Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Achtergrond - Slimmer omgaan met energie: domotica helpt de consument besparen

Met behulp van diverse domotica-apparatuur, zoals slimme thermostaten en energiemeters, kan de consument zuiniger met energie omgaan. Tweakers bekijkt een aantal mogelijkheden.

141    7 mrt '15

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
0
Dshop 29 januari 2015

Fibaro Wall Plug (NL)

Prima product, erg handig dat je aan de verlichte ring kunt zien hoe zwaar het product wordt belast.

Pluspunten

  • Compact
  • Energiemeter
  • 2500W

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Featureset Score: 5
Kwaliteit Score: 4
Prijs Score: 4

NiqImp 4 oktober 2018 Product gekocht

Fibaro Wall Plug (NL)

Klein, compact en degelijk. In een stekkerblok passen er een aantal naast elkaar. Stekker gebruik ik icm Homey, ideal. Ledring ziet er mooi uit, in de praktijk maak ik er geen gebruik van. Best prijzig als je een aantal stekkers haalt. De kwaliteit is prima in orde.

Pluspunten

  • compact
  • kwaliteit
  • werkt soepel met Homey
  • 2500W

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5
Atomic2005 22 oktober 2017 Product gekocht

Fibaro Wall Plug (NL)

Pairen met de Zwave stick in de Raspberry Pi gaat snel. Het schakelen van de Wall Plug gaat binnen Domoticz heel snel. Er zit weinig vertraging in. Je kunt goed het verbruik in beeld krijgen binnen Domoticz en dmv de gekleurde ledring.

Pluspunten

  • Functioneel
  • Bouwkwaliteit
  • Helder en nauwekeurig verbruik meten

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Witlof 30 november 2016

Fibaro Wall Plug (NL)

Heb een 2-tal van deze Fibaro Wall Plugs in gebruik icm Domoticz. Werkt erg prettig en eenvoudig. Makkelijk om stroomverbruik inzichtelijk te krijgen, maar ook standby apparaten uit te schakelen als je niet thuis bent. Ook zonder app te schakelen met de schakelaar op de Wall plug zelf.

Pluspunten

  • klein formaat (handig bij dubbele wandcontactdozen)
  • ook handmatig te bedienen met schakelaar
  • stroomverbruik door kleurring zichtbaar

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 4
PgPlay 25 april 2016

Fibaro Wall Plug (NL)

Mooi vormgegeven product, goed te gebruiken in een huiskamer situatie. Gebruik deze zelf om apparatuur te schakelen en stroomverbuik te registreren i.c.m. een Homey en ze werken prima.

Pluspunten

  • Er passen er meerdere naast elkaar in een stekkerdoos
  • LED ring die power usage aangeeft
  • De gebruiksvriendelijkheid van zwave

Minpunten

  • Wat aan de prijzige kant

Eindoordeel

Score: 5
Jan-Remco 23 december 2015

Fibaro Wall Plug (NL)

Enkele van in gebruik, bevallen me heel goed. Veel configuratiemogelijkheden, en gewoon mooi! Erg prettig bij deze is de schakelaar, de energiemeetmogelijkheid en toch ook de kleurring. Toch, van de 7 er al 2 kapot uit de doos.

Pluspunten

  • Mooi compact, mooi ontwerp
  • Schakelaar bijgevoegd.
  • Met terugmelding naar de centrale

Minpunten

  • enkele defecte exemplaren doen vermoeden dat qualitycontrol niet optimaal is bij Fibaro.

Eindoordeel

Score: 4
guyverschuere 23 december 2015

Fibaro Wall Plug (BE/FR)

Dit moet wel de compactste tussenstekker zijn. Doet perfect wat er van verwacht wordt. Schakelt steeds prompt elk commando. De knop bovenaan kan ook handig zijn als hij eens lokaal geschakeld moet worden.

Pluspunten

  • Design
  • Super compact
  • Stroommeting

Minpunten

  • Relatief duur

Eindoordeel

Score: 4
heiningNewbie 24 oktober 2015

Fibaro Wall Plug (NL)

Extrem simpel in gebruik. Perfect product, maar (nog) aan de dure kant. Kleurenwisseling van de ring heeft in de praktijk niet heel veel toegevoegde waarde. Een lichtgevende stekker plaats je in het algemeen niet zichtbaar midden op de muur, dat valt te veel op. Hij zit toch meestal ergens achter.

Pluspunten

  • Extreem eenvoudig in gebruik.
  • Mooi design
  • Makkelijk te integreren (bijv in je toon)

Minpunten

  • aanschafkosten
  • te weinig W voor droger/vaatwasser

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Featureset Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 2
Kwaliteit Score: 5
KWOAD 15 oktober 2015

Fibaro Wall Plug (NL)

Nu enkele weken in gebruik, en zeer tevreden mee. De multi-color-ledring werkt goed, en is een mooie gimmick, maar heeft niet altijd praktisch nut. Met een huishouden vol met lampjes, zet ik de LED van deze module liever gewoon uit. De module werkt goed icm OpenHAB 1.7.1.

Pluspunten

  • Ledring werkt goed en is mooi
  • Knop bovenop is handig

Minpunten

  • Als, dan de prijs

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fibaro Wall Plug (NL)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True