Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 6,5

Gebruikers

Score: 4
16 reviews

Rainbow Six: Siege, Xbox One - Reviews

Prijs
Specificaties Xbox One • Shooter • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur games 30 november 2015

Rainbow Six Siege - Waar het kleinste gaatje telt

Rainbow Six Siege kent drie interessante spelvormen, die goed tot zijn recht komen als je ze achter elkaar speelt, al hadden de solo te spelen Situations een verhaal verdiend. De hoofdmoot van de game is Multiplayer, waaraan twee teams van maximaal vijf spelers deel kunnen nemen. Wie in een goed ingewerkt team speelt, kan hele spannende matches uitvechten. Op zulke momenten is Siege een heerlijke game. Helaas ook alleen dan. We vragen ons af of er veel toekomst is voor Rainbow Six Siege. Je betaalt het volle pond voor een game die nauwelijks een campagne heeft en in multiplayer alleen onder bepaalde omstandigheden leuk is. Voeg daar wat bugs, ontbrekende onderdelen en de bedenkelijke serverstabiliteit tijdens de open bta bij en het is de vraag of mensen erg enthousiast worden van Siege. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
7
Score: 3
4
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Een erg leuk spel waarbij communicatie en samenwerken vrijwel onmisbaar is. Vind je dit leuk, dan is het zeker een aanrader ondanks de kleine bugs. Als je liever solo speelt is er hier niet zo heel veel te halen, al kan je altijd proberen om met random's succesvol te zijn.

Pluspunten

  • Geluid
  • Grafisch zeer mooi
  • Erg fijn om in samen te werken
  • Gratis DLC
  • Hoge replay

Minpunten

  • Solo niet veel te halen in vergelijking met de prijs
  • Een aantal kleine bugs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

+1
likewise 7 december 2015

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Een waardige release die teruggaat naar de origine van de Rainbow Six series qua gameplay. Ik vind het goed tot zeer goed wat ik tot zover gezien heb. Het matchmaken of netwerkcode kan nog aandacht gebruiken; er is nog teveel variatie in 'lag' binnen de spelers in een game.

Pluspunten

  • Nadruk op tactiek
  • Vernieuwend; bijv. geluidspropagatie
  • Muren/plafonds/ramen veranderen

Minpunten

  • Matchmaking en/of netcode kan beter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

0
MadMax12 1 februari 2016

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Wat een goed spel. Ziet er goed uit en is ook nog eens zeer verslavend om te spelen. De Tweakers communitie is hard gegroeid en er wordt veel gebruik van gemaakt, wat het spel een extra dimensie geeft. Ondanks de bugsdie er (nog) zijn een wereld spel.

Pluspunten

  • Zeer verslavend
  • Goede gameplay
  • Geluid is je grootste vriend
  • Communiceren is van levensbelang in het spel

Minpunten

  • Bugs
  • Niet alle bugfixes werken even goed
  • Prijzig voor een multiplayer game

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 2

Oliv3rNL 23 juli 2018 Product gekocht

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Dit is het beste spel voor mensen die van FPS houden en graag tactisch spelen, als je iemand bent die alleen maar houd van race games of games die niet tactisch zien, voor die genen is dit spel niet geschikt Speel dit spel zelf op Xbox one en PS4

Pluspunten

  • Niet saai
  • Ranked system
  • gratis DLC maps
  • Goede Graphics
  • Ubisoft Club beloningen en Opdrachten

Minpunten

  • Soms Pay2Win

Eindoordeel

Score: 5
RedSnowGlobe 15 juli 2018 Product gekocht

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

The game it self is great a lot of fun but the community is the worst of all the games I ever played team killing, raging a lot of shit happens in 3/5 games

Pluspunten

  • graphics
  • Gameplay

Minpunten

  • Toxic teammates
  • net coding is a hit or miss

Eindoordeel

Score: 3
dmagielse 8 januari 2018 Product gekregen

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Leuk, nieuw, verfrissende game van Ubisoft. Maarja, het is Ubisoft. Dus er zitten fouten tussen, haha.

Pluspunten

  • Leuke gameplay
  • Variatie aan operators
  • Destructability
  • Aardig mooie graphics
  • Goede mic codec!

Minpunten

  • Super moeilijk in het begin
  • Soms zijn operators niet altijd geweldig gebalanced in nieuwere updates.
  • Instabiele netcodes en bugs.

Eindoordeel

Score: 4
TobiasHD_ 31 oktober 2017 Product gekocht

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Leuk spel met mooie graphics en goed geluid (voor surround sets). Veel verschillende maps en gamemodus, wat erg fijn is om af te wisselen. Nadeel zijn de lange wachttijden met matchmaking. Ook zitten er veel mensen tussen die teammates killen. Erg jammer.. zo kan je echt niet zijn!

Pluspunten

  • Veel variatie in maps / gamemodus
  • Mooie graphics (UHD)
  • DTS Surround Sound
  • Leuk concept (anti-terreur team)

Minpunten

  • Online teamkilling
  • Lange matchmaking tijden
  • Microtransacties

Eindoordeel

Score: 4
EmveGaming 8 mei 2017

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Tof spel, goede audio, graphics & stabiliteit. Veel mogelijkheden (singleplayer & multiplayer), veel operators, maps & wapens. Maar jammer genoeg is niet iedereen in online even tof... De prijs is, vind ik, ook wel wat aan de hoge kant. Maar zeker de moeite waard!

Pluspunten

  • Mooie graphics
  • Veel operators, maps & wapen
  • Goede audio & geluid
  • Multiplayer & singleplayer
  • Stabiel (crasht weinig of niet)

Minpunten

  • Redelijk wat bugs & slechte bugfixes
  • Niet altijd toffe mensen in online(cheaters, hackers, mensen uit je team die je onmiddellijk doodschieten, ...)
  • Soms lang laden bij matchmaking
  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3
Albert Jan99 21 december 2016

Rainbow Six: Siege, Xbox One

Het idee van Rainbow Six Siege is echt super cool, je behoort tot een elite eenheid die zich verzet tegen terroristen. Helaas is de game (singleplayer) zo uitgespeeld, er zijn 10 missies, deze zijn leuk, alleen je bent er zo doorheen, en online is het alleen te doen met vrienden.

Pluspunten

  • Grafisch erg goed
  • Super goed idee
  • Vernietigingen

Minpunten

  • Singleplayer
  • Bugs

Eindoordeel

Score: 3
Ethnic 11 juli 2016

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Eindelijk weer een tactische shooter in een nieuwe jasje.

Pluspunten

  • Graphics
  • Gameplay
  • Teamwork
  • Ingame voip

Minpunten

  • Hackers (binnenkort komt anticheat)

Eindoordeel

Score: 5
Eetje 7 juni 2016

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Ik speel rainbow six siege nu al een hele tijd. Heb er vele uren plezier aan beleefd met vrienden en mensen die ik in siege heb ontmoet. Helaas is het spel nu op een punt waar wallhackers en aimbotters het echt verzieken. Het is een spel met erg veel potentie!

Pluspunten

  • Origineel
  • Teamplay
  • Potentieel goed spel

Minpunten

  • Cheaters

Eindoordeel

Score: 3
Retaliator 6 mei 2016

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Ik speel deze game altijd co-op met mijn vriendin, zwager en collega. Erg leuk met een vast team. Iedereen heeft zijn of haar favoriete operators en je kunt een goed team neerzetten als iedereen meewerkt. Echt een leuke game om met een vaste groep te spelen! :)

Pluspunten

  • Grafisch dik in orde
  • Er kan heel veel kapot!
  • Fijne wapens, maar je moet even wennen
  • Veel verschillende operators om te spelen
  • Operators (ook die van de DLC) zijn met in-game valuta vrij te spelen (je hoeft dus niet altijd te betalen)
  • Goede sfeer

Minpunten

  • Betalen, betalen, betalen. Voor alle content (hoe onnozel ook) en je kunt sneller levelen als je betaald. (is gelukkig niet nodig)
  • Online zitten er veel sukkels tussen. Veel kinderen en kinderachtig gelul op de headset en teamkills rondom...
  • Uplay sucks... Onstabiel en traag.
  • Je moet online zijn om te kunnen multiplayen (makes sense). Het platform van Ubisoft ligt er echter vaak uit. Dit veroorzaakt soms lange wachttijden.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
cederwood 15 maart 2016

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Erg leuk spel, vraagt voor mijn gevoel toch echt wat meer kunnen en tactiek dan andere populaire shooters. Kills en potjes die lekker gaan geven echt een gevoel van voldoening. Wel leaven er te vaak mensen in ranked, wat zeer frustrerend is, en zijn er relatief vaak connectie problemen.

Pluspunten

  • tactisch denken
  • diverse maps
  • tot nu toe gratis dlc
  • gaat niet snel vervelen
  • dynamische omgeving
  • redelijk grote diversiteit 'operators' met originele special abilities
  • echt gevoel van voldoening bij succes

Minpunten

  • relatief vaak connectie problemen
  • ranked kan heel frustrerend zijn als je het serieus wilt spelen door oa. leavers en vaag ranking systeem
  • bugs/exploits

Eindoordeel

Score: 4
therazo 2 januari 2016

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Dit spel gekregen bij een videokaart. De gameplay is fantastisch, als het werkt. Het is echt super leuk, als het werkt. Het lijkt alsof er veel hackers zijn maar dat ligt echt aan de game zelf, slechte netcode en de servers zijn echt heel slecht. Om te huilen.

Pluspunten

  • Super leuk
  • Veel opties voor verschillende attachements en gadgets
  • Start snel op

Minpunten

  • Killcam glitched
  • Vaak kan je niet eens in een server komen
  • Iedereen veel te hoge ping
  • Te duur voor een game die om het half uur vastloopt

Eindoordeel

Score: 3
renatarombouts 29 december 2015

Rainbow Six: Siege, PlayStation 4

Super spel!!! Veel actie, niet te makkelijk - er zit voldoende uitdaging in. De missies zitten goed in elkaar. Goed verhaal.

Pluspunten

  • Goede spel
  • voldoende uitdaging

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 4
Dutchredgaming 17 december 2015

Rainbow Six: Siege, PC (Windows)

Na een tijdje zijn er hackers die het verpesten 0.1.2

Pluspunten

  • Vernielingen
  • Competitieve gameplay
  • Graphics
  • Goede PC port

Minpunten

  • 60 euro is te veel
  • Geen campaign
  • Geen optie om speler te rapporteren
  • hackers

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 1
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 2
Prijs Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Rainbow Six: Siege, Xbox One?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True