Review door de redactie

AMD Kaveri: cpu en gpu op gelijke voet

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Pluspunten

  • Snelle gpu
  • Hsa-architectuur heeft veel potentie

Minpunten

  • Langzame cpu
  • Succes van de processor afhankelijk van OpenCL

Eindoordeel

Tweakers zegt: 8
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
-The_Mask- 28 februari 2015

AMD A10-7850K Boxed

Prima presterende APU (Accelerated Processing Unit) welke te koop is voor een eerlijke prijs. Al mocht de CPU wel wat betere prestaties per kloktik hebben. De APU mag dan wel een maximale kloksnelheid hebben van 4GHz, door de lage IPC is die echter niet heel snel.

Pluspunten

  • Prestaties GPU
  • Relatief zuinig
  • Unlocked multiplier voor gemakkelijker overklokken
  • TDP is instelbaar in UEFI

Minpunten

  • Prestaties CPU
  • Snel geheugen is noodzakelijk
  • Core temperatuur wordt verkeerd uitgelezen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 3
Warmteproductie Score: 4

+2
TERW_DAN 25 maart 2014

AMD A10-7850K Boxed

Pluspunten

  • Sterke GPU
  • Leuk geprijsd.

Minpunten

  • Zwakke CPU
  • rare tempsensor

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Warmteproductie Score: 3

+1
slglasius 8 april 2015

AMD A10-7850K Boxed

Leuke processor voor een mooie prijs. Kan veel dingen aardig, maar alles net niet goed.

Pluspunten

  • Goede GPU
  • Leuke allrounder
  • Redelijk mee te gamen
  • Handig in een compact systeem

Minpunten

  • Langzame CPU
  • Blinkt nergens in uit

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4

Tauwer 11 juli 2017 Product gekocht

AMD A10-7850K Boxed

Prima Cpu 3 jaar gebruikt als daily driver en om op te gamen. nu is de cpu en gpu beetje te oud om nieuwste games te draaien.

Pluspunten

  • Gpu snel

Minpunten

  • cpu sloom
  • stock cooler beetje luid

Eindoordeel

Score: 4
NextGenOscar 5 mei 2016

AMD A10-7850K Boxed

Het is heel simpel. Je krijgt een CPU met een iGPU, die vergelijkbaar is met een 100 euro R7 250. En dan krijg je er ook nog eens een Quad core cpu bij!

Pluspunten

  • Prestaties GPU
  • Quad core 3,7GHz CPU (overclockbaar)
  • Mogelijk om te crossfire'en met een R7 2xx
  • Voor CPU en GPU in één best zuinig

Minpunten

  • Stock cooler is erg luid, HEEL erg luid!
  • Erg warm

Eindoordeel

Score: 5
Skunkmaster 4 maart 2016

AMD A10-7850K Boxed

Zeer goede processor op dit moment voor een super budget game pc 108,- as we speak. Word helaas te warm met de stock cooler, heb daarom een andere aangeschaft volledig koper Zalman 8900. Game ervaring met de nieuwste drivers was goed! Ik heb net Riseof the tombraider uitgespeelt op medium

Pluspunten

  • waanzinnige GPU ervaring
  • leuk voor super kleine comuters
  • spellen worden sneller door hoog geclockt geheugen

Minpunten

  • 2400 Mhz geheugen nodig
  • overclockbaarheid
  • snel te warm goede koeler nodig
  • alleen dual grapics met R7 250

Eindoordeel

Score: 5
John Stopman 7 juni 2015

AMD A10-7850K Boxed

De iGP is voor 720p gaming een snelheidsmonster: Skyrim @ Max texture settings, doch Shadows @ Medium en Multisample anti-aliasing op 4x, garandeert een plezierige game-ervaring. Metro 2034 - Last Light, loopt hier in High settings als een trein. OC settings op stockcooler: iGPU: 720->960Mhz, Northbridge: 1.8->2Ghz, CPU: geen.

Pluspunten

  • Snelle GPU
  • Snelle GPU
  • Snelle GPU

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Ivanek 3 april 2014

AMD A10-7850K Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 4
Warmteproductie Score: 2

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een AMD A10-7850K Boxed?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee