goed

Minpunten

  • werkt niet voor mijn logitech g502 muis

Eindoordeel

Score: 2
CMT 15 december 2017 Product gekocht

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX XL

Deze muismat stinkt enorm. Een vieze chemische rubber lucht dat in je neus blijft hangen (een vergelijkbare weerzin die je krijgt van ammoniak dampen). Tot ergernis toe blijft de lucht ook achter op je handen of alles wat met de muismat voor enige tijd in aanraking is geweest.

Pluspunten

  • Goed geweven oppervlak
  • Kwaliteit van de afwerking
  • Lekker ruim natuurlijk

Minpunten

  • Gore stank die niet wegtrekt
  • Bedrukking had van mij weggelaten mogen

Eindoordeel

Score: 1
__Michiel__ 14 november 2016

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Small

Fijne kleine muismat voor als je niet veel ruimte hebt. Ik heb hem nu twee maanden en ben er zeer tevreden over, het is alleen wel jammer dat de muis af en toe op de randen blijft haken.

Pluspunten

  • Muis glijdt goed
  • Handzaam formaat
  • Prima grip

Minpunten

  • Niet geschikt voor lage sensitivity
  • Randen/logo hinderen soms

Eindoordeel

Score: 4
Luxicon 17 april 2016

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Medium

Erg fijn in gebruik en grote oppervlakte. Groter dan wat je vaak ziet bij de gemiddelde consument. Glad, stevig / solide, gestikte en stevige randen. Werkt perfect met een optische muis. De looks zijn ook erg goed. Echt donkerzwart (niet grijzig), en het materiaal kan bij bepaald licht iets glanzen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Groot oppervlak
  • Kwaliteit stof
  • Gestikte randen
  • Looks

Minpunten

  • De letters kunnen denk ik (snel) vervagen

Eindoordeel

Score: 5
All0The0Web 14 april 2016

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX XL

Uitstekende XXL muismat. Gekocht omdat deze 90CM breed is, geen al te grote logo's etc. heeft en een gestikte rand heeft zodat de mat niet snel zal rafelen. Het ding voelt erg goed aan en is erg gemakkelijk schoon te maken als er stof op ligt.

Pluspunten

  • Geen grote merken / logo's
  • Gestikte rand
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Er zullen goedkopere muismatten zijn die hetzelfde doen

Eindoordeel

Score: 5
SevenYT 2 maart 2016

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX XL

maar 1 nadeel

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Super smooth
  • Mooi

Minpunten

  • braided rand schraapt mijn pols/onderarm

Eindoordeel

Score: 4
DeGentleman 1 juli 2015

CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX XL

Na wat rondkijken op deze website, heb ik (na wikken en wegen) in een opwelling deze muismat gekocht. Het argument dat de breedte en diepte twee kratten bier is (dus naast elkaar), is een uitstekende indicatie en geeft een helder beeld van het allergrootste formaat.

Pluspunten

  • Muistmat voelt domweg prettig aan
  • Veel grip. Ook op gladde oppervlakte
  • De randen zijn erg keurig afgewerkt; ik voorzie geen rafeling of oprek na langdurig gebruik.
  • Zo breed dattie bijna aanvoelt als een Cybercaf√© bar accessoire (luxe)

Minpunten

  • Hij is wel erg groot en neemt dus wel wat ruimte in. Die ruimte moet je wel hebben.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een CM Storm Gaming Mousepad - Swift-RX Small?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True