Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
33 reviews

Beyerdynamic DT 770 PRO 32 Ohm (Grijs, Zwart)

Prijs
Specificaties Over-Ear zonder bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Beyerdynamic DT 770 PRO 32 Ohm (Grijs, Zwart). Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
28
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
striner 3 november 2015

Beyerdynamic DT 770 PRO 32 Ohm (Grijs, Zwart)

Erg goed geluid, beetje extra bas en hoge tonen, erg stevig. Gemaakt voor mobiele bronnen. Jammer dat de stoffen oorschelpen niet erbij zitten.

Pluspunten

  • Extra bas en hoge tonen, maar niet zoveel dat andere frequenties verdwijnen
  • 32 ohm aanstuurbaar door telefoon of laptop, zonder versterker
  • Erg stevig gebouwd

Minpunten

  • Helaas niet met de stoffen oorschelpen meegeleverd maar met leer, met alle gevolgen van dien (sneller warme oren e.d.)
  • Kabel niet verwisselbaar
  • Sommige mensen zullen hem te strak vinden zitten
  • Extra bas en hoge tonen kunnen voor sommige mensen te veel zijn
  • Als je op zoek bent naar een portable hoofdtelefoon, kan deze wat moeilijk zijn

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+2
Wijnands 2 januari 2012

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • bouw
  • draagcomfort

Minpunten

  • geen verwisselbare kabel
  • confronterend goed

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+2
Evapor 19 januari 2012

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

Pluspunten

  • zeer goede geluidsisolatie
  • neutraal geluid met ietwat krachtigere bas na inbranden
  • lange, dikke kabel van hoge kwaliteit
  • algemeen zeer stevig gebouwd dankzij het staal en hard plastic

Minpunten

  • vergt lange tijd om in te branden
  • de bas kan storend zijn voor mensen die dit niet appreciëren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Major Oof 6 september 2019 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

Strak uitziende hoofdtelefoon met ongelooflijk mooi geluid en draagcomfort voor een zeer schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Comfort
  • Redelijke noise cancelling
  • Ongfelooflijk mooi geluid

Minpunten

  • Kabel had anders gekunt (persoonlijk)
  • Snel warme oren (persoonlijk)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Poecillia 27 januari 2019 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

Prima hoofdtelefoon met uitstekend geluid dat mooi los komt van de hoofdtelefoon. Ik heb het 80 ohm model, een goed compromis tussen volume op portable media en geluidskwaliteit. De DT 770 pro heeft misschien niet de mooiste maar wel de grootste en beste oorschelpen, size matters!

Pluspunten

  • Goed geconstrueerd met vervangbare slijtdelen
  • Prima geluidskwaliteit, neutraal en weinig vervorming
  • Grote earpads die goed zitten en goed afsluiten, ook bij brildragers

Minpunten

  • Kabel te lang voor portable gebruik, heb ik vervangen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
whitteydefries 3 november 2018 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Hoog draagcomfort, weinig druk rond de oren, valt niet van je hoofd af als je voorover hangt ! Goede bouw- en geluidskwaliteit.

Pluspunten

  • Zeer hoog draagcomfort
  • Goede geluidsafscherming

Minpunten

  • witte typeletters op schelpen vervagen snel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Barth89 11 september 2016

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Oldschool, goed geluid en comfortabel. Headset is groot, volgens sommigen lelijk maar als je ze op hebt, zie je ze toch niet. De 80Ohm versie komt standaard met velours pads, is prima geschikt voor gebruik op PC en mobiel. Het geluid dat je dan hoort is kraakhelder.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Over-Ear dempt omgevingsgeluid
  • Elk onderdeel apart vervangbaar

Minpunten

  • Geen afneembare kabel
  • Geen bediening

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
donmartinoz 7 december 2016

Beyerdynamic DT 770 PRO 32 Ohm (Grijs, Zwart)

Het is een zeer goede koptelefoon met geweldig geluid en een perfecte draagcomfort. Door zijn noise isolation is hij ook uitermate geschikt in kantoorruimtes of openbare ruimtes. Al met al is dit een koptelefoon met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Omgevingsgeluid wordt prima gedempt
  • Perfect draagcomfort

Minpunten

  • Had iets compacter gemogen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
kevster1991 16 november 2014

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

Hij is stevig qua bouw, geeft details goed weer, heftige maar niet te zware bassen. Opvolger voor mij van de Sony MDR-V7509HD die niet meer gemaakt wordt. Details in de muziek zijn beter te horen dan bij die headphones. Klinkt behoorlijk neutraal, maar is dat niet helemaal.

Pluspunten

  • Robuuste bouwkwaliteit
  • Details worden goed weergegeven
  • Kan erg hard zonder te vervormen
  • Redelijk neutrale klank
  • Alle onderdelen zijn makkelijk vervangbaar
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Hoog draagcomfort

Minpunten

  • Niet opvouwbaar
  • 250 ohm-versie heeft veel versterking nodig (studio-headphones)
  • Grote behuizing

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

0
Brunniepoo 26 maart 2015

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

De Beyerdynamic DT 770 Pro heeft een prima geluid en zit vooral ook erg comfortabel, ook in combinatie met een bril.

Pluspunten

  • Zit comfortabel (ook icm een bril)
  • Goed geluid
  • 3 meter snoer

Minpunten

  • Niet echt mooi
  • Om de nek hangen is nauwelijks mogelijk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Slidemaster 8 april 2019 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Zit lekker, klinkt goed. Had eerst Audio-Technica ATH-M30x. Dit is veel beter.

Pluspunten

  • Lang Kabel
  • Geluid

Minpunten

  • mm nee

Eindoordeel

Score: 5
Burtezz 14 december 2018 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Gewoon goed, stevig, mooi geluid, geen overdreven bass wel lekker vol. De 80 Ohm gekozen omdat deze universeel is, ook al gebruik ik 'm alleen voor mn PC. (Hogere Ohm's, betere de geluidsweergave, maar vereist een zwaardere geluidskaart/versterker om hetzelfde volume te halen maar)

Pluspunten

  • bouw
  • comfort (grootte, gewicht, velours earpads)
  • kabellengte

Minpunten

  • snoer is vast (niet gestekkerd)

Eindoordeel

Score: 5
Addict 1 november 2018 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Net binnen. Zit erg lekker, en is zelfs geschikt voor mijn meloenhoofd. Geluid is zeer goed en het is fijn dat hij compatible is met zowel minijack als jack.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Zit goed

Minpunten

  • Bekabeld

Eindoordeel

Score: 5
Shakesbeer_NL 15 augustus 2018 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Gekocht ter vervanging van een Steelseries siberia v2. Het geluid van deze koptelefoon is vele malen beter. Ik hoorde plots geluiden die ik met de Siberia niet eens hoorde en ik moest hem even afzetten toen ik in-game onweer hoorde om te kijken of dit niet van buiten kwam.

Pluspunten

  • Geluids kwaliteit
  • Lange kabel van 3 meter
  • Tegen de verwachting in was 80 ohm luid genoeg
  • Comfort is goed, ook bij langdurig dragen

Minpunten

  • Door lange, vaste kabel niet geschikt voor mobiel gebruik

Eindoordeel

Score: 5
pirke 21 juni 2018 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Al 3,5 jaar lang in gebruik voor 1 tot 4 uur per dag (muziek+gamen), hij doet het nog steeds super. Hij heeft een geweldig geluid en zit uren achter elkaar nog erg comfortabel. Zojuist heb ik een tweede gekocht zodat ik op m'n werk ook fatsoenlijk geluid heb.

Pluspunten

  • Super geluid
  • Goedkoop
  • Comfortabel

Minpunten

  • Snoer is wat lang (3 meter)

Eindoordeel

Score: 5
René muziekNewbie 26 mei 2018 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

Super koptelefoon hij klinkt heel mooie TOP geluid. Alles hoor je mooie stem muziek instrumenten klink helemaal geweldig goed gewoon. Gewoon doen zeg ik je krijgt geen spijt ervan. Hij staat niet voor niets overal zo goed beschreven helemaal Top.

Pluspunten

  • Goede koptelefoon.
  • Met een mooie klank
  • Geeft alles muziek mooie weer. Een TOPPER gewoon

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
René muziekNewbie 26 mei 2018 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Geweldige koptelefoon Beyerdynamic DT 770 PRO Ohm 250 Grijs, Zwart En een TOPPER prachtig geluid. Je moet hem wel even in speelen . Allen instrumenten hoor je goed hij heeft een mooie klank. Hij staat niet voor niets overal zo goed beschreven helemaal Top.

Pluspunten

  • Goede koptelefoon.
  • Met een mooie klank
  • Geeft alles muziek mooie weer. Een TOPPER gewoon

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
albertdols 27 februari 2018 Product gekocht

Beyerdynamic DT 770 PRO 32 Ohm (Grijs, Zwart)

Zeer goede specificaties, goed geluid, uitstekende ervaring met dealer BAX, ben Bose met noisecancelling (bluetooth, draadloos) gewend maar was op zoek naar goede studioheadphone voor montagegebruik.

Pluspunten

  • Zeer goede geluidskwaliteit
  • goede prijs/kwaliteitverhouding
  • draagcomfort

Minpunten

  • kabel te kort

Eindoordeel

Score: 5
MGsubbie 7 mei 2017

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Studiokwaliteit voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • Enorm goede geluidskwaliteit
  • Comfortabele cups

Minpunten

  • Een beetje te strak, niet comfortabel rond de nek

Eindoordeel

Score: 5
BrianJG 18 april 2017

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Voor de prijs een hele goede solide koptelefoon.

Pluspunten

  • Erg stevig gebouwd
  • Top geluid
  • Goed bas
  • Lange en kwalitatief goede kabel
  • Erg comfortabel

Minpunten

  • Kabel kan voor sommige mensen te lang zijn

Eindoordeel

Score: 5
joost1996 28 maart 2017

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

Dit blijft de allerbeste Studio Koptelefoon. Zeker voor deze prijs. Deze koptelefoon geeft muziek beter weer dan het gemiddelde 2.1 setje naast je computer of zelfs dan je Home Cinema set. Let er wel op dat je hem aanstuurt met een goede bron. Je telefoon haalt er niet alles uit.

Pluspunten

  • Robuust
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Geluid is weerzienwekkend.

Minpunten

  • Niet heel mooi
  • Goede bron nodig voor aansturen.

Eindoordeel

Score: 5
Vokx 16 januari 2017

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Fijne stevige koptelefoon. Ik had verwacht had meer verwacht van de demping van het omgevingsgeluid maar het valt niet erg op. Mocht je nu iets hebben wat niet bevalt, je denk er niet weer aan terug ;-). Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Lange kabel
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Om de nekhangen of half op oren niet handig

Eindoordeel

Score: 5
FreakerTweaker 7 december 2016

Beyerdynamic DT 770 PRO 32 Ohm (Grijs, Zwart)

Fantastische details, je hoort zelfs gekraak studioapparatuur zo helder. Zit lekker op het hoofd, oren worden wel warm gehouden.

Pluspunten

  • Geluidsweergave
  • Kwaliteit
  • 3m dikke kabel
  • Voor een gesloten model een zeer 'brede' weergave van het geluid

Minpunten

  • Bass kan soms te veel druk geven op de oren
  • Geen microfoon, heb 16 ohm versie... wel wenselijk.

Eindoordeel

Score: 5
mathijsbaks2000 25 juli 2016

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm (Grijs, Zwart)

toen ik deze in mijn audio interface instak viel men mond open ! Dit is een heel nieuw niveau van muziek, ik hoor tonen in bepaalde muziek die ik normaal niet hoorde met men gaming headset ! 100% aanrader !

Pluspunten

  • geluid is ongeloofelijk goed !
  • bouwkwaliteit.

Minpunten

  • geen !

Eindoordeel

Score: 5
Bunzz 24 april 2016

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm (Grijs, Zwart)

Ik was opzoek naar een hoofdtelefoon, die zowel op mijn stereo set, als op mijn tablet/telefoon gebruikt kon worden.Daarom deze 80 Ohms uitvoering.Kwaliteit is zoals ik van Beyer gewent bent. SUPER!!. Gelukkig wel de stoffenschelpen gekregen, hij irriteert dus niet, ook niet bij langer gebruik.Nog geen moment spijt van gehad.

Pluspunten

  • Geluids weergave
  • Prijs
  • Robuust gebouwd

Minpunten

  • Geen min punten

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Beyerdynamic DT 770 PRO 32 Ohm (Grijs, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Nederland

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True