Gebruikers

Score: 4
24 reviews

Sharkoon VG4-W Blauw

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Tower • 7 interne + 2 externe bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
10
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
2
Toon reviews van:
+2
douwedb 26 maart 2016

Sharkoon VG4-W Zwart

De Sharkoon VG4-W is een prima behuizing, maar valt op sommige punten net wat te kort (als je hem vergelijkt met wat duurdere modellen). Maar voor 35 euro kun je daar niet over klagen. Dus als je in de markt bent voor budget-behuizingen, dan is dit zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Led fans en knopjes
  • 2x USB 3.0 + 2x USB 2.0
  • Ruimte voor lange videokaarten
  • Veel inbouwruimte in het algemeen

Minpunten

  • Weining tot geen ruimte voor cable management
  • Window erg donker
  • Geen topkwaliteit
  • Harde schijven moeilijk in te bouwen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 2
Vormgeving Score: 3
Installatiegemak Score: 3
Modbaarheid Score: 5

+2
Tentecrew 8 december 2014

Sharkoon VG4-W Blauw

Dit is een goede kast voor de prijs. Bouwkwaliteit kan hier en daar wat beter, maar er zijn veel extra's zoals een sidepanel en cable-management.

Pluspunten

  • cable management
  • side panel
  • goedkoop
  • LED-fans
  • Veel meegeleverde assecories
  • best compact en licht
  • Power-knop voelt als mechanisch toetsenbord

Minpunten

  • Hier en daar kan cable management toch beter
  • Rare reset-knop
  • slechte front-panel connectors
  • Mindere koeling
  • weinig ruimte achter voor kabels
  • kabeltjes zijn erg fragiel
  • front moeilijk te verwijderen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 2
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 4
Modbaarheid Score: 3

0
bgjbrok 15 oktober 2014

Sharkoon VG4-W Blauw

Mooie kast voor een kleine prijs. Voorzien van twee met blauwe leds verlichte 120mm fans. De voorste blaast direct over de 3,5" bays. Snel bevestigingen op 2 van de 5,25"en op 2 van de 3,5" bays. Tevens 2,5" bays

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Goede warmte afvoer
  • Goede luchtstrooming

Minpunten

  • Geen speaker voor het mobo
  • Powerknop is matig van bedienings gemak.
  • Front is moeilijk te verwijderen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 4
Modbaarheid Score: 4

xorpd 21 februari 2021 Product gekocht

Sharkoon VG4-W Groen

Prima kast voor die prijs.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goede looks (booskijkers)
  • Adequaat front panel
  • Cable management
  • Licht gewicht
  • Venster
  • Easy latch 3.5" en 5.25"

Minpunten

  • Zacht metaal
  • Laagste slot niet uitgevoerd
  • Rear case fan gaat snel kapot

Eindoordeel

Score: 4
TimBilliet 23 maart 2019 Product gekocht

Sharkoon VG4-W Rood

cava case maar zelf voor beginners raad ik een andere aan, deze ziet er niet zo goed uit en heeft maar een klein raampje van acryl, wat meer plek aan de zijkant voor cable managment zou beter geweest zijn en natuurlijk ook een power supply shroud.

Pluspunten

  • 2 ventilatoren inbegrepen
  • 3 5.25 inch drive bays, die ik wel nodig heb en handig zijn

Minpunten

  • geen powersupply shroud
  • klein raampje
  • acryl raampje
  • weinig plek voor cable managment

Eindoordeel

Score: 3
ryk3rs 14 oktober 2018 Product gekocht

Sharkoon VG4-W Rood

Geen betere kast voor deze prijs beschikbaar. Looks vind ik zelf ok. Is natuurlijk smaak. Kast is ruim, airflow is ok. Alles makkelijk in te bouwen. Ook de hdd en ssd De 5 sterren krijgt hij vooral door de prijs

Pluspunten

  • Prijs
  • Slimme ruimte indeling met name voor de harde schijven
  • Airflow
  • Videokaart ruimte

Minpunten

  • Niet de aller stilste
  • Raam is wat donker

Eindoordeel

Score: 5
Thom Balk 24 januari 2018 Product gekocht

Sharkoon VG4-W Rood

Prima product!

Pluspunten

  • Zijkanten makkelijk open te krijgen
  • Niet te duur
  • Als de fans minder hard staan is de led ook minder

Minpunten

  • Dun metaal
  • Lastig om de harde schijf te monteren
  • Te donker ruit

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 3
Modbaarheid Score: 3
Kwaliteit voeding Score: 5
ReaperV13 23 januari 2018 Product gekocht

Sharkoon VG4-W Blauw

Voor de prijs is deze case aangenaam goed, vooral voor beginners bij pc's. hij ziet er goed uit, en heeft voldoende ruimte.

Pluspunten

  • goede kwaliteit/prijs verhouding
  • redelijk ruim
  • mogelijkheid voor uitbreiding

Minpunten

  • window redelijk donker

Eindoordeel

Score: 5
Yasin40 31 oktober 2017 Product gekocht

Sharkoon VG4-W Rood

Ik heb deze kast gekocht om mijn eerste PC in te bouwen,en voor mij werkt het prima.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Veel opties voor moederbord form-factors
  • Veel front-panel USB connectors(altijd handig)

Minpunten

  • Die van mij kwam met een paar krassen uit de doos
  • Cable management is oke maar had beter gekund

Eindoordeel

Score: 4
banaansap 7 januari 2017

Sharkoon VG4-W Rood

een ruime kast met mooie looks. hij is een beetje goedkoop. dit is ook te merken in de kwaliteit. de lichtjes zijn mooi verwerkt en geven mooie effecten. de aan/uit knop voor blijft soms haken als je hem aan wil doen.

Pluspunten

  • voldoende ruimte
  • mooie looks

Minpunten

  • raampje blijkt stofgevoelig (plastic)
  • aanknop zit los en blijft soms haken
  • lichte ruis door fans (niet storend)

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 731287Newbie 6 januari 2017

Sharkoon VG4-W Groen

Goeie mooie kast voor een mooie prijs. De kast heeft een stoere uitstraling en met het raam erin en de lichtgevende fans is het uiterlijk van deze kast perfect

Pluspunten

  • mooie uitstraling (denk aan lichtgevende fans en raam)
  • genoeg ruimte binnen in de kast
  • een compact formaat

Minpunten

  • De aan/uit knop werkt niet altijd even goed

Eindoordeel

Score: 4
atvdlaan 1 januari 2017

Sharkoon VG4-W Blauw

Mooie kast, erg stil, window is smoked. Zijwanden zijn erg dun dus het plaatsen is wat lastig door de kabels erachter. Kabelmanagement is voldoende.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk (vind ik)
  • geluid
  • kabelmanagement
  • USB 3.0 front

Minpunten

  • dunne zijwanden

Eindoordeel

Score: 4
Miekpeeps 20 augustus 2016 Product gekocht

Sharkoon VG4-W Rood

Een eenvoudige kast met matige cable-management opties. Genoeg front-IO poorten, zowel USB 2 en 3. Deze kast heeft maar twee plekken om ventilatoren te plaatsen. Gezien de matige airflow is water-cooling lastig uit te voeren. Als je toch het budget hebt voor watercooling zijn er ook betere cases beschikbaar.

Pluspunten

  • Drie plekken voor eventuele optische drives of andere accessoires
  • Maar 2 ventilatoren mogelijk.
  • Komt met klemmen om schroefloos drives te kunnen plaatsen.

Minpunten

  • Matige cable-management
  • Nadeel van die klemmen is dat een HDD niet stevig vast zit en hoorbaar kan worden. Je kan dan natuurlijk gewoon schroeven pakken.

Eindoordeel

Score: 3
nickklomphaar 17 april 2016 Product gekocht

Sharkoon VG4-W Rood

leuke case heeft goede casefans en de usb 3 is ook als usb 2 te gebruiken. De kabelmanagent kan beter maar valt mee te leven. window is ook en beetje klein en ziet dubbel.

Pluspunten

  • goede fans
  • usb 3.0 als usb 2.0
  • window
  • plek voor waterkoeling [zie minpunten]
  • handschroeven
  • veel leds
  • window smoked

Minpunten

  • window ziet dubbel
  • kabelmanagent
  • stof filter
  • slechte bouwkwaliteit [blik]
  • waterkoeling moet buiten de case of op de plaats van een casefan

Eindoordeel

Score: 3
Anoniem: 717509Newbie 13 februari 2016

Sharkoon VG4-W Rood

Prima kast voor zijn prijs. Zeker een aanrader als je niet al te veel wilt besteden aan je kast!

Pluspunten

  • Design
  • Compact
  • Gewicht
  • Makkelijk om in te bouwen
  • Afwerking

Minpunten

  • Kabelmanagement kan beter
  • Fans
  • Front moelijk te verwijderen

Eindoordeel

Score: 4
Raketje 12 februari 2016

Sharkoon VG4-W Blauw

Deze toren vooral niet kopen hij voldoet gewoon niet.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Gat voor chipset power connector word geblokkeert door moederbord (dus eerst kabel leggen dan mobo plaatsen :s)
  • Voorste stoffilter blokkeert airflow
  • Alles zit vast met popnagels, dus voorste stoffilter is niet schoon te krijgen (heb het maar verwijdert met wat geweld
  • Gat voor CPU koeler zit scheef onder de processor (dus bij plaatsen cpu koeler (tower model) alles weer uitbouwen)
  • Zijpanelen erg dun en sluiten ook niet goed af.

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Inbouwmogelijkheden Score: 3
Koelingsmogelijkheden Score: 2
Vormgeving Score: 2
Installatiegemak Score: 1
RobinNix 18 januari 2016

Sharkoon VG4-W Rood

Een goede behuizing voor een beginnende bouwer. Genoeg ruimte, maar niet te groot. Heeft 2 fans die helaas (naar mijn ervaring) niet te controleren zijn. Wel geven de leds een stoer effect.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • 2 fans met leds
  • Raampje

Minpunten

  • Fans zijn niet te controleren maar lopen op lage toeren.
  • Er is geen raampje

Eindoordeel

Score: 4
matthewmeeuw 14 december 2015

Sharkoon VG4-W Groen

Mooie kast, welke er zeer degelijk uit ziet. Voorkant voor zien van 2 usb 3.0 en 2 usb 2.0. midi in en out. Mooie verlichting alleen de koeling laat te wensen over. Het rode cpu lampje vind ik personlijk erg vervelend. achter plaatjes moet je helaas afbreken.

Pluspunten

  • 2 usb 3.0 en 2 usb 2.0
  • mooie verlichting
  • Nette afwerking

Minpunten

  • Koeling valt tegen
  • achterplaatjes moet je afbreken
  • Rode cpu lampje werkt irriterend

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 708517Newbie 13 november 2015

Sharkoon VG4-W Rood

Is een goed product voor een lage prijs

Pluspunten

  • Ziet er goed uit voor het oog

Minpunten

  • Kan er niet veel stikkers op plakken
  • Ik haat rood
  • USB-poorten zitten op irritante plek
  • De powerknop voelt als een laptop (toetsenbord) knop

Eindoordeel

Score: 2
Metatron66Newbie 29 september 2015

Sharkoon VG4-W Rood

Prima produkt. Alles zit erbij van schroefjes tot het moederbordluidsprekertje. Extra 3 /12 inch inbouwfront ook meegeleverd. 2 Systeemfans zitten ingebouwd. Moederbord zonder problemen ingebouwd op de pootjes in de kast.

Pluspunten

  • Schroefjes/assecoires e.d. erbij
  • Mooi afgewerkt
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Opletten met gaasje bodemfan (beetje los)

Eindoordeel

Score: 5
frankyx95Newbie 31 juli 2015

Sharkoon VG4-W Rood

De sharkoon VG4-W is een mooie kast waar genoeg ruimt van binnen is. De kast heeft echter niet veel ruimte voor extra fans en is niet heel goed met koeling. Persoonlijk is mijn pc al een paar keer uitgevallen omdat hij oververhit raakte.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • goede bouw ruimte

Minpunten

  • weinig fan opties
  • matige koeling

Eindoordeel

Score: 2
jelle-91 10 juni 2015

Sharkoon VG4-W Groen

bouw kwaliteit is ruk. overal schijnt licht tussen de kieren vandaan en de luchtstroom is waardeloos, de prijs is er daarintegen wel naar.

Pluspunten

  • ziet er luxe uit.
  • usb 3.0 voor de prijs

Minpunten

  • Lage kwaliteit
  • Geen ruimte voor cablemanagement
  • Niets past goed bij elkaar
  • goedkope rammelende ledjes

Eindoordeel

Score: 1
Anoniem: 670989Newbie 2 mei 2015

Sharkoon VG4-W Groen

Ik heb pas geleden deze behuizing aangeschaft en ik ben er behoorlijk blij mee moet ik zeggen.

Pluspunten

  • Deze behuizing heeft mooie LED verlichting!
  • Je betaald niet veel voor een mooie behuizing!
  • Zoals meerdere game behuizingen heeft deze ook een raampje aan de zijkant.
  • Videokaart van Max. 31 - 38 centimeter.

Minpunten

  • Raampje beschadigd (krast) snel!
  • Airflow is niet helemaal geweldig maar het is te doen.

Eindoordeel

Score: 5
Defi15 25 januari 2015

Sharkoon VG4-W Rood

De behuizing ziet er erg goed uit en de prijs is dan ook erg goed. Geluid dempt hij helaas nauwelijks.

Pluspunten

  • Geweldig uiterlijk
  • Handig systeem om de drives mee vast te klikken

Minpunten

  • Nauwelijks demping van geluid
  • De visuele effecten vragen (natuurlijk) stroom

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sharkoon VG4-W Blauw?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee