Prijs |
Specificaties | 850W (80 Plus Bronze) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
850W
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Seasonic M12II Evo 850W. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Ik ben geen voeding expert. Maar werkt perfect en bijna geen geluid. Kabels makkelijk op te bergen!
De koeling voelt erg degelijk aan, zit fors gewicht in.
De modulaire kabels is erg makkelijk, de kast waarin hij zit heeft niet heel veel extra ruimte voor kabelmanagement.
Hij werkt naar behoren en is redelijk stil mits je de mogelijkheid hebt om hem met de fan omhoog te monteren, en dat heb ik in mijn Phanteks 400s kast. Beetje lullig als je die optie niet hebt.
Ondanks de wat hogere prijs ben ik toch ontzettend blij dat ik voor deze voeding heb gekozen. Alle materialen zijn gewoon van uitstekende kwaliteit, hij is volledig modulair (dus overbodige kabels hoef je niet aan te sluiten maar laat je los van de voeding), ventilator hoor je, niet storend.
Heel aardige prijs voor een 850W. Helaas erg lawaaig bij volle toeren fan. Groot voordeel is beperkte diepte (170mm) waardoor deze nog in mijn CM 690II past naast een 240mm radiator.
gekocht omdat ik 2 GTX 970 sli wil gaan draaien. hij is stil stevig en van hoge kwaliteit.