Prijs |
Specificaties | 1-bay, 6TB (1x 6TB) en 1x 1G - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
6TB
Een onstabiele persoonlijke "Cloud", met voldoende opslag die je bestanden niet synchroniseert.
Leuk ogende NAS, die echter na ruim vier dagen ploeteren, veel foutmeldingen en een flinke PC-crash niet bruikbaar bleek.
Super eenvoudig apparaat om alle computers in het netwerk van een backup mogelijkheid te voorzien. Een kind doet de was.
Heb vandaag een 2e unit aangeschaft. Beschik al over de voorloper t.w. de My Book Live
Onbruikbaar wegens trage netwerksnelheid, regelmatig wegvallen verbindiong ed.
Niet bruikbaar onder linux???
Voldoende snelheid via Wi-Fi/WLAN, maar helaas crashgevoelig en traag bij verbinding via internet op afstand. Verdict: Ideale koop voor thuis als je ook thuis werkt. Ben je op locatie en staat deze thuis, gebruik dan eens teamviewer als je een 2e PC thuis hebt en werk daarop.
Op momenten goed te gebruiken maar vaak ook ontzettend traag. Enkele seconden voor het openen van mappen. Of er zelfs helemaal niet bij kunnen. Dan kan je ook echt helemaal niks meer.
Ze proberen te veel te halen uit te kleine hardware. Dat merk je met regelmatige crashes van de firmware en dergelijke.
Mooi uitgevoerd apparaat. Past perfect in de boekenkast. Stil, geluidloos en erg vriendelijk in gebruik.
Lijkt erg veel op WD Mybook die al een paar jaar bij mij draait. Vandaar dat de installatie, die toch al niet moeilijk is, soepel verliep.
Werkt naar behoren. Installeren ging vlot.
App voor de integratie met Surface RT tablet voor streamen is niet best.
Met windows 10 laptop gaat het al beter.
Android app voor telefoon is heel fijn.
Ik ben erg blij met de WD MYCLOUD 2 TB. Ik heb hem niet al te duur kunnen kopen, en de installatie ging prima. Ik kan niet zeggen dat de datatransfer snelehid erg snel is, maar ik kan het er mee doen.
Ik gebruik hem hoofdzakelijk als NAS.
lekker snel en heel stil vergeleken bij andere.
veel opslag
Prima product, jammer dat ik geen backup van de NAS naar de Cloud kan opslaan. Verder ben ik er erg tevreden over.
De My Cloud aangeschaft voor back-up en streamen van films
De nas is ook bereikbaar via internet.
Snelheiden die ik haal zijn tussen de 70-80Mb/sec (gigabit netwerk)
Deze NAS gebruik ik voor op de zaak
Makkelijke oplossing voor om bestanden centraal op te slaan in je netwerk. Snel bestanden delen zonder teveel poespas. Pas op bij het aansluiten van een extra externe harde schijf, het indexeren kan lang duren. Aan te raden als fileserver, niet perse als mediaserver.
Door alle negatieve reviews had ik dit apparaat bijna niet gekocht. Ik vind het een prima apparaat wat zijn werk goed doet. Het kent een mappen structuur, is niet traag en streamt perfect zonder haperingen terwijl er aan de andere kant 100GB aan data op het apparaat werd gepompt.
Nu een aantal maand in mijn bezit (wel de 3TB maar is verder hetzelfde). Goed apparaat werkt prima en stabiel. Ik denk dat de externe bereikbaarheid en snelheid meer te maken hebben met de stabiliteit van een router/modem dan van de Mycloud. (lees dit in verschillende reviews).
Werkt naar behoren. Toegang via app niet optimaal.