Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE 16GB Wit - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
4
Score: 3
5
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
Luctia 4 april 2016

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Zwart

Deze tablet is een prima product. Bij nader inzien gebruik ik hem minder dan verwacht, maar desalniettemin is het product zelf een mooi staaltje techniek. Niet dat het geweldig is, maar het kan er mee door, helemaal voor deze prijs.

Pluspunten

  • Prijs(heb hem voor ¤222,- gekocht in de aanbieding)
  • SD kaart
  • Grootte
  • Relatief weinig bloatware(voor Samsung)

Minpunten

  • Snelheid niet geweldig goed
  • Scherm

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Ergonomie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 3
Prestaties Score: 4
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5

0
ComPeter 22 juni 2015

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Value Edition Zwart

SAMSUNG Galaxy Tab4 10.1 Value Edition (VE) WiFi Zwart SM-T533 is een hele fijne tablet. Hij is snel, redelijk robuust (ondanks plastic achterkant), goed geluid en redelijke prijs (229,05 bij Media Markt) Deze tablet moet je niet verwarren met zijn oudere broertje de SAMSUNG Galaxy Tab4 10.1 WiFi Zwart (SM-T530)

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Snel
  • Redelijk roboust
  • Klaar voor Android Lollipop 5.0

Minpunten

  • Camera resolutie (3.0) aan de voorkant
  • Zwarte uitvoering met witte oplader en snoertje
  • Lange oplaad tijd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Warmte en geluid Score: 5
Ergonomie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

siljan 27 juli 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE 16GB Zwart

ik heb hem nu al een jaar en nog steeds even goed als in het begin batterij gaat ook niet snel leeg. ik gebruik hem voornamelijk voor Netflix, YouTube

Pluspunten

  • batterij niet snel leeg
  • beeldscherm
  • makkelijk mee tenemen

Minpunten

  • kabels gaan snel kapot

Eindoordeel

Score: 4
Meijer 23 april 2017

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Zwart

Mooie tablet. Heb hem nu bijna 2 jaar. Bij aankoop werd mij verteld dat ik hem via hdmi aan kon sluiten aan mijn tv via een adapter. Dit was helaas niet zo. 2 maand geleden las hij mijn micro SD kaart niet meer, en het opladen duurt vrij lang.

Pluspunten

  • Mooi beeld

Minpunten

  • Geen hdmi ondersteuning
  • Leest micro SD niet meer

Eindoordeel

Score: 3
Jwoolbekkink 9 mei 2016

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Value Edition Zwart

Werkt goed, wordt alleen iets tè heet en de batterij is vrij snel leeg

Pluspunten

  • Snelheid
  • UI

Minpunten

  • Hitte
  • Batterij

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 2
Mobiliteit en accuduur Score: 2
Warmte en geluid Score: 2
Ergonomie Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
jan15_ 2 januari 2016

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Wit

Het is een redelijke goed product voor de prijs, alleen de batterij is slecht

Pluspunten

  • snelle processor
  • heel stevig
  • mooi en scherp beeld

Minpunten

  • zeer slechte batterij

Eindoordeel

Score: 3
Henk de Steen 7 juli 2015

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Zwart

Mwa

Pluspunten

  • Mooi prijskaartje
  • Ondanks het plastic design mooi afgewerkt
  • Goede vastzittende knoppen
  • Snel
  • Word niet heel erg warm

Minpunten

  • Valt snel
  • Geen Dolby speakers
  • Geen lader waar geld uitstroomt
  • Korte lader dus als je eraan trekt valt je tablet
  • Had een lichtje in de terug en venster knoopen gemogen
  • Als er een olifant op gat staan is ie kapot
  • Als je onder een boom zit en er val een eikel uit heb je kans die ie kopot gaat

Eindoordeel

Score: 4
Meneer_mandje 7 juli 2015

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Zwart

Een sublieme tablet, erg goed . Alleen snap ik maar niets van het android besturingssysteem

Pluspunten

  • Mooie lay out
  • Mooie prijsje
  • Kan makkelijker meegenomen worden dan samsung telefoons
  • Beats by dr. Dre geluidsinstallatie bijgeleverd
  • Met een hamdpalmbeweging maakt u een schermafbeelding, 1x schuiven, en voila...

Minpunten

  • Plasticen behuizing glijdt snel het water in
  • Als de tablet in het water valt tijdens het zwemmen is hij kapot(niet waterdicht)
  • Geen iOs besturingssysteem
  • Er zat geen oplader meegeleverd
  • Er bestaan geen dot view hoesjes

Eindoordeel

Score: 3
SimaKingNewbie 27 februari 2015

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Wit

Dit is een goeie tablet in zijn prijsklasse. Ik dacht dat een resolutie van 1280x800 niet zou uitmaken op een 10.1 Tab maar het is duidelijk niet scherp. De multiwindow optie van samsung is leuk maar gebruik je weinig. De tab ligt stevig in je handen en is mooi afgewerkt.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt ondanks zijn plastieke behuizing
  • Redelijk snel
  • Prijs

Minpunten

  • Lage resolutie
  • Opladen duurt lang
  • Performance hikjes

Eindoordeel

Score: 3
topper007 14 februari 2015

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB Zwart

Wat een super ding! Snelheid, scherm en de softwarematige mogelijkheden zijn uitermate goed.

Pluspunten

  • Helderheid scherm
  • Snelheid
  • Bouw
  • Knoppen
  • Gewicht

Minpunten

  • Accuduur
  • Micro-usb is fragiel
  • Audio jack op vreemde plek

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE 16GB Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True