Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Audio-Technica ATH-M50X (Zwart). Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
43
Score: 4
6
Score: 3
3
Score: 2
3
Score: 1
1
Toon reviews van:
+2
jorianvda 10 maart 2021 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

De Audio Technica ATH M50X is een goede koptelefoon voor het geld. Hij leent zich goed voor rock/metal en elektronische dance muziek. Deze koptelefoon is geen “hifi” koptelefoon, er is sprake van een erg krappe soundstage, en hij beschikt niet over een natuurgetrouw geluid.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Fijn voor rock/metal en elektronische dancemuziek
  • Goede upgrade vanaf oordopjes of goedkope koptelefoon
  • Aan te drijven door elk apparaat (dus ook je telefoon)

Minpunten

  • Geen universele kabel
  • Geen natuurgetrouw geluid
  • Krappe soundstage
  • Earpads iets te klein
  • Pijnlijk schelle trebble bij hoog volume

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

+2
gajus26 21 mei 2015

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

De Audio-Technica ATH-M50x is een kleine stap voorwaarts ten opzichte van de Audio-Technica ATH-M50. De Audio-Technica ATH-M50x is volgens velen een van de beste koptelefoons die voor onder de 200 euro te koop zijn. Ik kan niet anders dan me hierbij aansluiten. Zeker de limited editions zijn echte "eye-candy".

Pluspunten

  • Zeer degelijke bouwkwaliteit
  • Comfortabel om te dragen
  • Mooi uitgebalanceerd geluid
  • Verwijderbare/vervangbare kabel

Minpunten

  • Geen geïntegreerde microfoon in de kabels
  • Relatief groot om even mee te nemen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
marty45 1 mei 2021 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Deze hoofdtelefoon op aanraden van een paar vrienden gekocht, ikzelf was er niet tevreden mee. Goede prijs voor een hoge kwaliteit aan geluid. Ik vind alleen dat de hoofdtelefoon erg strak zit. Na een uurtje dragen kreeg ik al last van mijn oren/hoofd. De oorschelpen zijn ook niet super groot

Pluspunten

  • goed geluid
  • goede bouwkwaliteit
  • 3.5mm kabel is verwijderbaar
  • strak design

Minpunten

  • erg oncomfortabel
  • kleine soundstage (geen?)
  • oorschelpen zijn iets te klein
  • geïsoleerd gevoel
  • eten klinkt 100x zo luid

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 2

+1
Tenshi818 16 juni 2019 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Dit is nu de derde keer dat ik deze headphones koop. In 2010 de m50 gekocht en deze heeft het met weer en wind 5 jaar uitgehouden met een gebruik van minimaal 12 uur per dag. Nadat deze was versleten gekeken naar alternatieven maar uiteindelijk voor de m50x gegaan.

Pluspunten

  • Prijs geluidskwaliteit verhouding.
  • Prijs bouwkwaliteit verhouding.
  • Comfort.
  • Ear-pads goedkoop te vervangen.
  • Uitgebreide selectie accessoires.

Minpunten

  • Headband is het eerste wat verslijt.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Drowsy 25 mei 2017

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Voor de audio freaks onder ons een zeer fijne koptelefoon. Goede bouw en een beetje zwaarder ( Vind ik fijn ).

Pluspunten

  • Beetje zwaar
  • Goede bouwkwaliteit
  • Zeer goed geluid

Minpunten

  • Meenemen niet altijd even makkelijk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Tigo2000 27 april 2017

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Zeer goede koptelefoon voor een goede prijs. De leren oorkussens worden bij lange luistersessies nogal warm en plakkerig, maar de oorkussens kunnen worden vervangen met andere oorkussens. De koptelefoon heeft een "vlakke" response curve, maar of je dat fijn vindt is een eigen mening.

Pluspunten

  • Alle kabels die je nodig hebt zitten erbij
  • Opvouwbaar en makkelijk te vervoeren
  • Zeer goede bouwkwaliteit (2.5 jaar - geen krasje)

Minpunten

  • Leren oorkussens kunnen heet/plakkerig worden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Krenie 18 november 2016

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Na bijna anderhalf jaar is de ATH-50MX nog steeds een meesterlijke koptelefoon. Als je aan muziek producing doet of aan video editing dan is de M50X zeker een aanrader. Ook als je vaak naar muziek luistert of je gamet is hij ook aan te raden! ATH-M50X = Kwaliteit

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Audio is superb
  • Robuste Behuizing
  • Verwisselbare kabels
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet veel leveranciers

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
RichieB 10 april 2016

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Zeer mooie en comfortabele hoofdtelefoon die muziek heel natuurlijk en gebalanceerd weergeeft.

Pluspunten

  • Natuurlijk geluidsweergave
  • 3 verschillende snoertjes
  • Goede comfortabele pasvorm

Minpunten

  • Op een iPhone 6S niet erg hard

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Hitmay 4 december 2015

Audio-Technica ATH-M50X (Wit)

Nummer 1

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede bass, niet heel erg strak maar wel goed
  • Hele mooie high's

Minpunten

  • Veel goed plastic, maar het is en blijft plastic
  • Unboxing experience

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Yosecret 27 augustus 2014

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

M'n eerste koptelefoon van 100+ euro, iets waar ik achteraf zeker geen spijt van heb.

Pluspunten

  • Komt zuiver en prima geluid uit
  • Zit stevig in elkaar
  • Komt met 3 verschillende kabels
  • Gaat over de oren wat er comfortabel is
  • Prachtige afwerking

Minpunten

  • Na lange tijd voel je hoofdband
  • Opbergtasje niet helemaal top

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

0
Dorstlesser 21 december 2016

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Kan me helaas helemaal niet vinden in de positieve reviews hier. Er is veel te veel treble; het luistert echt niet comfortabel. Weinig bas, de lage mids zijn volledig afwezig. Heb hem vervangen door de AKG K181 DJ UE; die is niet zo comfortabel maar klinkt stukken beter.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Degelijk gebouwd

Minpunten

  • Veel teveel treble
  • Te weinig bass
  • Holle, dode mids

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 5

0
ThiggesNewbie 28 april 2016

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Deze kooptelefoon is voor deze prijs een van de beste op de markt. geluidskwaliteit is heel erg goed. dit product is multifunctioneel, voor gamen, muziek luisteren en video/audio bewerking. deze koptelefoon kan ik ook uren op mijn hoofd hebben zonder last.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit is super
  • robuust gebouwd
  • heel comfortabel
  • meerdere kabels meegeleverd

Minpunten

  • weinig verschillende kleuren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Bigs 21 januari 2021 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Ik heb deze hoofdtelefoon nu al drie jaar in bezit en verbaas me nog steeds af en toe over hoe goed hij klinkt. Helderheid en detail van een goede studiohoofdtelefoon, maar met een 'EQ-curve' die heerlijk is voor casual luisteren. Met recht een onverslagen klassieker.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Lekker geluid
  • Makkelijk aan te sturen

Minpunten

  • Warme oren na een uur luisteren

Eindoordeel

Score: 5
superbieke 20 oktober 2020 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Koptelefoon werkt na jaren nog goed, hoofdband begint nu alleen slijtage te vertonen. Oorkussens vervangen door velours kussens, zit vele malen prettiger.

Pluspunten

  • Zit lekker
  • Mooi gebalanceerd geluid
  • Afneembare kabel

Minpunten

  • Leer in hoofdband scheurt snel
  • Niet de mooiste

Eindoordeel

Score: 5
Twanne 25 september 2020 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Gekocht als game- en reis hoofdtelefoon. Redelijk neutraal getuned met ietwat meer bas. Het is namelijk in eerste instantie een studio-monitor. Om te gamen is dat perfect, hij kan gedreven worden vanuit de een standaard moederbord DAC met goeie fideliteit. Voor de audiofiel zijn er andere (duurdere) opties.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Er komen 3 verschillende kabels mee alsook een 6.35mm jack adapter
  • Licht gewicht
  • Kan gebruikt worden zonder DAC
  • Design kan aangepast worden met dbrand skins

Minpunten

  • Kabelaansluiting is uniek, dus lastig met andere kabels te gebruiken.
  • Padding van hoofdband mocht iets dikker

Eindoordeel

Score: 4
AverageAlex 30 mei 2020 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Wil je een grap horen? M50x zijn goed.

Pluspunten

  • Vouwbaar
  • Bouwkwaliteit
  • Kabels

Minpunten

  • Heel oncomfortabel
  • Geen soundstage
  • Slechte imaging
  • Te luide mids (ongeveer een 8db peak bij 4K)
  • Onnatuurlijke low-end
  • Veel te duur, je kan k371's kopen voor 110 en die zijn beter in elk opzicht

Eindoordeel

Score: 1
ourari 25 januari 2020 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Minder bas dan ik gewend ben, maar daar krijg ik een wereld aan geluiden voor terug; Ontdek nieuwe lagen in muziek waar ik al >10 jaar naar luister! Ook goed voor gamen (horen van voetstappen in FPS) in combinatie met compressie software zoals VoiceMeeter Banana.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Comfortabel (mits precies goed geplaatst)
  • Drie verschillende kabels inbegrepen
  • Gemakkelijk te modden (zie youtube)

Minpunten

  • Zonder modden niet met universele stekkers te gebruiken
  • Geen hardcase inbegrepen
  • Plastic

Eindoordeel

Score: 4
Luuk1234567890 29 november 2019 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Na 2 jaar nog steeds fantastisch en nog geen beter klinkende koptelefoon gehoord. Ik zet de equalizer wel altijd op extra bass, dan is het geluid echt perfect voor mij (luister vooral rap). Mooie mids en highs, punchy bass en met de extra bass equalizer een mooie diepe bass erbij.

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijs
  • Bouwkwaliteit, zeer stevig
  • Comfortabel

Minpunten

  • Zwaar

Eindoordeel

Score: 5
kris560 5 april 2019 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Door deze koptelefoon is de manier hoe ik naar muziek luister een beetje veranderd ik heb totaal geen kennis over geluid ofzo maar ik ben veel precieser met speakers & oordopjes. Erg goed kwa geluid. Comfort is alleen de mindere kant na lange tijd dragen kan dit hoofdpijn geven.

Pluspunten

  • Geluid
  • Erg helder
  • Veranderd je manier van luisteren
  • Komt met 3 stevige kabels

Minpunten

  • Desing (ik vind hem best mooi maar is niet voor iedereen)
  • Comfort
  • Hij is best zwaar
  • Opberg zakje is een beetje matige kwalitijd

Eindoordeel

Score: 4
GAZcool 29 september 2018 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

De Audio-Technica ATH-M50X (Zwart). Een koptelefoon met een accuraat geluidsprofiel, perfect om te werken met audio, maar ook voor casual gebruik. Zit heerlijk, is stevig, en is spotgoedkoop voor de geluids- en bouwkwaliteit

Pluspunten

  • Prijs.
  • Accuraat geluid.
  • Stevig.
  • 3 kabels meegeleverd.
  • 3,5 mm jack kan vervangen worden.
  • Zit heerlijk.

Minpunten

  • n.v.t

Eindoordeel

Score: 5
LaameLei 30 augustus 2018 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Ik heb deze nu 4 jaar in gebruik en hij bevalt me nog steed heel goed. Geluid is heel goed voor het geld. De hoofdband slijt wel na een tijdje, en de earpads gaan te snel kapot. Vervang deze door earpads van Shure, die zijn stukken comfortabeler en duurzamer.

Pluspunten

  • Algehele bouwkwaliteit is hoog
  • Goed geluid
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • 3 bijgeleverde kabels
  • afneembare kabels

Minpunten

  • Na verloop van tijd scheurt het nepleer
  • Earpads verslijten relatief snel

Eindoordeel

Score: 4
Mebus 16 augustus 2018 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Kwaliteit voor je geld, klinkt zuiver en strak maar mist zonder een degelijke geluidskaart wel wat bass. Voor muziekliefhebbers maar zeker ook voor gamers een goede allround headset.

Pluspunten

  • strakke tonen
  • zuiver
  • goede kwaliteit kabels en lang
  • Simpel design

Minpunten

  • plastic
  • strak op het hoofd

Eindoordeel

Score: 5
daaan 4 mei 2018 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Komend van een Sennheiser HD 201 een ware verademing. Hij zit beter het geluid is wat mij betreft fenomenaal en hij ziet er gewoon goed uit. Hij kan erg hard zonder te vervormen en is lang niet zo zwaar als ik me had voorgesteld aan de hand van andere reviews

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Zit goed
  • Meerdere snoeren

Minpunten

  • Iets overstuurde bas

Eindoordeel

Score: 5
PhaeTom 15 maart 2018 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Erg goed geluid voor gebruik op mobiele apparaten zonder losse versterker. Ik luister verschillende soorten muziek en ben over de hele linie erg tevreden. Ik twijfelde erg tussen de DT770Pro en deze, maar vond bass toch belangrijk. Leuk om dingen te horen in nummers die ik eerder niet kon horen.

Pluspunten

  • Mooi geluid op verschillende genres muziek
  • Goed geluid voor een gesloten koptelefoon
  • Hoge prijs/kwaliteit verhouding
  • Je hoort geluiden die je normaal niet hoort
  • Isoleert van omgevingsgeluiden

Minpunten

  • In het begin strak op het hoofd
  • Isoleert van omgevingsgeluiden
  • Een open koptelefoon klinkt iets warmer

Eindoordeel

Score: 5
Darks 26 september 2017 Product gekocht

Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)

Waar prijs en kwaliteit elkaar ontmoeten. Uitstekend product. Ik hoor detail in het geluid dat ik nooit eerder hoorde. Enige 'nadeel' is dat onboard audio eigenlijk afbreuk doet aan deze headset en vraagt om te investeren in een degelijke amp of DAC.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Accessoires
  • Comfort

Minpunten

  • Vraagt om DAC/Amp

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Audio-Technica ATH-M50X (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True