Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Specificaties Android, iOS compatibel en 14,3g - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
8
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0

Xiaomi Mi Band Zwart (Product volledig gesponsord)

Voordelige fitnesstracker en slaapmonitor smartband zonder display. De armband is licht in gewicht, stof- en waterdicht (IP67) en een batterijduur van minimaal 30 dagen. Het is duidelijk een product wat nog moet groeien vooral de appfunctionaliteit. Deze heeft beperkte notificatiemogelijkheden, beperkte sportactiviteiten en de GPS kaartfuntie werkt niet.

Pluspunten

  • Prijs
  • Batterijduur
  • Stof- en waterdicht (IP67)
  • Stabiele app

Minpunten

  • Krasgevoeligheid bandje
  • Beperkte notficatiemogelijkheden
  • GPS kaartfunctie werkt niet buiten China
  • Verlies van sensor uit armband is mogelijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
stijnvbml 30 december 2014

Xiaomi Mi Band Zwart

Deze Mi Band heeft veel nadelen en kan weinig. Wat hij kan doet hij goed. De prijs doet de nadelen vergeten, want die is zo laag.

Pluspunten

  • PRIJS!!!!!!
  • Design aluminium deel + waterdicht
  • Alarms instellen
  • Goeie app
  • Licht
  • Sleep tracker werkt goed
  • Stappenteller werkt goed
  • Accu

Minpunten

  • Lage kwaliteit bandje
  • Kan heel weinig
  • Niet in NL te koop
  • Bandje zit kut
  • Max. 3 alarms instellen
  • Werkt moeilijk met iOS
  • Werkt niet met Windows Phone

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 2
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
Downstar2 18 januari 2015

Xiaomi Mi Band Zwart

Goedkope fitniss en slaap tracker!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Licht
  • Batterijduur(30 dagen!)
  • getweakte app

Minpunten

  • Android 4.4 benodigd
  • Officiele app heeft geringe functionaliteit

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Compatibiliteit Score: 3
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
denemio 31 januari 2016

Xiaomi Mi Band Zwart

Leuk bandje voor weinig geld. Geeft een indicatie van je activiteit en slaap, en ziet er goed uit. Stappenteller niet heel nauwkeurig, maar geeft een goede indicatie.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Ziet er leuk uit
  • Waterproof (IP67)
  • Lange accuduur
  • Wekker
  • Slaap monitoring

Minpunten

  • Stappen soms onnauwkeurig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
daxy 11 december 2015

Xiaomi Mi Band Zwart

Leuke en vooral goedkope activity tracker. Zelfde kwaliteit als de grote jongens, maar dan voordelig.

Pluspunten

  • Stylish
  • Goede App met Apple Health integratie
  • Goedkoop
  • Geen irritatie door bandje

Minpunten

  • Tracker krast snel
  • Kans op verlies van tracker

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
tokko1 29 december 2014

Xiaomi Mi Band Zwart

Voor mij was en is het best een interresante ervaring om bij te houden hoeveel je loopt en slaapt. En tijdens het hardlopen een makkelijke manier van tracken bij je te hebben? Voor een beetje geld tov westerse alternatieven kan je dat best makkelijk ervaren met deze Xiaomi Mi Band.

Pluspunten

  • Licht
  • Eenvoudig in te stellen
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Beperkte notificatie mogelijkheden
  • Heel af en toe chinese tekens in de App
  • Xiaomi account benodigd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 2
Compatibiliteit Score: 3
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

sprk_nl 31 maart 2016

Xiaomi Mi Band Zwart

Goede hardware voor een goede prijs. Als de software wordt verbeterd, dan heeft deze potentie. De MiBand software schrijft google-fit data erbij. Heb je meerdere trackers zoals b.v. je telefoon of een Pebble, dan heb je dubbele data in Google Fit. Dit maakt deze stap en slaap tracker onbruikbaar.

Pluspunten

  • Standby tijd van een maand
  • alarm
  • Berichten notificatie
  • nauwkeurige stappenteller
  • Personalisatie voor bandjes

Minpunten

  • Google Fit integratie niet goed
  • Geen API
  • Niet uit te schakelen

Eindoordeel

Score: 3
computer145 12 oktober 2015

Xiaomi Mi Band Zwart

Leuk product, wat ie doet doet ie heel goed! helaas na 2 maanden in gebruik het bandje versleten waardoor de module niet blijft zitten

Pluspunten

  • nauwkeurige stappenteller
  • leuke notificatie melder
  • sleeptracking

Minpunten

  • bouwkwaliteit van bandje

Eindoordeel

Score: 4
snaggyheadshot 7 mei 2015

Xiaomi Mi Band Zwart

Prima kwaliteit/prijs verhouding (zoals altijd met Xiaomi). De bouwkwaliteit is zeer goed en het ziet er heel strak uit. Daarnaast is die ook nog eens heel licht. Qua functionaliteit laat het wat de wensen na maar voor de prijs valt er absoluut niet te klagen.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Prijs
  • Design
  • LED lampjes
  • Trilfunctie
  • Mi Fit app

Minpunten

  • Beperkte functionaliteit icm iPhone
  • Beperkt aantal functies in het algemeen (zoals GPS)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
pprs 17 april 2015

Xiaomi Mi Band Zwart

De Xiaomi Mi Band is een uitstekende fitnessband voor een hele goede prijs. Verwacht er geen wonderen van, maar laat je ook niet tegenhouden door het ontbreken van geadvanceerde functies. Leuk hebbedingetje!

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Makkelijk in gebruik
  • Accuduur

Minpunten

  • Niet in Nederland te krijgen
  • Design is niet zo elegant

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
haha666413 12 maart 2015

Xiaomi Mi Band Zwart

simple fitnes tracker voor een spot prijs 1 jaar oud werkt nog steeds perfect

Pluspunten

  • lange accuduur
  • redelijk precies
  • goedkoop

Minpunten

  • nog geen ondervonden

Eindoordeel

Score: 5
barfieldmv 19 februari 2015

Xiaomi Mi Band Zwart

Een leuke activiteiten tracker met een (te) simpele app. Deze fitness tracker heeft potentie als de app word doorontwikkeld.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteits verhouding
  • Lange accu tijd

Minpunten

  • De app is zeer eenvoudig en beperkt

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Band Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*