Prijs |
Specificaties | Socket 1150 • ATX • Intel Z97 chipset - Bekijk alle specificaties |
![]() |
Round-up - Dertien Z97-moederborden getest Tweakers onderwierp een aantal Z97-moederborden aan enkele benchmarks: welk is het snelst? Daarnaast hebben we natuurlijk ook gekeken welk bord de meeste features biedt voor je geld. |
Goed moederbord, werkt gewoon fantastisch!
De msi Z97 GAMING 5 is niet alleen een heel mooi moederbord maar is ook zeer compleet. Voor de prijs krijg je zeker waar voor je geld!
Prima moederbord,met alle moderne feautures,maar toch wat kleine minpuntjes
Prijs-kwaliteit één van de betere borden voor de beginnende overklokker!
Mooi moederbord voor z'n prijs!
Voelt stevig aan, en is netjes afgewerkt.
Helaas bij de tempmeter groen/gele kleur gebruikt wat niet past bij het zwart rode thema.
Bios is makkelijk en overzichtelijk.
I/O shield zit een een mooi laagje foam op.
Al met al een leuk bord voor het geld.
Prijs/kwaliteit is top, zeer mooi moederbord met uitstekende features!
Dit is echt een top product zeer hoge kwaliteit en goede prestaties zeer mooi uiterlijk ook is dit een zeer efficient product die gemakkelijk alle taken aankan http://cdn.eteknix.com/wp-content/uploads/2014/05/MSI-Z97-Gaming-7-5.jpg
Een goed moederbord van zeer goeie kwaliteit. Echt een aanrader.
Na het bouwen van mijn computer ben ik zeer tevreden over de kwaliteit/prijs ratio. Wat ik ook niet verwacht had is dat deze moederbord over uitstekende overklok capaciteit!
Deze moederbord bevat ook genoeg USB/USB2.00 poorten wat ook uitstekend is!
Op zich prima moederbord, maar Killer Ethernet is totaal waardeloos. Als je internet wilt hebben, neem dan vooral een andere.
Prima product met goede ondersteuning voor overklokken
Ik heb dit moederbord nou anderhalf jaar en heeft het to nu toe gewoon goed gedaan zonder enige problemen.
Veel functies ingebouwd in dit prachtige moederbord van MSI. Werkt uitstekend met de software van MSI. Killer E2200 Networking blijkt nog goed te werken ook, had ik niet verwacht. PCB is mat zwart, dus niet bruin of wat dan ook. Helemaal super.
Leuke mobo die high-end functies heeft voor lagere prijs. Heatsink kan irritant zijn als je er boven op in een midi-tower een 280 mm radiator plaatst. Ik moest mijn videokaart er uit doen om M.2 SSD te plaatsen door de backplate van videokaart. Beetje onhandige positie van M.2.
Mooie bouwkwalitieit van 4 lagen op het moederbord, mooie bios en overzichtelijke bios met goeie overclockmogelijkheden. Tot nu tot geen minpunten kunnen ontdekken.
goede moederbord zowel stabiel als goed overklobaar.
Prima moederbord, goede kwaliteit, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en voldoet volledig aan de verwachtingen
Heb deze product online besteld vanwegens de goede reviews van anderen.
Deze moederbord bevat ook genoeg USB/USB2.00 poorten wat ook uitstekend is!
Top moederbord is stabiel en specifiek voor gamers bedoeld.
+ alle drivers in 1 keer downloaden bij msi live update.
in het kort het is plug and play.