Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sennheiser CX 3.00 (Rood, Zwart)

Prijs
Specificaties In-Ear zonder bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
KoningSlakkie 5 februari 2016

Sennheiser CX 3.00 (Rood, Zwart)

Goed klinkende gebalanceerde in-ears, ze zijn comfortabel. Ik ben een basshead en deze leveren niet heel veel bass. Het zijn redelijk neutraal klinkende oordoppen met een warme tint. Met wat aanpassingen in de equalizer kunnen ze wel wat meer bass weergeven en kunnen ze dit voldoende aan. Een veilige Keuze!

Pluspunten

  • Goede alrounder qua genres
  • Goed gebalanceerd ''warm'' geluid
  • Minimaal kabel geluid
  • 90° Headphone jack
  • Tweede in-ear zonder kabelbreuk in 10 maanden
  • Voldoende geluids isolatie, achtergrondgeluid een klein beetje hoorbaar.
  • Licht en comfortabel

Minpunten

  • Niet voor bassheads (wel acceptabel met EQ)
  • Geleverd met een doosje ipv een zakje
  • Van dichtbij is het rode gedeelte goedkoop ogend (je zit de lijnen van de matrijs bij het spuitgieten)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

Arjo0oNewbie 17 december 2018 Product gekocht

Sennheiser CX 3.00 (Rood, Zwart)

Goed geluid voor een redelijk lage prijs. Ben na lange tijd iets anders toch weer teruggegaan naar deze oortjes.

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijs
  • Bass
  • Extra in-ear oordopjes meegeleverd
  • Omgevingsgeluid hoor je bijna niet

Minpunten

  • Kabel gaat snel stuk als je niet voorzichtig bent

Eindoordeel

Score: 5
CakeSpork 15 januari 2018 Product gekocht

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Ter vervanging van mijn oude Sennheiser 300-II kwam de Sennheiser CX 3.00. Helaas is na enkele maanden nu al geen geluid meer te horen uit de rechterzijde, ondanks normaal gebruik. Lage kwaliteit. Geluid is goed, maar Sennheiser verdient duidelijk op de lage kabel- en connectorkwaliteit.

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Kwaliteit van Jack
  • Kwaliteit van Kabel
  • Design

Eindoordeel

Score: 1
FrenkertNewbie 15 januari 2018 Product gekocht

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Na de CX 300 nu de CX 3.00 de kans gegeven zich te bewijzen. Het geluid klinkt ietsje beter, maar het scheelt niet heel veel. Zit fraai doosje bij, maar is groot en lomp om steeds weer de oortjes in te stoppen. Verder goede oortjes voor de prijs.

Pluspunten

  • Goed geluid, zowel bass als ook de hogere tonen
  • Verwisselbare dopjes en een doosje meegeleverd
  • Links en rechts makkelijk uit elkaar te houden

Minpunten

  • Doosje is wat te groot om makkelijk mee te nemen.

Eindoordeel

Score: 4
nathan2 22 juli 2017 Product gekocht

Sennheiser CX 3.00 (Rood, Zwart)

Beste vijftig euro die ik ooit heb uitgegeven! Elk genre klinkt goed met deze dopjes. Met wat aanpassingen in de eq ook een fijne bass.

Pluspunten

  • Klinkt geweldig
  • Ziet er mooi uit
  • 90 graden aansluiting
  • Nog nooit problemen mee gehad

Minpunten

  • Alleen een hard plastic bakje, geen reishoes

Eindoordeel

Score: 5
Hor1zoN 12 januari 2017

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Redelijk geluid. Je moet houden van het uiterlijk. De noice-canceling is goed. Het meegeleverde doosje is te groot (makkelijk 2.5x grootte van Apple's doosje). En de oortjes zijn voor mijn mening te klein (en de grootste extra oortjes net te groot). Na ~10 minuten zijn de oortjes niet comfortabel meer.

Pluspunten

  • Redelijk geluid
  • Uiterlijk?
  • Noice-Canceling

Minpunten

  • Meegeleverd doosje
  • Niet comfortabel
  • Pasvorm

Eindoordeel

Score: 3
Nixoa12 28 november 2016

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Doet zijn ding, zijn geen overbodig dure oortjes en hebben toch praktisch alles wat ze nodig hebben. Enige minpunt dat ik kan bedenken is het tekort aan een schakelaartje aan de kabel voor het verwisselen van muziek en volumecontrol.

Pluspunten

  • Goeie kwaliteit geluid
  • Werken na maanden nog prima
  • Handig voor het onthouden van welke kant rechts en welke kant links is

Minpunten

  • Geen schakelaar aan de kabel voor volume control.

Eindoordeel

Score: 5
donny007 29 oktober 2016

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Indrukwekkende geluidsweergave. Veel neutraler dan de bass-heavy CX 300-II. Het opbergdoosje is alleen wat onhandig...

Pluspunten

  • Neutrale geluidsweergave
  • Hoog draagcomfort
  • Gelijke kabellengte
  • Links en rechts zijn makkelijk te onderscheiden middels voelbare nopjes

Minpunten

  • Het opbergdoosje werkt niet echt handig, een zakje was beter geweest

Eindoordeel

Score: 5
Miyazono 6 september 2016

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Nieuwe oortjes als vervanging voor mijn oude JBL oortjes. Erg tevreden hier over, ze hebben goed geluid en zijn erg licht en comfortabel. Helaas zit er geen draag zakje bij (gelukkig heb ik die al) en mist ook en volume regelaar/pauze knop. Alsnog, zeker het geld waard.

Pluspunten

  • Zuiver geluid
  • Mooi uiterlijk
  • Licht en comfortabel
  • Stevige kabel die niet / moeilijk knoopt
  • 90° aansluiting
  • Vrijwel geen omgevings geluid

Minpunten

  • Hoge en lage tonen konden iets beter, maar dit is op te lossen met EQ's
  • Geen volume regelaar / pause knop
  • Duidelijke zoem hoorbaar indien telefoon aan de lader
  • Geen draagzakje wat wel een vereiste is bij dit budget

Eindoordeel

Score: 4
martijnkoopman 20 mei 2016

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Ze gaan nu al een jaar mee wat ik voor oordopjes erg goed vind. Dit zijn geen oordopjes met overpowered bass, maar dit is gewoon goed. Ook gaan deze oordopjes niet gauw uit je oren tijdens het fietsen.

Pluspunten

  • Allround-sound
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • 90 graden plug
  • Ze gaan niet gauw uit je oren

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
QuantumTechNewbie 15 maart 2016

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Na wikken en wegen is de keuze op de Sennheiser CX 3.00 gevallen. Redenen hiervoor waren de betaalbare prijs, kwaliteit, belofte van goede bass, mooi ontwerp en de hoek voor het comfortabel en stevig in brengen van de oordoppen. Het geluid maakt de belofte waar, echt een aanrader !

Pluspunten

  • Goed en helder geluid, duidelijke bass
  • Gehoekt ontwerp
  • Afgeplatte kabel

Minpunten

  • Om een goed geluid te krijgen moet je voor iets grotere doppen kiezen wat het comfort verminderd

Eindoordeel

Score: 5
VankleijNewbie 2 maart 2016

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Deze oopdopjes zijn van goede kwaliteit en zijn fijn om in te hebben. Omgevingsgeluid wordt buitengesloten door de goede pasvorm. Het geluid van de bas is voldoende voor de prijs. Nadeel is dat de zwarte oorkussentjes snel van de oordopjes komen. Daarom niet aan te raden.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit geluid
  • Weinig omgevingsgeluid
  • Goede bas

Minpunten

  • Oorkussentjes laten snel los

Eindoordeel

Score: 4
gavinz 18 februari 2016

Sennheiser CX 3.00 (Rood, Zwart)

mooi geluid

Pluspunten

  • lange kabel
  • 90 graden jack
  • ontwerp

Minpunten

  • geen remote

Eindoordeel

Score: 4
SpaceZombie 3 januari 2016

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Kwaliteit oordopjes met neutrale geluidsweergave. Het enige wat ik mis is een volumeregelaar maar verder top.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Geluidskwaliteit
  • Goede kabel

Minpunten

  • Geen volumeregelaar

Eindoordeel

Score: 5
jamiednbNewbie 12 oktober 2015

Sennheiser CX 3.00 (Rood, Zwart)

Super oordopjes, Geluidskwaliteit is perfect. high, mid en low tonen zijn goed in balans.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • 90º Jack
  • Kabel kwalitteit

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Macfreakje 6 mei 2015

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Zeer fijne oordopjes, passen goed in het oor en het geluid is uitstekend. Laag, midden en hoog goed in balans. Nu zullen veel mensen zeggen dat de 90 graden jack een minpunt is maar ik zie dit als een pluspunt. Het zal minder snel een kabelbreuk oplopen.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Uitstekend geluid
  • 90° jack

Minpunten

  • Dopjes zijn een beetje stug als ze nieuw zijn

Eindoordeel

Score: 5
zet9 17 maart 2015

Sennheiser CX 3.00 (Zwart)

Plezier om te luisteren. Ik kan makkelijk bij laag geluidniveau luisteren en ik hoor alles van de muziek precies en duidelijk. Goede bass weergave, niet te veel, juist genoeg.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goed passend in oor
  • Licht kabel

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sennheiser CX 3.00 (Rood, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Disney

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True