Logitech Z200 Wit

Prijs
€ 34,94
Specificaties 2.0-set met een totaal vermogen van 5 Watt RMS - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
2
Score: 4
7
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
1
Toon reviews van:
0
System 29 augustus 2018 Product gekocht

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Goedkoop, maar zelfs dan niet zijn prijs waard.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Strak design

Minpunten

  • holle klank
  • Middentonen zijn ondermaats
  • werkt op 5V, maar toch geen USB
  • beetje groot voor het geluid dat het maar produceert

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1
Vormgeving Score: 3
Muziekweergave Score: 1
Film/gameweergave Score: 1
Basweergave Score: 2
Mid- en hoogweergave Score: 1

0
william1141 11 oktober 2014

Logitech Z200 Wit

ik heb de zwarte versie van dit maar dat zal natuurljik niks uitmaken

Pluspunten

  • goed gebouwd (kan tegen een stoot)
  • flink luid
  • je kan een tweede apperaat aan sluiten

Minpunten

  • je mist wel wat bass (maar het is wel goed voor klassieke muziek)
  • kabels zijn een klein beetje tekort (ac adapter)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 2
Mid- en hoogweergave Score: 4

WoyBoy 12 november 2021 Product gekocht

Logitech Z200 Wit

Verrassend goed geluid. Kleur wit, valt lekker weg tegen mn witte bureau en witte muur. Handige draaiknop op de zijkant voor highs/lows. In mn dromen heeft ie ook een USB aansluiting (met ingebouwde geluidskaart), zodat ik m kan aansluiten op mn USB KVM switch tussen werklaptop en thuis PC.

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluidskwaliteit
  • Afwerking
  • Valt niet zo op (bij mij dan)

Minpunten

  • Alsnog fysiek groot

Eindoordeel

Score: 4
Davi-D 10 juli 2021 Product gekocht

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Slecht geluid! Geen bass en/of middentonen. Max volume is zeer laag. Deze speakers kosten niet de wereld maar voor hetzelfde geld kun je veel betere speakers vinden van een ander merk.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Geen bass
  • Geen middentonen
  • Goedkoop gemaakt
  • Slechte prijs/kwaliteit verhouding zelfs met de lage prijs

Eindoordeel

Score: 1
gangsterboy030 29 april 2021 Product gekocht

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Nu staan ze er opzich wel grappig bij, maar dat is het wel. Vaak als ik reviews lees over "niet voor audio-fielen" denk ik wat een zeikerds, maar deze zijn ook voor een niet audio-fiel waarschijnlijk niet waar je naar op zoek bent. Bass vrijwel niet aanwezig tweeters vallen tegen.

Pluspunten

  • Staan mooi
  • Relatief compact
  • Leuke uitstraling

Minpunten

  • Klinken erg hol
  • de bass driver is vrijwel afwezig
  • Tweeters ondermaats

Eindoordeel

Score: 2
Default-tweaker 22 april 2021 Product gekocht

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Heb deze speaker nu al jaren. Ze werken prima voor de prijs en zijn beter dan ingebouwd speakers van je monitor of laptop.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Er bij deze prijs altijd ruimt voor verbetering voor meer geld

Eindoordeel

Score: 3
inaba_nl 12 januari 2018 Product gekocht

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Speakers zijn ok als je ervoor zit, maar niet als deze te veel van je oren af staan (gedraaid) Voor deze prijs best netjes, geen subwoofer nodig

Pluspunten

  • Prijs
  • Klank
  • Toonregeling

Minpunten

  • Klinken hol indien te ver van oren gedraaid
  • Speakerkabel niet te verlengen

Eindoordeel

Score: 4
Nickkert 21 september 2017 Product gekocht

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Kwalitatief is het een product zoals ik het van Logitech mag verwachten. Ondanks dat dit product in het lagere segment valt, voelt het allemaal degelijk en is het geluid goed.

Pluspunten

  • Goed geluid, ook op een lager volume.
  • Mooi vorm gegeven.
  • Formaat is goed. Niet te klein en niet te groot om alle aandacht op te eisen.

Minpunten

  • Jammer van de witte accenten. Zilveren accenten hadden het product een luxere uitstraling gegeven.
  • 'Tone' is instelbaar, maar in de praktijk merk ik geen verschil.

Eindoordeel

Score: 4
peidur 31 augustus 2017 Product gekocht

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Tijdens werk heb ik niet heel veel behoefte aan kwalitatief goed geluid en dan zijn deze budget speakers perfect. In een grotere ruimte geven ze voldoende volume. Alleen de bass is erg matig, het aansluiten van een bassbox is dan wel aan te raden als je dit op prijs stelt.

Pluspunten

  • Strak design
  • Lange kabel tussen speakers

Minpunten

  • Matige bass
  • Korte kabel naar pc

Eindoordeel

Score: 3
Destrux 21 juni 2017 Product gekocht

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Voor deze prijs een prima speakersetje. Had eerst de Z333 in bezit maar deze ging helaas kapot. Wilde eigenlijk niet al te veel meer uitgeven aan een nieuwe set en ben toen bij deze uitgekomen. Gebruik deze voor muziek en filmpjes en mijn Headset voor het spelen van games.

Pluspunten

  • Prima helder geluid
  • Simpele bediening
  • Gemakkelijk te installeren
  • Strak design (ook in het wit)
  • Prijs / Kwaliteit

Minpunten

  • Bass is matig
  • Kabels aan de korte kant

Eindoordeel

Score: 4
BobV 12 juni 2017

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

We hebben dit setje aangeschaft op kantoor om wat te testen. Setje ziet er prima uit en werkt ook redelijk (verwacht geen extreem goede prestaties), maar.. De onderste set membranen zijn alleen de membranen, en missen de daadwerkelijke drivers! Goede aankoop voor 20 euro, niet voor meer.

Pluspunten

  • Geluid is acceptabel
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Maar twee echter drivers
  • Weinig kracht

Eindoordeel

Score: 3
Reaver 13 april 2017

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Leuke speakers voor een leuke prijs, helaas wel wat weinig bass.

Pluspunten

  • Leuke uitstraling
  • Goed geluid
  • Prijs

Minpunten

  • Weinig bass

Eindoordeel

Score: 5
Luxicon 28 januari 2016

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Mooi design, vooral omdat ik een zwart / wit kast en hardware heb, past dit perfect. Voor de prijs is het een prima setje, maar krijgt geen 5 sterren, omdat de sound behoorlijk tegenvalt zonder eigen EQ toe te passen. Was voor mij € 20,- nieuw.

Pluspunten

  • Geluid heel prima met EQ
  • Goedkoop
  • Mooi design
  • Behuizing goed in orde

Minpunten

  • Geluid behoorlijk slecht zonder EQ

Eindoordeel

Score: 4
Quadradial 19 januari 2016

Logitech Z200 Zwart (EU-versie)

Mooie nette speakers. Mogelijkheid om headphones en mic door te lussen. Gaat hard zat.

Pluspunten

  • Mooi en robuust design
  • Geluid kan hard zat
  • input en output mogelijkheid
  • goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • korte kabels
  • weinig bass

Eindoordeel

Score: 4
Fleximex 17 december 2015

Logitech Z200 Wit

Uitstekende speakers. Voor 30 euro is het geluid goed en de speakers zien er mooi uit.

Pluspunten

  • Prima geluid voor de prijs
  • Bass niet te zacht
  • Toon van het geluid aan te passen
  • Input voor bijvoorbeeld smartphones
  • Output voor headphones
  • Fijne volume draaiknop
  • Mooi uiterlijk
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Bass vrij oppervlakkig
  • Speaker cone is open

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Z200 Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee