Gemiddelde gebruikersscore
Een product dat niet helemaal beantwoordt aan de verwachting nl eenvoudige bidging repeater (geen eigen DHCP, geen NAT, geen gezamelijke client login). De EZ Hotspot software wijkt af van de Engenius software (OpenWRT?) en die Engenius versie heeft een zwakke recente universal repeater toevoeging.
voor de vakantie op de camping dit product gekocht. iedereen jalours opde camping voor het eigen wifi straatje. prima bereik en werkt perfect.
thuis in de tuin geen wifi bereik. het apparaat aangezet en werkt als een tierelier. vanaf de tweede verdieping sterker signaal in de huiskamer dande eigen router
Een stilaan verouderd toestel. De firmware updates komen maar niet. Toch veel bugs nog. Gebruik met een hoger dan 12 dBm (16 mW) zendvermogen is illegaal in Europa! (5 dBi antenna gain + 2 antennes = 8 dBi , samen 20 dBm EIRP)
Super product, kan op vele manieren ingezet worden. Zeer goede support van Engenius.
Deze acces point is een geweldig product. Het apparaat is weerbestendig, maar ik zou hem ook overwegen wanneer ik nog een acces point zoek voor in huis. Dit omdat het draadloos bereik uitmuntend is. Ook is hij tot nu toe betrouwbaar, hij werkt nu zo'n 3 maanden zonder problemen.