Prijs |
Specificaties | 450W (80 Plus EU) • niet-modulair - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
VS450 (80Plus)
Dit is een uitstekende 450w voeding voor een budget vriendelijke computer. De voeding is stil, zuinig en biedt genoeg mogelijkheden.
Gekocht voor mijn 18 jaar oude Pentium 3 PC.
Voeding was aan vervanging toe.
Deze werkt uitstekend!
Gekocht om mijn eerste pc zelf te bouwen, bevalt goed maar heeft zn nadelen(hoewel dit te verwachten is voor deze prijs)
Eenvoudig, stil en doet wat het moet doen.
We moesten even puzzelen omdat een 4-pins stroomstekker voor de CPU mist.
We hebben er op gegokt dat de 8-pins stroomstekker ook zou functioneren en inderdaad...
Prima standaard voeding. Nooit problemen mee gehad (ik gebruik hem als zo'n twee jaar). Jammer dat alle kabels onderin mijn kast liggen, maar het is dan ook geen (smi)modulaire power supply.
Stil, zuinig en voldoende vermogen voor een budgetvriendelijke PC. Kabels zijn gruwelijk lelijk, maar sleeving is al gauw een goede oplossing.
Prima ding voor de prijs. Alleen de kabels zijn niet erg mooi maar aangezien ik een pc heb zonder raam kan ik daarmee leven. Er zijn heel veel aansluitingen, voor een simpele pc is dat niet ideaal omdat je dan wel veel kabels moet wegwerken.
Goede voeding voor weinig geld, stil, zwarte sleeve om kabels heen, 80 plus certificaat. Niet genoeg watts voor dure builds, maar genoeg voor mijn PC van 900 euro. Jammer genoeg niet modulair. Kabels zijn lelijk en de 4+4 pin EPS kabel is niet lang genoeg om achter zijpaneel te verstoppen.
Eenvoudige 450W voeding van een betrouwbare fabrikant voor een lage prijs.
Geweldige voeding voor een basis systeem (Skylake CPU en Polaris GPS). Stil, goedkoop en ziet er goed uit. Voldoende PCIe aansluitingen.
Prima voeding, heb hem zelf in gebruik als vervanger van de standaard voeding ivm een andere grafische kaart.
Goede voeding
Zit in een build van een vriend, draait top en lekker stil.