Prijs |
Specificaties | 1,44" scherm met 8GB opslag - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zwart
De SanDisk Sansa Clip Sport is een MP3-speler met een kleurenbeeldschermpje van 1,44” die zijn kleine afmetingen en lage gewicht inzet om sporters aan te spreken en combineert dit met een beloofde accuduur van maarliefst 25 uur.
Kleine mp3-speler die doet wat hij doen moet.
De Sansa Clip Sport is een achteruitgang ten opzichte van de m'n eerdere Sansa Clip+. De eerdere Clip+ scoorde op eenvoud en handigheid. Dat hebben ze bij Sandisk teniet gedaan door onnodige extra features en storende bugs.
Prima vervanging voor mijn twee oude Creative Zens. Vooral het gebruik van folders en de ruime leescapaciteit voor de micro disk is voor mij ideaal, omdat ik mijn muziek bewaar zoals ik het wil en niet per se per album. Uploaden van muziek fluitje van een cent.
voor de muziek liefhebber die een goed geluid waarderen kan
Prima prijs kwaltijdsverhouding. ja serieus
Hij kan maar 1 ding maar dat doet hij dan ook uitstekend
geen toeters en bellen.
het is ook fijn dat hij bij een luisterboek onthoud waar je was binnen een nummer.
Koop dit ding NIET! Onbruikbaar met FLAC-bestanden. Hij ziet bijna alles namelijk als "unknown artist" of "unknown album".
De (min of meer) opvolger van de polulaire clip+ welke niet op alle fronten een verbetering is. Iets groter dan de clip+, een toch iets tegenvallende accuduur, slechte radio (ruis en slecht ontvangst) en een slecht presterend scherm maken dit een achteruitgang ipv de verwachte verbeteringen van een prijskwaliteit topper.