Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
2
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
YorrickNL 3 augustus 2014

HTC One (M8) M100 Dot View Case Zwart

De prijs / functie verhouding van deze accessoire is niet optimaal, het is echter een leuke accessoire, maar voor zijn huidige prijs (€40, - in de telecomwinkel) zou ik hem laten liggen.

Pluspunten

  • Officiële accessoire van HTC
  • Uniek
  • Simpel ontwerp
  • Uitlijningen voor gaten zijn precies goed

Minpunten

  • Sluit niet met een dikkere screen protector
  • Prijs/prestatie houding
  • Notificaties van andere applicaties niet zichtbaar (Verholpen op 15-10-2014)
  • Hoesje klapt automatisch dicht tijdens 1-hand-use

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 3

Mijzelve 5 juli 2014

HTC One (M8) M100 Dot View Case Zwart

Aansprekend, retro design. Een aantal applicaties zoals e-mail, sms en de klok werken heel goed. Niet-HTC apps werken echter niet, dus moet je alsnog de telefoon openen. Zoek in Duitsland voor leuke aanbieding. Als je deze hoes voor ~€20 kan krijgen, zou ik het je aanbevelen. Voor meer: laten liggen.

Pluspunten

  • Design
  • Telefoneren zonder hoesje te openen

Minpunten

  • Onbruikbaar in zonlicht
  • Werkt alleen met een paar HTC-applicaties
  • Lijkt onsteviger dan standaard bijgeleverde hoesje
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3
Martinpheeren 15 januari 2018 Product gekocht

HTC One (M8) M100 Dot View Case Zwart

leuke en effectieve telefoon hoes

Pluspunten

  • zeer geinig
  • werkt perfect
  • opnemen zonder te openen

Minpunten

  • onbedoeld bellen

Eindoordeel

Score: 5
niekdewert 22 november 2015

HTC One (M8) M100 Dot View Case Zwart

Leuke accessoire voor mijn telefoon. Kwaliteit is niet geweldig jammer genoeg.

Pluspunten

  • Origineel hoesje

Minpunten

  • Lage kwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
AtlasDev 13 januari 2015

HTC One (M8) M100 Dot View Case Zwart

Goede hoes en een leuk extraatje, maar het is wel even wennen om het vast te houden.

Pluspunten

  • Mooie extra feature
  • stevig
  • de 'feel' blijft
  • sluit bijna perfect (+/- 1 mm blijft open)
  • Sluit geen knoppen af

Minpunten

  • werkt niet altijd meteen
  • Is wennen om vast te houden
  • blijft na wennen ook onhandig bij one-hand-use
  • Randen blijven kwetsbaar voor schade

Eindoordeel

Score: 4
Opinion 30 mei 2014

HTC One (M8) M100 Dot View Case Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
ontwerp 1 mei 2014

HTC One (M8) M100 Dot View Case Zwart

Prijs Score: 1
Featureset Score: 1
Prestaties Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 1
Ergonomie Score: 1
Mobiliteit en accuduur Score: 1
Navigatiesoftware Score: 1

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een HTC One (M8) M100 Dot View Case (HTC One M8) Groen?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True