Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Philips Hue White and Color Starterkit (GU10, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Specificaties Bridge met 3x GU10 lampen (ZigBee) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Achtergrond - Slimme verlichting in de woning: led wint terrein op domoticamarkt

De komst van 'slimme' led-verlichtingssystemen op de domoticamarkt biedt allerhande toepassingsmogelijkheden. Tweakers bekijkt een aantal van die systemen.

97    14 mrt '15

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
weeraanmelden 4 maart 2013

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Pluspunten

  • ZigBee protocol.
  • Tweaker friendly.
  • iOS/Android App
  • LivingColors Gen2 zijn compatible.
  • Timen van lampen
  • WebApp
  • Aanvulling op huidige sets: De remote blijft werken op je LivingColors, maar je kan ook de app of timer gebruiken.
  • Living Colors van 2011 en eerder
  • De Living Colors lampen gebruiken een andere kleurwaarde dan de Hue.
  • (op dit moment, wordt in de firmware eind maart opgelost)
  • De oudere living color lampen kunnen niet dezelfde kleur nabootsen als de Hue Lampen of Living Color lampen van 2012;
  • Ze gebruiken de laatst gekozen kleur via de afstandsbediening.
  • Ze zijn wel te bedienen van via de app, lichtsterkte en aan/uit, maar nog niet aan te passen qua kleur.
  • Als je losse apps via iOS/OSX/Web gebruikt, kunnen ze de kleur wel goed reproduceren.
  • Als je een AB gebruikt, zal de <2011 lamp altijd de laatst gekozen kleur gebruiken.
  • Ik heb Hue voornamelijk voor de timer optie en "zet op afstand aan/uit" optie, maar dit kan lastig zijn als je in een ruimte een mix van nieuwe en oude lampen hebt.

Minpunten

  • Alle lampen begin 2011 werken feilloos.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
antonnob 6 februari 2018 Product gekocht

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Veel meer dan een gadget Compleet systeem Fantastische sfeerverlichting Eenvoudige installatie Plug and Play Bijdrage aan beveiliging van je huis Elke lamp een ander programma en kleurinstelling Uitbreiding tot 50 lampen Keuze uit E27 (=grote fitting) en GU (=bajonetaansluiting) Verbruik zeer weinig voor 800 lumen (=lichtsterkte)

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi ontwerp
  • Plug and Play
  • Laag in energie
  • Bevorderd beveiliging van je huis door programma's uit- en thuis

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
DaveFlash 7 februari 2015

Philips Hue White and Color Starterkit (GU10, 3 lampen, met Bridge 1.0)

De Philips Hue lampen bieden je de mogelijkheid om op een nieuwe interactieve manier kleur aan je huis en kamers te geven, met een ruim kleurbereik voor een sfeervolle weergave bij een laag energie gebruik ter vergelijking met ouderwetse gloeilampen.

Pluspunten

  • Hoge, vertrouwde bekende oer-Hollandse Philips kwaliteit die we gewend zijn
  • lange (verwachte) levensduur van ruim 15000 branduren, bij gemiddeld gebruik á 6u/dag heb je 7 jaar vervangins-vrij plezier er aan
  • Snel in te stellen en klaar voor gebruik
  • Diverse gebruiksmogelijkheden
  • Veel apps van deden voor nog meer mogelijkheden
  • Open en duidelijk gedocumenteerde programmeer mogelijkheden voor hobbyisten

Minpunten

  • Bij het fysiek uit- en inschakelen gaat de lamp vooralsnog niet terug naar de laatst gebruikte kleur-instelling
  • Het indelen van verschillende lampen in kamers of groepen kan helaas nog niet met de officiële Philips Hue-app, wel met apps van derden ontwikkelaars
  • Minder lumen dan de versie met normale fitting (E27)
  • ondanks dat dit LED lampen zijn wordt de buitenkant van de lamp toch nog redelijk warm
  • Door een eerdere exclusiviteitsovereenkomst met Apple en Apple-dealers, helaas nog steeds onvoldoende leverbaar bij de meeste andere webshops en electronica ketens

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

HermanBoersmaNewbie 9 november 2017 Product geleend

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Marketing technische ziet alles van doos tot product er gelikt uit, bridge is snel en eenvoudig geïnstalleerd, lampen geven mooi licht en afstandsbediening werkt goed, ook erg fijn dat je ze kan dimmen. De app ben ik minder tevreden over en dan met name het instellen van de lampen.

Pluspunten

  • Instellen bridge
  • Kleurenpalet wit
  • Gebruik afstandsbediening

Minpunten

  • Gebruik app
  • Prijs lampen

Eindoordeel

Score: 4
Jimmy HendrixNewbie 6 oktober 2016

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Veel te duur. Schandalig dat je daarnaast moet betalen voor een app die extra mogelijkheden geeft dan aan / uit. Niemand wil een lamp met vaste tijden aan / uit. Een standaard app gekoppeld aan zon onder, zou een werkbare optie zijn.

Pluspunten

  • Handig te installeren
  • Prettige lichtkleuren

Minpunten

  • Software zeer matig
  • Hue Pro (koop) onhandig
  • Hue Tasker (extra koop) onduidelijk

Eindoordeel

Score: 2
Knorretje- 18 oktober 2015

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Gebruik de lampen op zolder (mijn computer ruimte) om wat meer sfeer te creeren. Ik ben erg tevreden over de lampen zelf. Echter vind ik de prijs erg hoog voor wat je krijgt. Met de officiele Hue app voor je telefoon kun je de lampen bedienen.

Pluspunten

  • Hue app
  • Energiezuinig
  • Kleurenmogelijkheden

Minpunten

  • Prijzig
  • Third-party apps kosten bijna allemaal geld
  • In mijn ogen nog wat weinig mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 4
b0123405 22 mei 2014

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
hondapower 14 april 2014

Philips Hue White and Color Starterkit (GU10, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Cabbing 5 april 2014

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
DenLuke 21 januari 2014

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Makie 20 juli 2013

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Hielko 2 juni 2013

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Soggney 4 maart 2013

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
robertwebbe 12 januari 2013

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Wom 24 december 2012

Philips Hue Lamp Starterkit (E27, 3 lampen, met Bridge 1.0)

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips Hue White and Color Starterkit (GU10, 3 lampen, met Bridge 1.0)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True