Tweakers

Tweakers zegt: 7

Gebruikers

Score: 5
7 reviews

Alien: Isolation, PS4

Prijs
€ 19,99
Specificaties PlayStation 4 • Actie, Horror • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur 15 oktober 2014

Alien: Isolation - Spannend en saai tegelijk

In Alien: Isolation zul je schrikken. Vooral doordat je de alien aan boord van het ruimteschip eigenlijk niet kunt verslaan. Daardoor kun je de confrontatie beter mijden. Dat maakt de game echter ook lichtelijk saai, want je loopt en sluipt voornamelijk door lege gangen. Gelukkig is het verhaal achter de campagne afwisselend genoeg. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
7
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
linksquest 10 februari 2022 Product gekocht

Alien: Isolation, PS4

Alien Isolation heeft me genoeg hartkloppingen en zweterige handen bezorgd. Ik heb heel vaak recht op de bank gezeten van spanning, en dat was nu precies dat wat ik zocht in een Alien game. Lees ook mijn hele review

Pluspunten

  • Enorm spannend
  • Goede schrikmomenten
  • Lang genoeg
  • Goede gameplay
  • Bekende Alien muziek en geluiden
  • Past goed als gat -opvuller van de eerste 2 films

Minpunten

  • Grafisch had het wat beter gekund
  • Filmpjes lopen soms niet vloeiend

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

0
beertjen 3 maart 2015

Alien: Isolation, Windows

Mooie graphics, lange en erg gave gameplay, de game zit vol verrassingen en heeft een bizar einde.

Pluspunten

  • mooie graphics, vooral vuur en belichting
  • vette gameplay
  • savepoints en ammo e.d. zijn goed op elkaar afgestemd
  • AI is erg goed gedaan
  • leuke retro 1980 stijl
  • De game zit vol verrassingen

Minpunten

  • memoryleak
  • reloaden van revolver
  • korte dlc

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 5
Stabiliteit Score: 4

John Stopman 15 september 2022 Product gekocht

Alien: Isolation, PS4

In deze game draait alles om hoe goed je weet te sluipen en is het 'actie' element een stuk minder belangrijk: houdt daar dus rekening mee als je aan deze game begint :-)

Pluspunten

  • De game weet goed de sfeer van de eerste film te benaderen :-)

Minpunten

  • De Alien is allesbehalve achterlijk ;-)

Eindoordeel

Score: 5
John Stopman 20 december 2016

Alien: Isolation, Windows

Damn, ben ik alweer dood?? Shit. In deze game draait alles om hoe goed je weet te sluipen en is het 'actie' element een stuk minder belangrijk: houdt daar dus rekening mee als je aan deze game begint :-)

Pluspunten

  • De game weet goed de sfeer van de eerste film te imiteren :-)

Minpunten

  • De Alien is mij soms veel te slim xD

Eindoordeel

Score: 5
kid1988 22 augustus 2016

Alien: Isolation, Windows

Verwacht geen shooter, maar een story driven horror game. De Alien heeft geen vaste patronen, het is niet voorspelbaar. Het is dus altijd maar afwachten of het komt opdagen, en als het dat wel doet, of het je ziet, hoort of ruikt. Remember, hiding is only ever a temporary solution

Pluspunten

  • AI v/d Alien
  • Immersion
  • Sfeer
  • Verhaal
  • Geen jumpscares
  • Graphics & framerate (2014)
  • Laadtijden met SSD
  • (Surround) geluid

Minpunten

  • Weinig tot geen replay value.

Eindoordeel

Score: 5
Araaf 28 januari 2015

Alien: Isolation, PS4

Geweldig spel, vooral voor fans van Alien. Het verhaal draait om Amanda Ripley, dochter van Ellen. Ik vond het verhaal lekker lang duren: iedere keer kwam er toch weer een nieuwe wending wat het spelen nog leuker maakte. Veel sluipen en nadenken en meerdere opties voor het oplossen van problemen.

Pluspunten

  • Spannend
  • Helemaal in Alien-stijl
  • Lekker lang spelen

Minpunten

  • Sommige handelingen komen erg vaak terug
  • Laadtijden waren lang

Eindoordeel

Score: 5
Wizzu 8 december 2014

Alien: Isolation, PS4

De game ziet er echt next-gen uit door de, in detail gemaakte, omgeving en lichtinval i.c.m. contrast. De verhaallijn is niet teleurstellend en je voelt je zeer kwetsbaar in dit spel (dit zorgt voor de nodige adrenaline kick). De alien is daarbij ook zeer onvoorspelbaar. Een aanrader!

Pluspunten

  • Omgeving zeer vergelijkbaar met de films
  • Online "Multiplayer"
  • Verhaallijn is prima

Minpunten

  • Hier en daar wat bugs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Alien: Isolation, PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee