Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
26 reviews

Sharkoon VS4-W Window - Reviews

Prijs
Specificaties Tower • 7 interne + 3 externe bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
6
Score: 4
9
Score: 3
9
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
jetspiking 26 februari 2018 Product gekocht

Sharkoon VS4-S

Sharkoon heeft voor een lage prijs een strakke behuizing neergezet. De kast heeft voldoende opties voor kabelmanagement en lekker veel ruimte voor hdd's en ssd's. De behuizing ziet er netjes uit, maar van zeer dichtbij zijn kiertjes en oneffenheden te vinden, daarnaast is het metaal wel erg dun.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Kabelmanagement
  • LED indicators
  • Aardig design
  • Handig indien je een toch een oké kast wilt, maar wilt besparen voor andere onderdelen
  • Waterkoeling is mogelijk

Minpunten

  • Zeer dun metaal (krasjes en deukjes onstaan snel)
  • Oneffenheden van zeer dichtbij
  • Resoneren door HDD is mogelijk, om dit te voorkomen kun je rubbertjes plaatsen.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Modbaarheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4
Vormgeving Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 3
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Prijs Score: 5

+1
BatmanNL 19 juni 2016

Sharkoon VS4-W Window

De Sharkoon VS4-W is een mooie en aantrekkelijk uitziende case voor een geweldige lage prijs. Er zijn 2 fans meegeleverd die aardig stil zijn en de case heeft pootjes om stof tegen te staan. Enige nadeel is dat de pc geen reset switch heeft, niet dat iemand dit nog wilt

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Prijs
  • Dust filter
  • Window
  • Verhoging tegen stof
  • Kwaliteit materiaal

Minpunten

  • Reset switch niet duidelijk aanwezig
  • Kabel management niet optimaal

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Modbaarheid Score: 3
Installatiegemak Score: 4
Vormgeving Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 3
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 5

+1
synoniem 9 januari 2015

Sharkoon VS4-V USB 3.0

De Sharkoon VS4-V USB 3.0 is een prima computerbehuizing met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Door gebruik te maken van een klemsysteem hoeft er voor de 5,25" en 3,5" apparaten niet geschroefd te worden. Minpunten zijn het onbreken van duidelijke documentatie en de afstand tussen de voeding en het moederbord.

Pluspunten

  • Netje afgwerkt.
  • Goed nagedacht over plaats en montage van hdd's.
  • Compleet met 3,5" diskette bracket, schroefjes etc.

Minpunten

  • Afstand tussen voeding en het moederbord is groot (veel kabellengte nodig)
  • Een vodje van een half A4 is alle documentatie.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Modbaarheid Score: 4
Installatiegemak Score: 5
Vormgeving Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Rickah 27 april 2018 Product gekocht

Sharkoon VS4-S

De kast is opzich prima, maar de ergenissen maken het wel gebruiksonvriendelijk.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Alles past goed
  • Makkelijk in elkaar zetten

Minpunten

  • Aan- en uitknop gaat vastzitten
  • Front panel gaat los zitten

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Vormgeving Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 3
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
UK223 1 april 2018 Product gekocht

Sharkoon VS4-W Window

Voor het geld is het een goede kast. Je hebt aan de voorkant 2 USB 3.0 poorten. Alleen de bedrading achterin is wat aan de krappe kant. En als je een groot moederbord hebt past de cpu connector er bijna niet langs. Heel veel gemor mee gehad.

Pluspunten

  • Stevig
  • 3.0 USB
  • Genoeg opslag uitbreidingen

Minpunten

  • Opening voor cpu connector aan de krappe kant
  • Niet veel ruimte achter het moederbord
  • Klein gat aan aan de voorkant voor de ventilator
  • Niet voor grote builds met hele hete componenten.

Eindoordeel

Score: 3
Neo Hop 9 maart 2018 Product gekocht

Sharkoon VS4-W Window

Prima kast voor de prijs. metaal krast wel snel. meegeleverde is nogal luid.

Pluspunten

  • Raam
  • Blauwe led
  • uiterlijk
  • USB 3.0

Minpunten

  • Metaal buigt snel
  • trilt veel

Eindoordeel

Score: 3
nonnominandus 1 februari 2018 Product gekocht

Sharkoon VS4-S

Prima kast voor erg weinig geld. Heeft alle dingen die je zou verwachten van een goedkope kast: vast zittende drive bays, dun metaal. Maar verbaasde mij met goede kabelmanagement opties en heel rond afgewerkte randen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kabelmanagement

Minpunten

  • Dun metaal
  • Vaste drive bays

Eindoordeel

Score: 4
Elmo_nl 13 december 2017 Product gekocht

Sharkoon VS4-V USB 3.0

Op de website van de fabrikant staat vermeld: ..."heeft zeven Full Size slotopeningen en heeft twee slangopeningen voor waterkoeling."... De laatste zit vast aan het frame en kan simpelweg niet verwijdert worden zonder te gaan boren (en dan verliest het chasis zijn stevigheid). Je hebt er dus maar 6!

Pluspunten

  • Goede prijs/kwalitiet verhouding.

Minpunten

  • Let op! De onderste slotopening kan niet open! Je hebt effectief maar 6 sloten beschikbaar.

Eindoordeel

Score: 3
Amnesia85 5 september 2017 Product gekocht

Sharkoon VS4-S

Je krijgt waar je voor betaald. Het voelt vrij goedkoop aan, wat ook logisch is aan een 26 euro prijskaartje. Voor de rest, standaard case.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • 1 ventilator die op de slechtste plaats mogelijk zit

Eindoordeel

Score: 3
jannes_japes 22 mei 2017

Sharkoon VS4-S

Deze kast is aan te raden als je op een budget zit, niet als je nog 30 euro extra wilt spenderen voor een betere kast. Ik heb persoonlijk spijt van deze aankoop

Pluspunten

  • prijs
  • design
  • brede uitsteeksels om kabels te verbergen

Minpunten

  • bouw kwaliteit
  • 1 meegeleverde fan
  • geen plek voor waterkoeling
  • matige front IO

Eindoordeel

Score: 2
Schave 27 januari 2017

Sharkoon VS4-S

Voor zo weinig geld waren mijn verwachtingen niet al te hoog. Het bleek mee te vallen. Het is vrij dun metaal, maar lijkt daardoor minder of niet gevoelig voor luide resonanties. De standaard voorin ingebouwde fan lijkt te weinig ruimte/openingen te hebben om goed te kunnen ademen.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • strak ogende kast, mooi mat zwart (poedercoat?)
  • verbreding aan mb kant geeft voldoende ruimte voor powerkabels
  • stoffilters weliswaar zeer dun, maar daardoor eenvoudig te verwijderen

Minpunten

  • nut van ingebouwde fan is twijfelachtig
  • klemsysteem HDD bekrast HDD zijkant

Eindoordeel

Score: 4
NielsG 4 januari 2017 Product geleend

Sharkoon VS4-V USB 3.0

Decent case! Goedkoop, genoeg ruimte en handige hdd vastzetteres. USB 3.0 is hij, en hij is redelijk mooi. Verder kan je niet echt veel over een case zeggen... Er zijn genoeg fans, er zit een leuk rampje in en hij is zwart

Pluspunten

  • Ruimte genoeg
  • 3.0
  • Raampje (gimmick)
  • Redelijk mooi
  • Goedkoop
  • HDD vastzetters
  • Sterk

Minpunten

  • Heb toch liever een mooiere case, maar die zijn een stuk duurder (150¤)

Eindoordeel

Score: 5
Coretteket 2 november 2016

Sharkoon VS4-W Window

Een hele solide kast met genoeg ruimte voor alles wat erin moet. De cable management is wel mee te leven. Lekker veel aansluitingen en tot nu toe is alles top. :P

Pluspunten

  • Lichtjes
  • 2 fans
  • Genoeg ruimte
  • Solide
  • Raampje
  • 2 x USB 3.0

Minpunten

  • Cable management

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Modbaarheid Score: 3
Installatiegemak Score: 4
Vormgeving Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 5
minkveltman 4 juli 2016

Sharkoon VS4-W Window

Prima kast als je doof bent. weinig kabelmanagement. goede prijs toch geen aanrader als dit je primaire computer wordt

Pluspunten

  • Prima materialen
  • 2 redelijk stille casefans
  • genoeg ruimte
  • harde schijf zonder schroefjes

Minpunten

  • kast rammelt aan alle kanten
  • nauwelijks plek voor kabels
  • aan/uitknop blijf hangen

Eindoordeel

Score: 2
NextGenOscar 5 mei 2016

Sharkoon VS4-W Window

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Strak design
  • 2 fans installed (rear met LED)
  • USB3.0
  • Window
  • Gaten voor kabelmanagement
  • Plek voor 3x SSD en + 3 HDD

Minpunten

  • Er zitten wel gaten voor kabelmanagement, maar er is vrijwel geen ruimte achter het moederbord
  • Stoffilters zijn echt lage kwaliteit

Eindoordeel

Score: 5
Donderkonijn 24 maart 2016

Sharkoon VS4-W Window

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ongeschikt voor superzware systemen, want de airflow is matig en door de positie van de voeding tov het moederbord lange kabels nodig. Ik kwam ook ontzettend onhandig uit. Wel vernuftige oplossingen voor de HDD bays, en 1 van de weinige kasten waar mijn SSD zo in paste.

Pluspunten

  • Prijs
  • kwaliteit
  • Goed voor budget game systeem

Minpunten

  • Lange kabels nodig

Eindoordeel

Score: 4
TTorres 29 februari 2016

Sharkoon VS4-S

Prijs qualtiteit is prima voor de prijs, alleen slechte airflow met de ingebouwde fan en wijnig ruimte voor cable management. Soms blijft het aankopje even vast zitten, maar dat heeft geen invloed op het opstarten, alleen een beetje storend. Maar voor die prijs moet je ook geen perfecte case verwachten

Pluspunten

  • prijs
  • makkelijke opzet

Minpunten

  • airflow
  • cable management
  • haperend aankopje

Eindoordeel

Score: 4
manuke10 13 februari 2016

Sharkoon VS4-W Window

Ik heb deze case gekocht voor de prijs en vooral om het mooie window. Het bevestigen van alles is echter wel niet te lezen op wat je een handleiding kan noemen. Maar wat kan je verwachten met zoon prijs.

Pluspunten

  • prijs
  • uitzicht
  • usb 3.0
  • window met blauw licht

Minpunten

  • handleiding a4

Eindoordeel

Score: 5
basentijn 2 februari 2016

Sharkoon VS4-W Window

Voor een beginnende gamer die graag zijn eigen eerste pc wil bouwen is dit de case, veel ruimte en een goede prijs. de fans zijn stil en de USB's is de voorkant zijn zeer handig.

Pluspunten

  • window
  • design
  • zeer ruim
  • veel ruimte voor HHD/SSD/CD-speler
  • goedkoop
  • goede airflow 2 fan's is achterin blauw een voorin is niet verlicht
  • de verlichting in de achterste fan
  • future proof

Minpunten

  • niet veel mogelijkheden voor kabel manigmend
  • de kabels van de voeding moeten van helemaal onder naar helemaal boven

Eindoordeel

Score: 5
Karahan2000 10 januari 2016

Sharkoon VS4-W Window

Goede kast voor een lage prijs. Let op, er zijn geen duidelijke instructies meegeleverd, kan moeilijk zijn voor beginnende bouwers.

Pluspunten

  • lage prijs
  • Stevige kast
  • Montage hdd/dvd-drive makkelijk door klemmen
  • Het glas maakt het toch wat mooier

Minpunten

  • slechte kabelmanagment
  • instructie bestaat uit 1 A4

Eindoordeel

Score: 4
copywizard 6 januari 2016

Sharkoon VS4-S

Voor het geld dat je voor deze kast gemiddeld neerlegt heb je echt een top behuizing. Een van mijn plus punten is ook een minpunt. Kabel management is lastig met dikke kabels. Dit zorgt ervoor dat je vaak lastig het rechter zij paneel kan plaatsen.

Pluspunten

  • Kabel management (zie omschrijving)
  • Plaats voor SSD(s)
  • Strake uitstraling
  • Prijs
  • Binnenkant zwart gespoten
  • afwerking
  • Erg compact maar wel ruimte voor ATX Mobo

Minpunten

  • Dun materiaal
  • Kabel management (zie omschrijving)

Eindoordeel

Score: 4
Johan9711 28 november 2015

Sharkoon VS4-W Window

Voor het geld een leuke kast met window. Met kabelmanagement, maar let op dat de kabels van je voeding lang genoeg zijn!

Pluspunten

  • Kabelmanagement
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Led

Minpunten

  • Kabelmanagement werkt niet goed met alle voedingen
  • Slechte 3,5 mm jack
  • Voorste casefan word geblokkeerd waardoor de airflow niet optimaal is
  • Slechte demping

Eindoordeel

Score: 3
NO_Excuses 26 november 2015

Sharkoon VS4-W Window

Een redelijke kast. Maar voor deze prijs kan je ook niet veel verwachten. Ik had hem gekocht als tijdelijke kast en indd beviel hij niet geweldig. Na een tijdje werd het toch te warm in de kast en viel hij uit.

Pluspunten

  • Leuke led-fans
  • Redelijke stevig
  • Fijne hdd installatie
  • Mooi design
  • Goeie prijs

Minpunten

  • Slechte airflow
  • Bijna geen documentatie
  • Weinig cable management opties

Eindoordeel

Score: 3
EnesgUN06 2 augustus 2015

Sharkoon VS4-W Window

Mooi kast voor zijn prijsklasse, fans die u vooraan installeert hebben weinig airflow dus het zal binnen snel warm worden, de kabelmanagement valt mee voor zijn prijsklasse. voor derest een prima kast voor een budget gaming rig.

Pluspunten

  • 2 meegeleverde fan's een met led
  • genoeg ruimte voor je hardware
  • prijs is zeer goed
  • ziet er net uit
  • pre-installed spacer voor moederbord
  • Window geeft een mooi effect

Minpunten

  • voorste fan heeft weinig nucht
  • slechte kabelmanagement
  • er kunnen maar 3fan's max worden geinstalleerd

Eindoordeel

Score: 3
Gorterp 11 juli 2015

Sharkoon VS4-W Window

Complete kast, voor een goede prijs

Pluspunten

  • Kabelmanagement
  • Ruimte
  • Usb 3.0 voorkant

Minpunten

  • Fans best lawaaiig tijdens een game
  • Weinig ruimte voor de overgebleven kabels om die weg te werjen

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sharkoon VS4-W Window?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True