Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

FIFA 15, Xbox 360

Prijs
Specificaties Xbox 360 • Sport, Voetbal • 3 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Tweakers zegt: 9

Review - FIFA 15: kampioen terug aan de top

Na jaren van uitstekende FIFA-games was FIFA 14 een minder goed deel van deze langlopende reeks. Met FIFA 15 maakt EA Sports echter een uitstekende comeback.

113 27 sep '14

Preview - FIFA 15: de strijd tegen oude pijnpunten

Hoewel EA jaarlijks uitpakt met tal van nieuwe features voor FIFA, zijn er ook steeds weer oude problemen die om actie vragen. Precies dat aspect probeert EA nu bij FIFA 15 aan te pakken.

66 14 aug '14

Preview - FIFA 15 Preview: meer sfeer en meer emotie

Nadat FIFA 14 eigenlijk te weinig verschil bood ten opzichte van FIFA 13, probeert EA nu voor meer differentiatie te zorgen, onder meer door in te zetten op sfeer, emotie en snellere gameplay.

46 13 jun '14

08:20

Videoreview - FIFA 15

Het zal liefhebbers van de serie niet zijn ontgaan: afgelopen week verscheen EA's jaarlijks terugkerende voetbalgame FIFA weer in de winkels. Met FIFA 15 hoopt EA Sports de met FIFA 14 gelegde basis verder uit te bouwen. De belangrijkste speerpunten hebben we...

24 27 sep '14

05:03

Videopreview - FIFA 15

EA Sports kreeg de laatste jaren vaak kritiek dat elke nieuwe FIFA te weinig vernieuwing bracht. Ook Tweakers noemde in de review van FIFA 14 dat het kwalitatief prima spel wel erg veel leek op voorganger FIFA 13. Met een jaar extra ontwikkeltijd voor de...

11 13 jun '14

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 2.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
8
Score: 1
8
Toon reviews van:
+1
Krahk 2 oktober 2014

FIFA 15, Windows

Fifa 15 is een prima spel opzich, maar ten opzichte van 14 is er te weinig vooruitgang of zelfs achteruitgang om het een beter spel te noemen.

Pluspunten

  • grafisch wel enige verbetering
  • ja de stadions en het publiek zijn beter (nog niet echt zo geweldig hoor)
  • soepelere gameplay
  • individuele klasse komt beter tot zijn recht

Minpunten

  • spelers struikelen duizend keer over elkaar
  • keepers doen rare dingen
  • practise mode is verdwenen
  • vervelende cutscenes
  • career is nog even flut

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 3
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

+1
Fast_Footies 27 september 2014

FIFA 15, PS4

Ik ben een fan van de FIFA serie alleen na 12 ging het voor mij hard bergafwaarts. Had ik FIFA 15 maar niet gekocht, te frustrerend. Gigantsich aantal bugs blijft overheersen wanneer spelers aan elkaar gewaagd zijn. FIFA 12 > 13> 14> 15

Pluspunten

  • Blijft leuk om te spelen
  • Vlot spel
  • Veel spelmodi

Minpunten

  • Bugs van FIFA 14 + nieuwe
  • Focus ligt op de "sfeer"

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gameplay Score: 1
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 3

0
OneTimer 7 december 2014

FIFA 15, PS4

Goed en compleet voetbalspel. Sommige dingen zijn al jaren niet veranderd zoals het commentaar. Graphics zijn mooi.

Pluspunten

  • Ultimate Team
  • Premier League Stadions
  • Spelverloop
  • Sfeer in het stadion

Minpunten

  • Commentaar al jaren hetzelfde
  • Bug scoren vanaf aftrap

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

0
bArAbAtsbB 25 september 2014

FIFA 15, Windows

Ziet er een stuk beter uit dan de vorige editie...gameplay voelt ook wat "smoother" Wel een aantal bugs...waaronder een storing met Teamviewer waardoor de game niet fullscreen draait als Teamviewer actief is!

Pluspunten

  • Graphics zijn fantastisch
  • Sfeer in de stadions is heel erg goed
  • Voelt nog realistischer dan Fifa14

Minpunten

  • Bug; Game start niet Fullscreen icm met teamviewer op de achtergrond
  • aantal rare glitches in de game (oude bekende!)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Thomasb2602Newbie 4 maart 2016

FIFA 15, Windows

Fifa 15 ut niet echt bepaald wat ik gehoopt had. Dit is mijn eerste fifa, vrienden zeiden dat het een goede game was maar dat viel me vies tegen. Coins krijgen duurt best lang. En dan moet je ook nogs eens conditie kaartjes kopen voor je spelers. Aardig onrealistisch dus.

Pluspunten

  • Grafisch wel mooi

Minpunten

  • coins duurt te lang
  • conditie kaartjes

Eindoordeel

Score: 2
JRSTK 22 juli 2015

FIFA 15, Windows

Leuke game om een keertje te spelen. Zonder controller is het even wennen maar na een tijdje speelt het wel fijn. Gameplay is matig, scheidsrechters zijn partijdig. keepers doen niks en spelers lopen tegen elkaar aan. Skillmoves op een toetsenbord zijn onmogelijk.

Pluspunten

  • Stadion Sfeer
  • Ultimate Team
  • graphics
  • prijs

Minpunten

  • Weinig instellingen (graphics high of low; volume)
  • scheidsrechters partijdig
  • spelers lopen tegen elkaar aan
  • weinig spelers op transfermarkt, veel spelers niet eens te koop
  • keepers zijn waardeloos
  • skillmoves zijn onmogelijk

Eindoordeel

Score: 3
Sharief 15 juli 2015

FIFA 15, PS4

Een van de slechtse fifa's vind ik

Pluspunten

  • FUT modus

Minpunten

  • Keepers
  • Verdediging
  • Servers
  • Servers
  • Scheidrechters fluiten voor niks

Eindoordeel

Score: 2
OB1 1 juni 2015

FIFA 15, PS3

Tja, de sfeer is het enige postitieve, de graphics zijn zwaar bout, heel veel bugs zoals het scoren vanaf de aftrap en de keepers die falen. De scheidsrechter is duidelijk partijdig, de AI maakt vaak overtredingen waar niet voor gefloten wordt, terwijl dit andersom dus wel is. Geldverspilling

Pluspunten

  • Sfeer

Minpunten

  • Graphics
  • Bugs
  • Scheidrechter duidelijk partijdig

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 2
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 2
Stabiliteit Score: 4
zombiegamerNewbie 4 mei 2015

FIFA 15, Windows

zeker wel een goede game, ben nie zo heel erg van de voetbalspellen maar vind hem wel leuk! Zeker voor de prijs bij de g2play, zag hem in de aanbieding voor 13,99 !! kan je em nie voor laten liggen dacht ik zo! http://www.g2play.co.nl/product/67775/fifa-15-origin-key-1411485746-1560175/

Pluspunten

  • goeie prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • laadtijd is lang bij mij op me laptop

Eindoordeel

Score: 3
AlexandervK 9 april 2015

FIFA 15, Windows

Erg mooie voetbalgame, de meest complete tot nu toe.

Pluspunten

  • Graphics zijn mooi
  • Ultimate Team is compleet
  • Gameinterface
  • Gemakkelijk te spelen
  • Seasons is samen te spelen

Minpunten

  • Erg trage EA-servers
  • Commentatoren zijn bagger slecht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3
StrongArmLance 22 maart 2015

FIFA 15, PS4

Spel is dramatisch, slechte AI, slechte servers, offline is te doen, online is huilen met de pet op.

Pluspunten

  • Mooi hoesje?

Minpunten

  • Het spel

Eindoordeel

Score: 1
AbeerNewbie 7 februari 2015

FIFA 15, PS3

Het is duidelijk te merken dat EA's FIFA (nog) geen geduchte concurrentie heeft (van bv PES). Het spel ziet er mooi uit maar zit boordevol bugs. Beter worden in het spel, wordt teniet gedaan door de fouten in het spel.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Pasingen komen vaak niet aan, voornamelijk steekballen laten te wensen over
  • Spelers vallen over elkaar heen
  • Willekeur in fluiten voor overtredingen van de scheidsrechter
  • Het switchen naar een andere speler/verdediger is niet altijd even logisch
  • Overtredingen wanneer de bal al weg is worden vaak niet bestraft
  • Spelers zijn niet balvast en/of bal ketst vaak van de voeten waardoor de tegenstander er mee aan de haal gaat

Eindoordeel

Score: 2
berkay237 18 januari 2015

FIFA 15, Xbox 360

slecht, niet kopen

Pluspunten

  • gameplay is best ok
  • spelerratings veranderen

Minpunten

  • bij fut kun je geen wedstrijden stimuleren terwijl het bij de ipad wel kan
  • er is geen aparte functie voor penalty's
  • softe en irritante wedstrijden

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 1
Geluid Score: 3
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 1
Replaywaarde Score: 2
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 2
jpg97 22 december 2014

FIFA 15, Xbox 360

Verschrikkelijk spel. Speel al FIFA sinds Fifa '97 en dit is toch wel het allerslechtste deel ooit.

Pluspunten

  • Grafisch best ok
  • Stadionsfeer beter dan voorgaande delen

Minpunten

  • slechte controls
  • Youri Mulder
  • Gameplay is frustrerend

Eindoordeel

Score: 1
jurriansturmNewbie 5 december 2014

FIFA 15, PS4

Één woord voor deze game 'verslavend'. Grote verbetering ten opzichte van FIFA 14 wat nog vervelende bugs bevatten. Look and Feel van FIFA 15 is top. Maar ook deze Fifa heeft nog zo zijn zwakke punten.

Pluspunten

  • Gameplay
  • Look and Feel
  • Multiplayer

Minpunten

  • Bugs
  • Laden en opslaan duurt lang

Eindoordeel

Score: 4
SDRRNewbie 18 november 2014

FIFA 15, Windows

Na meer dan 15 jaar Fifa spelen, is dit echt het slechtste spel wat ik in mijn leven gezien heb. De bugs (doelpunten die niet in de goal worden geschoten etc.), waardeloze layout en zwaar bedroevende gameplay en responsiveness is genoeg om dit gezwel van mijn pc te deïnstallen.

Pluspunten

  • Grafisch goed

Minpunten

  • Enorme hoeveelheid bugs
  • De layout is niet minder dan dramatisch te noemen
  • Spelers lopen niet als mensen

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Gameplay Score: 1
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 1
Prestaties Score: 1
Replaywaarde Score: 1
Stabiliteit Score: 1
Prijs Score: 1
Klompie93Newbie 22 oktober 2014

FIFA 15, PS4

Buiten natuurlijk het feit dat de gameplay en de graphics weer enorm verbeterd zijn erger ik me dood aan de offline carriere modus. Heb tot 2013 altijd veel plezier gehad in het opbouwen van een klein team maar dat is nu helemaal verdwenen helaas.

Pluspunten

  • Gameplay
  • Graphics
  • Sfeer in stadion

Minpunten

  • Nederlands commentaar
  • Offline carriere modus
  • Cutscenes
  • Keeper soms subliem soms bar slecht

Eindoordeel

Score: 2
TechnoTorpedo 22 oktober 2014

FIFA 15, Xbox 360

Sinds 2013 al fanatiek FUT speler, echter is dit by far de slechtste editie, er gebeuren te veel ongeloof waardige dingen. Verdedigers die geparkeerd staan, aanvallers die met 2 trucjes vanaf de aftrap ineens voor je keeper op duiken. Nee er moet nog veel gepatched worden.

Pluspunten

  • FUT blijft een geweldige modus
  • EA heeft de optie om aan een flink aantal fouten te werken
  • Dat EA niet vies is van updates

Minpunten

  • Slechtste FIFA in de reeks
  • Speelt totaal niet soepel, je krijgt zelden de bal waar je hem wil hebben
  • De computer kiest voor jou de medespelers uit waar hij hem heen wil passen (Is met instellingen niet te veranderen)

Eindoordeel

Score: 2
NextGenOscar 19 oktober 2014

FIFA 15, PS4

Het spel is precies als FIFA 14 maar dan met nog meer bugs. Ook bepaald het spel zelf waar een speler naar toe passed.

Pluspunten

  • Sfeer

Minpunten

  • Bugs
  • Weinig verbetering
  • Passing

Eindoordeel

Score: 1
freerixNewbie 16 oktober 2014

FIFA 15, PS4

slechtste fifa ooit!!!!!!!!!!!! passing is waardeloos want fifa kiest gewoon zelf waar die heen paast verdediging is niet door heen te komen en aanvallers zijn niet van de bal te krijgen.

Pluspunten

  • geen pluspunten

Minpunten

  • slecht
  • slecht
  • waardeloos

Eindoordeel

Score: 1
dt..Newbie 14 oktober 2014

FIFA 15, PS4

Spijt!!! spel te te duur fifa 14 in nieuwe jasje plus andere bugs en irritatie anti voetbal spel geworden steeds vaker word bus achterin geparkeerd. FIFA BELOOFT VEEL KRIJGT NIETS VOOR TERUG (behalve altijd het zelfde bugs, irritatie en fouten) Mis de game play feeling. niet de moeite waard!

Pluspunten

  • dribbel is wat fijner

Minpunten

  • fifa 14 bugs & irritatie plus fifa 15 bugs, spelers reageren niet of sta still als je naar hun pas.
  • speler lopen lekaar om ver of kegelen elkaar om ver, struikel tegen elkaar aan. elke bal in de kluts is voor CPU. keeper overrated gemaak te met redding, terwijl al een bus er voor staat. anti voetbal spel
  • scheids fluit eerder tegen je, overtreding waar je geen benul van heb, CPU tackel is 97% altijd raak.

Eindoordeel

Score: 1
stevy 9 oktober 2014

FIFA 15, PS4

Je krijgt steeds sterker het idee dat gerenomeerde reviewers een zakcentje krijgen toegeschoven door grote uitgevers. Ik ben speler van FIFA sinds de allereerste FIFA International, en speelde in divisie 2 online op FIFA 14. FIFA 15 is met recht de slechtste FIFA ooit gemaakt.

Pluspunten

  • Presentatie
  • Muziek

Minpunten

  • Frustrend slechte (verdedigende) AI
  • Meest vreemde overtredingen waar je geen invloed op hebt
  • Wedstrijd winnen of verliezen is willekeur
  • Waardeloze keepers
  • Trage gameplay door animaties
  • Nog meer cutscenes
  • Passing werkt willekeurig niet of slecht
  • Spelers vallen en rollebollen bij het minst of geringste.

Eindoordeel

Score: 1
klumel 1 oktober 2014

FIFA 15, Windows

Zelf speel ik alleen Carrière-modus, waarbij ik 1 speler bestuur. Namelijk mijzelf. Maar ik kan zeggen dat dit iets verbeterd is vergeleken met Fifa 14. Dit omdat de Pro camera beter is ingesteld.

Pluspunten

  • Heerlijk sfeer in het stadion
  • Herhalingen
  • Keeper animaties

Minpunten

  • Carrière-modus niet uitgebreid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4
MuiGuro 30 september 2014

FIFA 15, PS4

Soms zijn er wat kleine bugs in de game zoals de keeper die de bal iets te snel weer loslaat maar verder is de game echt een aanrader!

Pluspunten

  • Goede looks
  • TUF is erg leuk

Minpunten

  • keepers bug

Eindoordeel

Score: 5
sulanumNewbie 26 september 2014

FIFA 15, PS3

Er is ten opzichte van FiFA 13 veel veranderd qua design, er zijn nieuwe skill oefeningen bij gekomen, dus dat maakt het spel leuker. Ook het publiek vind ik een stuk mooier. Het spel valt mij momenteel erg tegen.

Pluspunten

  • wedstrijdveld ziet er een stuk mooier uit.
  • De supporters leven veel meer mee en ziet er sfeer makender uit.
  • Je kan aanstaande (echte) wedstrijden na spelen.
  • Meer leuke skilloefeningen

Minpunten

  • Er worden dingen beloofd die ze niet na komen.
  • Ongelooflijk veel bugs.
  • Zo'n beetje alle stadions missen.
  • Bepaalde bewegingen zijn hoekig (gaat niet vloeiend)
  • In de tijd dat je een bal wilt passen, ben je de bal al weer kwijt.
  • Bug : Schiet je de bal tegen de paal aan, krijg je regelmatig van een commentaargever te horen, dat de paal tegen de lat is aangeschoten.
  • Bug: Spelers teleporteren in korte stukjes video (na een doelpunt of tussendoor). Soms flitst een speler zo het doel uit, of rent er een speler tegen een muur bij de tribunes

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een FIFA 15, Xbox 360?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True