Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
JackDaniel 6 januari 2018 Product gekocht

Plantronics GameCom 388

Hét "waar-voor-je-geld" product in de categorie gaming gaming headsets. Voor deze prijs kun je, naar mijn mening, geen beter product kopen. De GameCom 388 concurreert met headsets zoals de Logitech G430 en Kingston HyperX Cloud II.

Pluspunten

  • Absoluut geweldige microfoon
  • Goed geluid voor het geld
  • Stevig product, mooie afwerking voor het geld
  • Simplistisch design
  • Zit comfortabel
  • Microfoon erg verstelbaar
  • hardware knoppen (mute, volume)
  • Een koopje

Minpunten

  • Kabel is niet vervangbaar
  • Plastic materialen gebruikt
  • Niet geluid isolerend
  • Microfoon niet afneembaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

0
pobupiemelosNewbie 6 oktober 2016

Plantronics GameCom 388

Goed product, waar voor je geld. Goed geluid, prima microfoon en zeer comfortabel. Na 4 jaar intensief gebruik nog steeds tevreden en alles werkt nog zoals bij aanschaf, goede bouwkwaliteit dus.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Erg comfortabel
  • Handige knoppen op headset
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

noda32 19 december 2017 Product gekocht

Plantronics GameCom 388

Prima game-headset voor de huis-tuin-en-keuken gebruiker. Zit comfortabel en heeft een goed geluid. Is goed af te regelen met de knoppen op de headset zelf. Het nadeel is dat het geluid echt stereo is. Niet altijd even duidelijk of een geluid nou voor of achter je is.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Geluid
  • Microfoon is helder
  • Draagcomfort
  • Design

Minpunten

  • Stereo, daardoor niet altijd duidelijk of een geluid voor of achter je is.

Eindoordeel

Score: 3
hoi3344 11 oktober 2017 Product gekocht

Plantronics GameCom 388

Voor het geld is dit denk ik de beste koptelefoon die je kunt kopen. De kwaliteit van geluid is erg goed en hij is erg goed verstelbaar. De microfoon is echt heel erg goed. Ook deze is oged verstelbaar en buigbaar.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Erg Robuust
  • Kwaliteit Mic erg hoog!
  • Verstelbaarheid

Minpunten

  • Omgevingsgeluid is erg goed te horen

Eindoordeel

Score: 4
spookdier 3 oktober 2017 Product gekocht

Plantronics GameCom 388

Goedkoop, maar goed. Solide set met prima geluidskwaliteit (zowel speakers als microfoon). Oorschelpen hadden wat "hoger" gemogen. Ze zijn diep genoeg en breed genoeg (oor van oorgat tot rand gemeten), maar in hoogte iets te krap (van oorlel tot puntje) en ik heb geen grote oren.

Pluspunten

  • Solide
  • Goedkoop
  • Goed geluid
  • Goede mic

Minpunten

  • Oorschelpen iets te laag (maar te doen)

Eindoordeel

Score: 4
GigakoosNewbie 11 maart 2017

Plantronics GameCom 388

Fijne koptelefoon! Echt waar voor je geld. Je kan het achtergrondgeluid nog goed horen, maar het is niet storend. Het is net alsof je het geluid vanuit de kamer komt, en je eigenlijk niets van dat je een koptelefoon op hebt.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Achtergrondgeluid hoorbaar
  • Past goed om de oren

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
JdCTurbo 27 februari 2017

Plantronics GameCom 388

dit is echt een super headset voor het geld niet kapot te krijgen heb hem nu sinds 2014 en doet het nu nog steeds wat minder dan toen hij nieuw was.

Pluspunten

  • stevig
  • licht
  • goedkoop
  • prima microfoon
  • onboard volume control

Minpunten

  • de kabeltjes waar het draad split in microfoon en audio zijn wat dun maar nooit problemen mee gehad

Eindoordeel

Score: 5
Jean Paul 18 januari 2017

Plantronics GameCom 388

Een verrassend goed geluid, erg prettig voor zowel muziek als games en zeer comfortabel. Eigenlijk niks op aan te merken :)

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Comfortabel, ook met bril
  • Volumeknop
  • Microfoon mute knop
  • Lange kabel
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Plantronics GameCom 388?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Auto

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True