Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 9,5

Gebruikers

Score: 5
10 reviews

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Prijs
Specificaties PlayStation 4 • Actie, Avontuur • 16 jaar - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 12 mei 2016

Uncharted 4: A Thief's End - Subliem afscheid

Het slechte nieuws is dat dit voorlopig de laatste game is die we in de Uncharted-reeks zullen zien, maar het goede nieuws is dat dit de beste game in de serie is. Ontwikkelstudio Naughty Dog kon zich voor Uncharted 4: A Thief's End voor het eerst helemaal richten op de PlayStation 4, en het resultaat mag er zijn. De game ziet er schitterend uit, zowel wat de personages als wat de omgevingen betreft. Het gaat om een wereld waarin je het liefst per direct op vakantie zou gaan. De gameplay weet een heerlijk gevoel van avontuur op te roepen, en gecombineerd met de toegenomen vrijheid die spelers krijgen om situaties aan te pakken, is die gameplay van hetzelfde hoge niveau als de audiovisuele presentatie. De multiplayer-modus is, ten slotte, een kers op een toch al lekkere taart die in de komende maanden ook nog eens wordt voorzien van gratis extra content. Al met al een prachtig afscheid voor Nathan Drake en zijn vrienden. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
10
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
10 reviews - Pagina 1 van 1
GuusB 19 mei 2019 Product gekocht

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Persoonlijk één van de beste adventurespellen die ik heb gespeeld. Goed verhaal, veel speeluren, prachtige graphics en goede gameplay. De humor van de personages vind ik erg geslaagd en dat is niet makkelijk.

Pluspunten

  • Lange speelduur
  • Goed, onderhoudend verhaal
  • Personages met humor
  • Graphics
  • Gameplay

Minpunten

  • Om eerlijk te zijn: geen

Eindoordeel

Score: 5
Geim 28 november 2018 Product gekocht

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Leuke puzzels, klimmen is wat repeterend en verhaallijn is goed.

Pluspunten

  • Verhaallijn
  • Puzzels
  • Setting

Minpunten

  • Klimwerk wordt wat saai

Eindoordeel

Score: 5
Piet_Piraat7 4 mei 2017

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Deze game is gewoon perfect. Puzzels, looks, humor, verhaal, gameplay. Het ziet er prachtig uit, ik heb soms echt gelachen en het voelt als een interactieve film die je meesleept.

Pluspunten

  • Puzzels
  • Prachtige omgeving
  • Mooi verhaal

Minpunten

  • Je volgt een aardig lineair pad

Eindoordeel

Score: 5
shagunNewbie 14 december 2016

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

alles mooi

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • niks

Eindoordeel

Score: 5
McJones 12 november 2016

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Het kenmerk van een goed spel is dat je er constant mee bezig bent, zelfs als je niet aan het spelen bent. Tip: bewaar dit spel voor een vakantie. Complimenten voor de makers dat ze dit juweel hebben afgeleverd.

Pluspunten

  • Gave actiescenes
  • Plot
  • Graphics
  • Gameplay

Minpunten

  • Door dit spel tentamen niet gehaald

Eindoordeel

Score: 5
Brianmoor23 29 september 2016

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Woow, wat een game. Verre het mooiste spel wat er is. Ook de locaties zijn vet uitgekozen en goed uitgewerkt. Goed verhaal, leuke gesprekken.

Pluspunten

  • Mooie Graphics
  • Goed verhaal
  • Leuke gesprekken
  • Toffe locaties

Minpunten

  • Niet

Eindoordeel

Score: 5
pinolief 9 september 2016

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Het spel is echt leuk en prachtig gemaakt. Zeer verbaast dat niet alleen er Nederlandse ondertitels mogelijk zijn maar dat het ook Nederlands gesproken is. Het maakt het spelen en kijken naar de game wat eigenlijk een interactieve film is tot een verslavend feest.

Pluspunten

  • Prachtig spel met soepele gameplay
  • Nederlands gesproken!
  • Prachtig verhaal

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Cino 5 juni 2016

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Beste spel dat ik in jaren gespeeld heb, lang geleden dat ik zo geboeid in een spel zat waardoor je zo een dag `verpest` omdat je uren aan het gamen bent. Kan niet wachten op de DLC.

Pluspunten

  • Graphics
  • Storytelling
  • Easter eggs

Minpunten

  • Geen. Misschien wat langer mogen duren.

Eindoordeel

Score: 5
jeroen_loeffen 16 mei 2016

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Prachtig, wellicht het beste wat er op de PS4 te krijgen is.

Pluspunten

  • grafisch mooi
  • soepele gameplay
  • verhaal

Minpunten

  • had nog uren langer mogen duren

Eindoordeel

Score: 5
WvS_Newbie 12 mei 2016

Uncharted 4: A Thief's End, PS4

Het duurde even vooradt hij binnen kwam maar hij is er nu binnen, na nog geen 10 minuten gespeeld te hebben vond ik het al geweldig. Zowel multiplayer als singleplayer. Singeplayer heeft nog wel het meeste indruk gemaakt. Alleen deze game is een goede reden om een playstation te kopen

Pluspunten

  • Details
  • Graphics
  • overgangen
  • Verhaal

Minpunten

  • Geen open-world (eigen menig)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Uncharted 4: A Thief's End, PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Games

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True