Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
meule004
22 augustus 2014

ICIDU KeyColor 16GB Grijs

Voldoet aan verwachtingen. Geen hoogvlieger, maar dat was gezien lage prijs niet te verwachten

Pluspunten

• Lage prijs. Zeer compact, doet wat het moet doen. Prestaties voor een USB2.0 stickje heel behoorlijk

Minpunten

• Erg klein (kans op verlies!), voelt wat goedkoop aan.

ThinkPad
14 juni 2014

ICIDU KeyColor 16GB Grijs

Goedkope plastic behuizing, prestaties niet bijzonder. Wel mooi klein formaat.

Pluspunten

• Prijs
  • Formaat

Minpunten

• Prestaties
  • Behuizing erg dun plastic (vooral connector)
  • Standaard FAT32 geformatteerd, niet handig voor bestanden >= 4GB

Sphandor
6 juni 2014

ICIDU KeyColor 8GB Grijs

Deze USB-stick werkt prima en heeft een handzaam formaat, maar de behuizing is kwetsbaar.

Pluspunten

• Klein
  • Goedkoop

Minpunten

• Het oogje is niet groot genoeg voor een standaard sleutelhangerring.
  • Geen LEDje dat aangeeft of er schrijfactiviteit is
  • Kwetsbare behuizing

floorvogelaar Newbie
5 maart 2014

ICIDU KeyColor 16GB Grijs

ik had een korte stick nodig, voornamelijk voor gebruik in combinatie met autoradio. Gewone sticks steken teveel uit, met het risico op stoten en beschadigingen van zowel de stick als de radio. Heb zojuist 16Gb geschreven aan kleine (mp3) bestanden hetgeen vlot verliep. Ook in de autoradio werkt het prima. Zeer veel bestanden, die in de random plwy mode vlotjes en zonder haperingen worden afgespeeld. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

• Beschrijven gaat snel en gemakkelijk. Korte stick, zodat er weinig kans op beschadiging is als hij aan de voorzijde in de autoradio is gestoken. snel te beschrijven en ook te lezen. Voor de € 10,-- die hij kost een prima apparaatje.

Minpunten

• geen

dezejongeman
16 januari 2014

ICIDU KeyColor 16GB Grijs

Ik gebruik hem voornamelijk om video op te plaatsen om deze af te spelen op mijn tv. schrijven van die bestanden gaat met windows met ongeveer ~5MB seconde. dat vind ik dan ook een kleine tegenvaller. Ik had verwacht van een usbstick die net op de markt is dat die toch wel tegen de USB 2.0 snelheid aan zouden zitten. de leessnelheid is wel redelijk op orde in windows haal ik ~20MB.
Ik zal de USB stick binnenkort nog even aan een speedtest onderwerpen en deze wordt hier aan dan aan toegevoegd.

Pluspunten

• lezen ~20MB
  • mooi klein
  • kan aan sleutelhanger

Minpunten

• schrijf snelheid ~5MB

Bee.nl
12 oktober 2014

ICIDU KeyColor 16GB Grijs

Eenvoudige, compacte usb-stick die makkelijk mee te nemen is in bijvoorbeeld de portemonnee.

Pluspunten

• Lage prijs
  • Compacte vormgeving

Minpunten

• Niet bijzonder snel (USB2.0)
  • Makkelijk te verliezen
  • Plastic behuizing

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een ICIDU KeyColor 8GB Grijs?